Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Milyen egeret válasszak?
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Amazon Kindle
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Szerintem íratkozz be egy pszichológiai tanfolyamra, mert ezzel a vladimirRal kapcsolatbani hozzászólással nagyon mellényúltál.

Nem egyszer láttam tőle pozitív dolgokat, az emg , hogy perpill más a véleménye, nem elenti , hogy bármelyiteknek is igaza lenne, vagy ne lenne igaza.
Véletlenül sem szeretnék egoista, vagy hasonló dologban feszengeni, viszont meg kell említenem , hogy az alábbi mondatból kimaradt egy jelző ''
Én egy örökké vidám, jókedvű Boci vagyok.'' mégpedig az, hogy néha gyerekes. Főleg egy vezető emebrkének nem kéne ilyennek lenni, szerintem. Talán vlad is valami hasonlóra célzott, ha nem , akkor tévedtem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest