Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Én ma felkeltem 10-kor, elléptem auchanba finom pulykahusit, dögös farmergatyát, és egyéb dolgokat, kaját venni, majd hazajöttem, bealudtam, majd kimentünk vezetni.Kb egy kilométerre van egy jó kis placc, lehet régen rutinpálya volt, na mindegy, szal találtunk egy jó helyet gyakorlásra ( google earth a barátod

Kiderült mirét nem tudtam eddig a szamárral elindulni: rendszeresen 3asba raktam
ugyanis egyes helyett, amikor emg így elindult (volt rá példa) akkor lestem, hogy ejj de gyors ezen az egyes
Mindenesetre happy sunshine van, mert nagyon jó volt vezetni (jobb mint az almerát, csak a váltó az ami jobb amabban) 
Én leszek majd az utak réme![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple MacBook
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- 32 GB (2x16 GB) ADVANTECH 3200 MHz
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ugyanis egyes helyett, amikor emg így elindult (volt rá példa) akkor lestem, hogy ejj de gyors ezen az egyes
Mindenesetre happy sunshine van, mert nagyon jó volt vezetni (jobb mint az almerát, csak a váltó az ami jobb amabban)