- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Én ma felkeltem 10-kor, elléptem auchanba finom pulykahusit, dögös farmergatyát, és egyéb dolgokat, kaját venni, majd hazajöttem, bealudtam, majd kimentünk vezetni.Kb egy kilométerre van egy jó kis placc, lehet régen rutinpálya volt, na mindegy, szal találtunk egy jó helyet gyakorlásra ( google earth a barátod

Kiderült mirét nem tudtam eddig a szamárral elindulni: rendszeresen 3asba raktam
ugyanis egyes helyett, amikor emg így elindult (volt rá példa) akkor lestem, hogy ejj de gyors ezen az egyes
Mindenesetre happy sunshine van, mert nagyon jó volt vezetni (jobb mint az almerát, csak a váltó az ami jobb amabban) 
Én leszek majd az utak réme![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Warships
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ugyanis egyes helyett, amikor emg így elindult (volt rá példa) akkor lestem, hogy ejj de gyors ezen az egyes
Mindenesetre happy sunshine van, mert nagyon jó volt vezetni (jobb mint az almerát, csak a váltó az ami jobb amabban)