Hirdetés
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 20
- (téma lezárva)
-
3900 - 3801
5010 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Necrolyte
tag
-
jeges
senior tag
-
erdeya
senior tag
Nem hiszem...
20 perc alatt 20 hozzászólást nyomtatok. Nem ritkán kettesével. Ez nem tetszik.
Lehet egy poston belül több embernek írni, illetve a MOD funkció alkalmazása is javallt.
Mindenesetre azt már tudjuk, hogy nagyon fiatal vagy, mert nem tudod ki volt hatodik Uljanov
Azaz V.I. Uljanov. Közismertebb nevén Vlagyimir Iljics Uljanov -->Lenin
[Szerkesztve] -
Necrolyte
tag
1. Ki az az Uljanov?
2. Miért azonosítasz te engem mindenkivel?
3. Te ki vagy? -
(Kolombusz)
veterán
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
Necrolyte
tag
-
Necrolyte
tag
Ahogy egy ismerősömet idézhetem: ''Tanulj, tanulj, tanulj!''. Nos, te már ezt is megtapasztalhattad?
-
erdeya
senior tag
Kolombusz kolléga! Sok lesz a 3 post egy perc alatt nem gondolod?
Unod már a tag létet?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Necrolyte
tag
Na, ez azért nem réges régen, egy messzi messzi galaxisban történt, tehát inkább ne anekdotázgass!
-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
-
Necrolyte
tag
-
Necrolyte
tag
Ejnye, bejnye, csak nem fenyegetőzünk, csúnya bácsi!

-
jeges
senior tag
ha fogalmailag helyesen tudom értelmezni a ''barát'' kifejezést, akkor azt is meg tudom mondani, h ki tartozik bele a körbe és ki nem. enne kmegfelelően tudok viszonyulni az illetőhöz.
-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
-
Necrolyte
tag
-
Necrolyte
tag
Te célozgatsz. De jó, hogy nem ismerjük egymást (NEM SÉRTÉSNEK SZÁNOM!).
-
jeges
senior tag
a ''barát '' fogalmilag tartalmazza, h elfogadom olyannak, amilyen és elfogad olyannak, amilyen vagyok.
szerintem -
Necrolyte
tag
-
ngabor2
nagyúr
Értelmes topikcím...Okosok, ugyesek ide segiteni. Bővebben: link Javasoltam neki egy másik címet. Kicsit hosszabbra akartam Esmein kedvéért, de inább nem írtam a végére, hogy ...házilag, de hogyan????

-
Necrolyte
tag
A második része kinek szól?
-
Necrolyte
tag
-
(Kolombusz)
veterán
Jah.
Nekem semmi bajom velük, csak azokkal akik nem dolgoznak, segélyen élnek, és az összeset elisszák, elcigizik...
Amúgy másra terelve a szót:
miért van az, hogy az emberek mindig a másik ,,fölött'' akarnak lenni? Miért nem fogadják el, hogy a másiknak bejött az élet, nekik pedig nem? Ez régi barátságokat képes tönkretenni.
-
jeges
senior tag
-
Necrolyte
tag
-
Necrolyte
tag
Na, nem kell bántani a cigányokat, rendes kis izék azok, csak ne lennének néha olyan büdösek, meg lopósak, meg éppen mocskosszájúak, hangosak, idegesítőek, részegesek, drogosok... (szerintem)
-
ngabor2
nagyúr
Vigyázz, mit mondassz, mert jönnek a kisebbségvédők, és jól megvernek, mert meg merted szólni a szegény ártatlan kisebbséget...
Mert ugyebár ''mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek''... -
erdeya
senior tag
Szervusztok...
Mostanában elég gyengus az éjszakai felhozatal. Azelőtt reggelente 100 meg 100 hozzászólást kellett visszaolvanom. Persze ezt nem panaszképpen mondom.
Olvastátok az indexen a Mávos cikket? A képeket érdemes megnézni. Már annak aki szereti a vonatokat. Ráadásul töb képen is szerepel Balatonszemes. Kedvenc helyem a Balaton partján. Sok éve járok oda és az idén is megyek.
Jó hogy eszembe jut, éppen emiatt júli 12-18-ig nélkülöznötök kell. -
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
Istenem ezek a cigányok
Tegnap is akkora lármát vertek itt Taktaszadán, hogy csak na...
Már készitettem a légpuskát.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Necrolyte
tag
-
Bash
őstag
Bővebben: link
De TexT-BoY-tól is kapja rendesen: Bővebben: link. -
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
Szép jóreggelt!
Mi történt? Ma mindenki elaludt?
Megérkezett már az eső nyugaton? -
Loretto
veterán
Multkor pont láttam vmi kígyos filmet animal planeten. Épp a rejtekhelyen filmeztek az a tudósok, amikor hirt kaptak h egy kertben leütöttek egy ugyanolyant mint amit figyelnek. Pedig ez vmi emberevő fajta volt (recés piton talán, ami ugye szoryt).
Szómiszó kimentek látták az agyonütött állatot, de volt egy ksi fura benne: egy vaddisznot volt a gyomrában.Gondoltam ezért nem tudott elsiklani a lapátok elől
-
Arhquis
aktív tag
Valaki dobjon már meg egy Kani loaderrel WoW-hoz, ha tud.
Írjon e-mailt pls.
arhquis@gmail.com
asszem ez ez nem illegal... -
Esmein
nagyúr
-
mayerlaci
senior tag
-
Esmein
nagyúr
Ez volt az, szombaton adták. kicsit kihagy az agyam.
Kígyólesen
Léteznek kígyók, melyeknek nincsen szükségük méregre, ha ölni akarnak: ok eros izmaikat használják prédáik megfojtására, még akkor is, ha hatalmas emlosökrol van szó. Az óriáskígyók szakértoje, Dr. Jesus Rivas fejébe veszi, hogy Venezuelában, Afrikában és Ausztráliában, saját élohelyükön lesi meg kedvenceit élelemszerzés közben.![[kép] [kép]](http://www.extremescience.com/images/jrivas.jpg)
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Esmein! te nemes egyszerűséggel kész vagy.
Kár, hogy nem tudsz MSN-re jönni. Láttam egy hozzászólásod a farkastörvényekkel kapcsolatban... 
-
mayerlaci
senior tag
-
erdeya
senior tag
-
Vangelis
félisten
Mi itt ez a nagy pangás?
-
mayerlaci
senior tag
-
Bikerman
aktív tag
-
mayerlaci
senior tag
-
Bikerman
aktív tag
-
a_tesz
Korrektor
-
jeges
senior tag
ez nagyon készen van...
egy fokkal jobb is lehetett volna a topik címe, ha az van a végén, h ''de miért???''
-
erdeya
senior tag
Na hazamerészkedek, remélem nem hívnak vissza a portáról.
Otthonról folytatom, tehát vérboci csak 1 órára búcsúzik.
Ezt a közleményt az aggódók miatt írtam be
-
mayerlaci
senior tag
Hát nem tudom hány orakor volt?
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
-
mayerlaci
senior tag
Vagy Dr. Brady Barr nekem ő a kedvencem nem tudom ismered e a Nati***l Geogra***c-en szokott lenni krokodilokat meg kigyokat fog meg.
Ja és Bash
robáld meg a nyakánál megfogni mert akkor nem tud marni.Vagy vegyél olyan pálcát amivel le lehet fogni a fejét és utána egy zsákba dobd bele.
Ezt is Dr. Brady Barr-től láttam.
-
Integra
titán
-
gyomlosi
tag
-
Loretto
veterán
-
Esmein
nagyúr
-
Grafiqs
őstag
-
TéKrys
senior tag
Barátnőméknél az osztályban van egy olyan ''nemhivatalos'' verseny, ahol kereseik az osztály legszőkébb tanulóját. Jelenleg egy olyan csaj vezet aki miután kihívták a táblához hogy a matekfeladatnál a megoldást ÍRJA ALÁ felírta a nevét.

-
tiv83us
veterán
Bash kergeti a kigyot

==> -
TéKrys
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
T. Almeida
senior tag
-
Grafiqs
őstag
-
tiv83us
veterán
Pedig eleg hires csoka

ui:Jaja, 10meteres krokodilokra ugral, aztan koltoi szavakkal elszonokolja az allat szepsegeit plusz osszes tulajdonsagat.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
''Vajon ideges lesz a krokodil, ha beledugom a hüvelykujjam a segglyukába?...''
Nem nézel southparkot ?
Egyébként tiszta lökött. Krokibuzi
Lát egy krokit, megy és ráugrik. Meg ilyen gyökérségeket csinál.
[Szerkesztve] -
T. Almeida
senior tag
-
tiv83us
veterán
-
Esmein
nagyúr
Vagy hátha ő ért hozzá :
Bővebben: link![[kép] [kép]](http://www.australianoftheyear.gov.au/images/bios/STEVEIRW_t.jpg)
-
Esmein
nagyúr
-
jeges
senior tag
-
erdeya
senior tag
Na jó, de ott tartunk, hogy kazah kígyónk van. Ott nem hiszem hogy kell az ujjlenyomat. Az igénylőlapot pedig törvényes képviselő is aláírhatja.
Vicc szekció: Talán egy pucér nőt kellene a kígyó útjába állítani. Mert ha én például látok egyet (ti. meztelen nőt), akkor az én kígyóm áll.
Így tehát sikeresen megállítottuk a kígyót. -
ngabor2
nagyúr
-
Grafiqs
őstag
-
erdeya
senior tag
-
jeges
senior tag
''braille''

mod: nem kötözködésből...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
a_tesz
Korrektor
-
tiv83us
veterán
Kimondta, hogy nemlehet? /Maximum aszongya, hogy ''Ouch'', meg ''Leave me alone, asshole!''...stb./
Hogy lenne utlevele mikor szamuztek?! Egyebkent van a vak embereknek az a felulet amit a kezukkel olvasnak, ilyen kis pontokbol all amik kidudorodnak egy bizonyos feluleten es ugy ''olvasnak''. Ilyet lehet kesziteni egy suket-nema-vak kigyonak is es evvel a modszerrel kilehet kerdezni, hogy mi a palya. -
erdeya
senior tag
És egy angolul jól beszélő kígyót akkor miért nem lehet kikötözni? Elkezd jajveszékelni?
A kígyó származását illetően pedig továbbra sem vagyok meggyőzve. Mert ugye honnan tudjuk, hogy kazahsztánban született? Van a kígyónak útlevele, agy személyije? Gondolom abban benne van az ilyesmi. -
tiv83us
veterán
-
erdeya
senior tag
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
En megitelesem szerint baromira nem szamit a kinezet ebbol a szempontbol.
Ha Magyarorszagon szuletett /mar kapasbol magyar, mivel magyar allampolgar/, Mo.-n el es magyarul beszel akkor nem lehet szerencsetlen afrikai.
Miert ne lehetne magyar. Egyikotok sem ''magyarabb'' a masiknal, ez nem ugy muxik szerintem. Ennyire nem kell szuklatokorunek lenni, itt meg aztan van kina-afrikai-koreai-feher-lila-zold minden, de ha egyszer az adott orszagban szuletik, no fel es ott el akkor mindenkepp annak az orszagnak az allampolgar es az adott orszag a nemzete.
En ezt igy fogom fel. -
erdeya
senior tag
De lehet hogy csak nem régen érkezett az államokba és még csak ismerkedik a nyelvvel.
Azt gondolom, hogy a megállításához metakomunikációt kell alkalmazni, stop táblát, kézjeleket. Esteleg rá kell kiáltani, hogy kezeket fel
Amúgy az eredeti amerikai dolgokat úgy lehet felismerni, hogy van rajtuk egy cimke MADE IN TAIWAN felirattal
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Az első kérdésed az,amit csakis kizárólag szubjektíve lehet megítélni,mert tegyük fel:ha pölö velem egy napon született egy néger srác itt MO.-n,aki magyar néptáncra jár,magyar dalokat énekel,anyanyelvi szinten nyomja a magyart,én meg ezekből csak az anyanyelvi szintű magyart vágom,akkor melyikünk a magyar,vagy mi alapján nevezünk valakit annak,ami?Kinézetre a srác nem lehet magyar ,de ha mégis olyan hobbija,érdeklődési köre stb lenne neki,akkor inkább lehetne őt magyarnak tekinteni,mint engem?Vagy valakit az ősei ,felmenői miatt neveznek magyarnak,vagy csak a nyelvhasználat miatt?
Ki a faX tuggya ezeket ,vaze?
-
tiv83us
veterán
-
erdeya
senior tag
Gondoltam import kígyó...
Ha nem is úszott, felmászhatott valahol egy repülőre nem? Sőt, át is csusszanhatott mondjuk Mexikóból.
Én csak arra akartam rávilágítani, hogy egy olyan multilinguális országban mint Americska, akár a kígyó is lehet spanyol, portugál, vagy éppen magyar ajkú. Tehát lehet hogy a fríz felszólításra sem nagyon adta volna meg magát.
szerk: Én attól vagyok magyar, hogy őshonos szürkemarha vagyok. Csekk máj avatar.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
erdeya
senior tag
Már megint keresed a fogást?

Rád küldjek egy amerikai combat kígyót? El tudom intézni... -
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
erdeya
senior tag
Aktív témák
-
3900 - 3801
5010 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 20
- (téma lezárva)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mert ugyebár ''mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek''...