Hirdetés
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Inkább a pálinkát húzd meg!
Egyébként meg miért írsz olyat hogy csúnya vénlány?Láttam a fotóidat,és csak nem írnék ilyet,pláne nem azt hogy vén
Láthatod,25fél vagyok,te 26 és nekem nincs semmim,neked viszont van élettapasztalatod,hosszabb párkapcsolatban részed,tehát neked máris van valamid,nekem meg egy idáig elpocsékolt életem!
-
net84
őstag
Ezzel aztán nem vagy egyedül... Velem még a bankok sem állnak szóba! Ennyi havi jövedelemért nincs hitel (csak ha elmúltam 100 éves és viszem a szüleimet is). OTP és többiek ''../img/fukc.gif''
Ja és ami a legrosszabb! A minap néztem egy hiteligénylő elektrónikus ürlapot.
- Van-e a tulajdonában ingatlal: (nincs) - ? db: (0) - Értéke: (0)
- Hány ingatlant kíván fedezetként: (egyet sem szerettem volna, de olyan nincs) - együttes értékük: (nulla - ilyen sem volt)
Ez egy lakáshitel igénylési űrlapon volt, igaz nem ugyanezekkel a szavakkal. Majd lehidaltam, mikor megpróbáltam kitölteni...
Ugyanitt: Szabadfelhasználású kölcsön kezes és fedezet nélkül.
bejelölöm, hogy 1,5milla kölcsön kell, és már meg sem lepődtem, mikor itt is feldobta, hogy fedezetnek szánt ingatlanok száma...
Gondolkodtam azon, hogy sikkasztok pár millert, lecsuknak, és sírok rívok majd a tv-ben, hogy nem tehetek róla, mert átvágtak, nem akartam senkitől elvenni a pénz... kapok 3 évet, jó magaviselettel max. 2 év, kegyelmet kérek, közben folyamatosan sírok a tv-ben, a rokonok is sírnak a tv-ben és talán még azt sem kell leülnöm mind... ÁÁÁÁ
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Láthatod,25fél vagyok,te 26 és nekem nincs semmim,neked viszont van élettapasztalatod,hosszabb párkapcsolatban részed,tehát neked máris van valamid,nekem meg egy idáig elpocsékolt életem!