Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
ÜDV all!
Szántódrol irok de valahoigy nem az igazi ez az egész...
Az idő jó, a szállás elfogadhato, a kaja szokás szerint sz@r, Egyszóval minden áll egy jo balatoni tábotozáshoz.
Viszont kinéztem egy csajt az évfolyamrol aki MSNen és a tábor elött nagyon együtt voltunk megjöttünk idenagy tervekkel (nálam alszik/szülöi engedélyyel meg minden

/) de nem lett az egészből semmi vagyis NINCS az egészböl semmi ugyanis a csajt full nemértem inkább a 2szobatársunjkkal van elfoglalva.
Most 200Ft/félora amit nyomok itt 512es neten egy Compaqval. Hihetetlen. Sajpons a notit nem lehet hazsnálni pedig ittvanám![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na mind1 majd még jelentkezem ahogy időmengedi eddig bánom hogy a vizhűtésem árát kirándulásra adtam
.
TexT-BoY From Szántód (1st nap)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/) de nem lett az egészből semmi vagyis NINCS az egészböl semmi ugyanis a csajt full nemértem inkább a 2szobatársunjkkal van elfoglalva.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)