- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
ja, és tényleg utolsó:
a mostani tényleges ''vége'' előtti este elment a csoporttársaival sörözni, és eléggé becsiccsentve jött meg. lefektettem, (átöltöztetés, kontaktlencse ki, ágyát megvetetem, közben elejtett egy ilyen szöveget: ''ezt nem érdemli meg, ő egy kis kurva''. másnap bocsánatkérés, tagadás, és este már nem tudtunk találkozni, mert a koliban a titkárnő és főelőadónk elment szülni, és búcsúztattuk(kollbiz elnök vagyok--de nem vágok fel vele), és nem találkoztunk este. másnap előállt azzal, hogy elmentek csoporttársával sörözni, és meglátta benne a férfit, nem tudja mi van, vége, pedig 2 hete kezdünk új lapokkal egymáshoz közeledi, avgyis csak én. most erre nem tudom mit mondjak.
mult hét pénteken adtam neki kölcsön 500 forintot, hogy legyen nála pénz, ha hazamegy, mert pontosan annyi pénze volt, hogy kijárta a vonatjegyet. most szombaton felhívtam, hogy nincs-e véletlen a koliban, mert lehet kéne az 500-as, nem akartam a 10000-est felváltani, erre felháborodik, hogy mennyire kicsinyes vagyok, 500 forinton veszekedem. no, erre megint felhívtam, hogy hagyjuk, ne is találkozzunk, ne is beszéljünk soha.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest