Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
better, tényleg.
Nah, megjegyzések a fordításhoz:
1.: Activity után vagyok, szétzilált fejjel.
2.: Tudom, hogy egy kalap trágya, nem is ez volt a lényeg; remélhetőleg valaki majd szépen átfogalmazza; bölcsészkaron csak fél évig húztam, szóval fogalmazásban erősebb egyénre bíznám az apróbb simításokat.
3.: A szürkével jelzett helyeken hasraütés szerűen írtam valamit; itt igényli a szöveg a legtöbb furfangot.
5.: Béla a barátom.
6.: Csak az piszkálja a fordításom, aki közép C-nél jobb nyelvvizsgával rendelkezik.
7.: Igen, be vagyok készülve.
8.: Nincs több megjegyzésem. Viszont kihagytam a 4.-es pontot.
Íme a fordítás:
A hozzászólások és Te...
Üdvözöljétek kicsi Bélát! Mostanság Béla változásokat észlelt. Elkezdtek meglátásai lenni; kérdései vannak, melyeket magától már nem tud megválaszolni; és olthatatlan vágyat érez, hogy valakinek elmondja: Saját szöveggel kéne helyettesíteni... Pl.: K4t1c4 f0r pr3s1d3nt!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nos, kicsi Béla tudja, a megfelelő hely érzései kifejezésére a PH!(?) fóruma.
Hohóóó, lassíts csak le, kedves Béla! Még nem állsz készen új téma nyitására! Úgy fest, előbb még tanulnod kell egy keveset (seggfej).
Mielőtt rárontanál az Új témra linkre, pár kérdést tegyél fel magadnak:
Először is: hozzájárul-e majd a a fórum színvonalához? Ha van véleményed, indokold is meg. Ha kérdésed van, adj elég információt, hogy mások segíteni tudjanak. Vagy ha csak mondani akarsz valamit, mondd tiszteletteljesen! (kuss legyen, és takarodj innen te #!&@)
Másodszor: Valaki feldobta-e már a témát? A fórum egyik kincse/titka a Keresés funkció. Ez a hasznos kis pajtás segítségedre lesz, hogy régi, letűnt témákra bukkanj. Egyszerűen írj be pár kulcsszót, és indítsd a keresést. Ez valóban ilyen egyszerű! És ne feledd:
Mindig jobb egy létező témába írni, mint újat nyitni!
Khm-khm.... A sticky-re nem tudok megfelelőt írni
Egy másik módszer a fórum sticky-k ellenőrzése, amelyeket a fórumok elején listázunk az alábbi szavak kíséretében: Előbb ezt olvasd/Olvass el!/stb.. Nem akarod, hogy az összes kölyök rajtad röhögjön, mert egy sticky-ben már megválaszolt kérdésed van; ugye nem? Hohohó. (Nem akarod.)
És végül: A megfelelő fórumban vagyok? Olvasd el a fórumok leírását, és döntsd el, melyik felel meg legjobban a témádnak.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)