Hirdetés

Aktív témák

• tildy
    nagyúr

Naszóval, csak egy rövid válasz. Ha felhagyok a PH-val, az biztosan nem miattad lesz. Elüldözni? Ugyanmár... nem vagy te olyan.
    Az már más kérdés, hogy pozitív hangvételű írásod biztosan kevesebb van (nem felém, hanem általában) mint negatív.
    Nálam egyenlőre maradsz a PH Stokes-ja...
    De nem zavar, kellenek a figurák ebből a szegmensből is, hogy az egyensúly megmaradjon. Én egy örökké vidám, jókedvű Boci vagyok. Te meg majd megpróbálod elrontani a kedvem (vagy másokét).

A fórum ugye nem a tiéd, tehát én legalább annyira alakítom a jelenlétemmel, mint te. Ezért írom, hogy kell az egyensúly. Ne legyen mogorva se, de viccet se csináljunk belőle. Pont.

Jó reggelt fórumozók!

[Szerkesztve]

Szerintem íratkozz be egy pszichológiai tanfolyamra, mert ezzel a vladimirRal kapcsolatbani hozzászólással nagyon mellényúltál.:U

Nem egyszer láttam tőle pozitív dolgokat, az emg , hogy perpill más a véleménye, nem elenti , hogy bármelyiteknek is igaza lenne, vagy ne lenne igaza.
    Véletlenül sem szeretnék egoista, vagy hasonló dologban feszengeni, viszont meg kell említenem , hogy az alábbi mondatból kimaradt egy jelző ''
    Én egy örökké vidám, jókedvű Boci vagyok.'' mégpedig az, hogy néha gyerekes. Főleg egy vezető emebrkének nem kéne ilyennek lenni, szerintem. Talán vlad is valami hasonlóra célzott, ha nem , akkor tévedtem.

[Szerkesztve]

Aktív témák