Hirdetés

Aktív témák

• QuarK

senior tag

válasz VladimirR #92 üzenetére

better, tényleg.

Nah, megjegyzések a fordításhoz:
    1.: Activity után vagyok, szétzilált fejjel.
    2.: Tudom, hogy egy kalap trágya, nem is ez volt a lényeg; remélhetőleg valaki majd szépen átfogalmazza; bölcsészkaron csak fél évig húztam, szóval fogalmazásban erősebb egyénre bíznám az apróbb simításokat.
    3.: A szürkével jelzett helyeken hasraütés szerűen írtam valamit; itt igényli a szöveg a legtöbb furfangot.
    5.: Béla a barátom.
    6.: Csak az piszkálja a fordításom, aki közép C-nél jobb nyelvvizsgával rendelkezik.
    7.: Igen, be vagyok készülve.
    8.: Nincs több megjegyzésem. Viszont kihagytam a 4.-es pontot.

Íme a fordítás:
    A hozzászólások és Te...

Üdvözöljétek kicsi Bélát! Mostanság Béla változásokat észlelt. Elkezdtek meglátásai lenni; kérdései vannak, melyeket magától már nem tud megválaszolni; és olthatatlan vágyat érez, hogy valakinek elmondja: Saját szöveggel kéne helyettesíteni... Pl.: K4t1c4 f0r pr3s1d3nt! ;]
    Nos, kicsi Béla tudja, a megfelelő hely érzései kifejezésére a PH!(?) fóruma.
    Hohóóó, lassíts csak le, kedves Béla! Még nem állsz készen új téma nyitására! Úgy fest, előbb még tanulnod kell egy keveset (seggfej).
    Mielőtt rárontanál az Új témra linkre, pár kérdést tegyél fel magadnak:
    Először is: hozzájárul-e majd a a fórum színvonalához? Ha van véleményed, indokold is meg. Ha kérdésed van, adj elég információt, hogy mások segíteni tudjanak. Vagy ha csak mondani akarsz valamit, mondd tiszteletteljesen! (kuss legyen, és takarodj innen te #!&@)
    Másodszor: Valaki feldobta-e már a témát? A fórum egyik kincse/titka a Keresés funkció. Ez a hasznos kis pajtás segítségedre lesz, hogy régi, letűnt témákra bukkanj. Egyszerűen írj be pár kulcsszót, és indítsd a keresést. Ez valóban ilyen egyszerű! És ne feledd:
    Mindig jobb egy létező témába írni, mint újat nyitni!
    Khm-khm.... A sticky-re nem tudok megfelelőt írni :F Egy másik módszer a fórum sticky-k ellenőrzése, amelyeket a fórumok elején listázunk az alábbi szavak kíséretében: Előbb ezt olvasd/Olvass el!/stb.. Nem akarod, hogy az összes kölyök rajtad röhögjön, mert egy sticky-ben már megválaszolt kérdésed van; ugye nem? Hohohó. (Nem akarod.)
    És végül: A megfelelő fórumban vagyok? Olvasd el a fórumok leírását, és döntsd el, melyik felel meg legjobban a témádnak.

Aktív témák