Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
VladimirR #3994 üzenetére
ha viszont van 1-1 hezag, akkor
Szerintem pont erre vonatkozott a kérdés, azaz kvázi threadet akar linkelni. Mondjuk ha már megnézni lehetne egyáltalán ilyet, az segítene.(Gyakorlati jelentőség: rákeresek az adott topikban az adott problémára, oké, de a megoldásként szereplő HSZ-ekbe tipikusan nincs benne a kulcsszó, tehát ha meg akarom keresni, hogy kik válaszoltak erre, manuálisan kell.
Mondjuk jó, hogy csak a környéken kell nézelődni, kivéve persze a nagyon felkapott topikokat, mert ott lehet 100+ HSZ után is válasz...)
Bytheway szerintem is nagyon technikai lett mosatnában az OFF TOPIC (amúgy nem nagyon szoktam olvasni, de mostanában tkp. érdekes cuccok vannak), szvsz ez már megérne egy külön topikot, ilyen ''PH! adatbázis kérdések és válaszok'', vagy mi.
Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- Ukrajnai háború
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest