Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen monitort vegyek?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
(Nekem nincs ilyenről diplomám, és gyerekem sincs.)
Nyilván az ilyen társaságra való igény személyenként változó, és nyilván különböző családokban másképp lehet a kortársak társaságára való igényt kielégíteni. Amit írtam, arra az esetre írtam, ha otthon is megoldható, hogy jól érezze magát a gyerek (van ilyen). Az átlag óvodás vélhetően nem kevésbé hülye, mint az átlag felnőtt, tehát hacsak nem (rossz értelemben) ''az életre való felkészítés'' címszó alatt, a saját gyerekemet (ha lenne) csak indokolt esetben engedném óvodába (természetesen, ha azt látom, hogy otthon unatkozik, ott pedig jól érzi magát, az megfelelő indok lehet).
Szerk.:
''látom, hogy tényleg szüksége van a kortársai társaságára''
Természetesen csak elvi síkon nyilvánítottam véleményt, szó nincs róla, hogy ilyen dologban konkrét helyzetre vonatkozó tanácsot akarnék adni, és arról sem, hogy ítéletet mondanék általam nem közvetlenül, személyesen ismert helyzet vagy emberek fölött.
Aktív témák
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest