Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Corsair tápok
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- OLED TV topic
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
........elirtad........nem tanfolyam..........kivizsgalas........ (nem fura, hogy mindketten a gyerekes jelzot hasznaltuk
(es nem, nem lattam akkor meg ildi hozzaszolasat))
jeges: itt (Bővebben: link tudsz ugy is szurni, hogy megmutatja, kiknek van egyedi kepe (probalom naprakeszen tartani, de napi 10+4 ora melo mellett kisse nehezen megy)
mas: valaki magyarazza mar el nekem, hogy miert van az, hogy ha el akarok menni parszor satorozni haverokkal, meg venni egy uj hdd-t, akkor egesz nyaron melozok latastol mikulasig, hugom meg egy percet nem dolgozik, de minden nyaron valami tenger melle megy, pedig nem szorom a penzt....sot (es nem, nem koltom a gepre - az elmult ket evben ugy 15k-t ha koltottem ra (eger, idekabel, gef2mx400)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest