Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Dolby Vision DIY
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Én ma felkeltem 10-kor, elléptem auchanba finom pulykahusit, dögös farmergatyát, és egyéb dolgokat, kaját venni, majd hazajöttem, bealudtam, majd kimentünk vezetni.Kb egy kilométerre van egy jó kis placc, lehet régen rutinpálya volt, na mindegy, szal találtunk egy jó helyet gyakorlásra ( google earth a barátod

Kiderült mirét nem tudtam eddig a szamárral elindulni: rendszeresen 3asba raktam
ugyanis egyes helyett, amikor emg így elindult (volt rá példa) akkor lestem, hogy ejj de gyors ezen az egyes
Mindenesetre happy sunshine van, mert nagyon jó volt vezetni (jobb mint az almerát, csak a váltó az ami jobb amabban) 
Én leszek majd az utak réme![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- HP 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ugyanis egyes helyett, amikor emg így elindult (volt rá példa) akkor lestem, hogy ejj de gyors ezen az egyes
Mindenesetre happy sunshine van, mert nagyon jó volt vezetni (jobb mint az almerát, csak a váltó az ami jobb amabban)