Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Ezt eredetileg emilben szándékoztam elküldeni, de úgy döntöttem itt is mehet:
Sorry az előző mail-ért! De nem olvastam az OFF-ot. Már értem. Illetve mégsem. MInt ott is írtam az ember az erős felindúltságból elkövetett döntéseit, a megfelelő mérlegelés hiánya miatt könnyen megbánja. Hidd el tudom miről beszélek. Pontosan ezért szívok most én is. Nagyon szar. Nem nőügy, hanem meló. Otthagytam azt a melóhelyet ami az első volt amit valóban szerettem. Jó társaság, profik a hangulat adott. Csaj baromi bizonytalan volt a cég jövője. Erre fogtam magam és átmentem egy másik céghez. Ahol meg szar kollégák, nulla megbecsülés, stb. De biztos. Már most 2 hét után baromira bánom. Akármeddig ment is volna, még az is jobb mint ez. Szóval gondold meg mégegyszer. Nehogy később megbánd.
Grafiqs
Aktív témák
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- iPhone 13 128Gb független akku: 100%
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest