Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Damage: Vigyed vazz, veszek masikat, meg jobbat

tildy: nemjok a Pontiac-ok, hidd el. Kulonosen a Trans Am. Hidd el, csak a szemem lattara allt le orokre 5-6. /Amugy a blogomban (meg itt az OFF TOPIC-ban is) irtam a balesetemrol, roviden annyi, hogy egy fiatal csajszi nem latott es elemkanyarodott, csattantunk egy szep nagyo,t en szetfejeltem mindent magamkorul, kaptam egy agyrazkodast, a kocsim meg total lett./
I_Am: a hutot majd nekem kell installalnom kulon, ezek a japok nemtudjak, hogy mi kell egy ferfinek a kocsiba
Bash: Hol vannak mar azok a kepek a muszerrol?
/Amugy jut eszembe, mit a turot keresett a telefonod az uton? Vagy feletek a hazakon keresztul jarkalnak a kamionok?
/ -
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- DELL OptiPlex 3050 SFF / i5-7500 - i7-7700 / NVME M.2 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / HDMI / több db
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)