Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Szerintem íratkozz be egy pszichológiai tanfolyamra, mert ezzel a vladimirRal kapcsolatbani hozzászólással nagyon mellényúltál.

Nem egyszer láttam tőle pozitív dolgokat, az emg , hogy perpill más a véleménye, nem elenti , hogy bármelyiteknek is igaza lenne, vagy ne lenne igaza.
Véletlenül sem szeretnék egoista, vagy hasonló dologban feszengeni, viszont meg kell említenem , hogy az alábbi mondatból kimaradt egy jelző ''
Én egy örökké vidám, jókedvű Boci vagyok.'' mégpedig az, hogy néha gyerekes. Főleg egy vezető emebrkének nem kéne ilyennek lenni, szerintem. Talán vlad is valami hasonlóra célzott, ha nem , akkor tévedtem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Automata kávégépek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- DJI RC 2 távirányító
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs