- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
(Nekem nincs ilyenről diplomám, és gyerekem sincs.)
Nyilván az ilyen társaságra való igény személyenként változó, és nyilván különböző családokban másképp lehet a kortársak társaságára való igényt kielégíteni. Amit írtam, arra az esetre írtam, ha otthon is megoldható, hogy jól érezze magát a gyerek (van ilyen). Az átlag óvodás vélhetően nem kevésbé hülye, mint az átlag felnőtt, tehát hacsak nem (rossz értelemben) ''az életre való felkészítés'' címszó alatt, a saját gyerekemet (ha lenne) csak indokolt esetben engedném óvodába (természetesen, ha azt látom, hogy otthon unatkozik, ott pedig jól érzi magát, az megfelelő indok lehet).
Szerk.:
''látom, hogy tényleg szüksége van a kortársai társaságára''
Természetesen csak elvi síkon nyilvánítottam véleményt, szó nincs róla, hogy ilyen dologban konkrét helyzetre vonatkozó tanácsot akarnék adni, és arról sem, hogy ítéletet mondanék általam nem közvetlenül, személyesen ismert helyzet vagy emberek fölött.
Aktív témák
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest