Hirdetés

Aktív témák

• escie
    őstag

Gondolkoztatok már azon, hogy mibe születtünk? Miért kell szabályok, törvények között élnünk? Persze ezek leggtöbbje saját magunk érdeke miatt van. Szerintem azért ötlött most ez a fejembe, mert nemrég láttam az ''Istenek a fejükre estek''-et. A kis Busmanok hihetetlen mibe vannak. Nem tudják mi az a bűnözés, nem tudják mi az a lopás mert nincs semmi tulajdonuk.
    Én nem akarok kötöttségek közt élni amit (most történetesen) a magyar állam tesz rám. Miért nem tehet egy ''felnőtt'' ember azt magával amit akar (amíg azzal másnak nem okoz kárt). Köszönöm szépen nem kérek belőle. Szar a rencer. Én inkább egy lakatlan szigetet kérek magamnak leszálló pályával, internethozzáféréssel.
    Nade visszatérve az eredeti gondolatomhoz: nem tudsz választani, beleszülecc valamibe és kész. Bezzeg, mikor még nem volt ilyen ''fejledt'' a társadalom (sőt, nem is volt).
    Ezt még ki lehetne fejteni bővebben, de most fáradt vagyok hozzá...

''Miért nem tehet egy ''felnőtt'' ember azt magával amit akar (amíg azzal másnak nem okoz kárt).''
    azért, mert még a végén nem hozná be azt a pénzt, amit ráköltött állambácsi, hogy megérje az aktív kort.

Aktív témák