Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
az ultimate kukielcseszo topic igenis jo, be kellett volna, hogy tedd alairasba (az url-t is, mert az ''abra'' asszem volt egy ideig) - hanyszor szidtalak erte, s kuldtelek melegebb egtajakra, mikor valaki kerdezte, hogy miert tunnek el a kukijai, es nem talatam azt a tetves topic-ot, mert a benne levo karakterek nagy reszere immunis a kereso
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent guest az elso majd' 1000 temaval, utana twollah, L3zl13, Adi es emvy (Ok vannak 200 folott)
egyebkent sajnalattal vettem eszre, hogy twollah pirosgombos topicjat nem azert nem talaltam, mert annyira megvaltoztattak a nevet....tenyleg: emlekszik meg valaki erre a topicra? meg hogy mirol hires?
Aktív témák
- Milyen routert?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)