- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 20
- (téma lezárva)
- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
-
3200 - 3101
5010 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Sianis
addikt
-
V.ki
aktív tag
Mi a fészkes búbánatos lóhalál van a gépemmel?

(elvileg) semmi nem használja a mikrofonomat,erre ha belepofázok,akkor hallaccik a hangszórón...Ugyanez DOS-ban...
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Loretto
veterán
Ő nekem roppant ismerős... mintha küldtél volna... Vagy nem?
-
Alvin_ti4200
félisten
(aláírás
) Köszönöm
ja és elnézést ha tól pofátlan voltam
-
Gambit
őstag
-
popey37
addikt
Mbit = RGB

-
Vangelis
félisten
-
Sianis
addikt
No megvan a mai vizsgám is emberek! Agyam az kifacsarva a hétre, pedig még holnap is van egy bizonyítandó eset....
-
Vangelis
félisten
Unitel city-t ismeri valaki , esetleg dolgozik ott? vagy más nagykerben...stb?
-
Sianis
addikt
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hozzá tudnál szólni egy-két szó erejéig nagymester?Lehet ilyet?
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
Nem hiszem, hogy ilyet tennék. Nagyon nagyon nagy türelmem van, de ha egyszer elpattan a húr, akkor felülök a vonatra a legkedvesebb kisbaltámmal.
-
T. Almeida
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
-
a_tesz
Korrektor
-
Esmein
nagyúr
-
pweisz
senior tag
-
brownus
veterán
Hello!
A kisteherautó 3500 vagy 2500 kg-ig van? -
Loretto
veterán
Nah a két ''jómadár''

-
mbit
tag
-
Esmein
nagyúr
-
Szőrös
veterán
-
I_Am
veterán
Az ilyen vicceket kérlek mellőzd. Mert ha más tag irja akkor ok, de tőled ez már akárhogy is vesszük még viccnek is rossz.
-
I_Am
veterán
-
Gambit
őstag
-
Loretto
veterán
-
MarKoo
addikt
-
Esmein
nagyúr
Bővebben: link
Tudom. Direkt. Lusta vagyok. -
Esmein
nagyúr
-
a_tesz
Korrektor
hiányzik az emberekből (így belőlem is) a tolerancia, a megértés... még itt a fórumon egyébként nem is olyan rossz a helyzet...
-
MarKoo
addikt
-
Esmein
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Azért azt is vedd figyelembe, ha nem szólna be senki mondjuk mbitnek, illetve ő meg vissza , vagy fordítva akkor nem lenne ez belőle.Magyarán ha mondja hadd mondja, nem kell figyelni, nem kell visszaszólni.Sajnos magamat ismerve én is olyan vagyok, ha beszólnak, akkro visszaszólok, pedig lehet nem kéne.
-
Loretto
veterán
-
T. Almeida
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
Bash
őstag
Nem használok Linux-ot, így nem tudom letesztelni. Talán tildy meg tudja mondani.
-
tildy
nagyúr
Persze hogy az. De akkor is ott van az alkotás öröme.Nézd meg pl az üvegtéglás srácot, ő is másoktól leste ela technikát, csak mások nem rendezetten rakták az üveszálakat a betonba, ő meg szép egyenesen. És híres lett. Szvsz sok olyan dolog van , amit azt hisz az ember , hogy már feltalált, miközben máshol már rég használják azt a technikát. Ilyen volt párom ''nemtudommiylen erősítős'' ötlete is.Mint kiderült a texas már gyártja .... Egyébként is lehet tökéletesíteni már meglévő dolgokat is.
-
Pacák
senior tag
Bővebben: link
Valóban
-
erdeya
senior tag
-
lesaux
veterán
-
Esmein
nagyúr
-
lesaux
veterán
-
I_Am
veterán
-
Esmein
nagyúr
-
lesaux
veterán
Ez a topic a kedvenced lesz. Meg ahova nyitotta.
erdeya
senior tag
-
V.ki
aktív tag
-
erdeya
senior tag
Halkan jegyzem meg, hogy a szünet több volt 10 percnél

-
b14
senior tag
Miért kell állandóan veszekedni?
-
Esmein
nagyúr
Azért is megyek egyet bicajozni, hadd fogyjanak a kilók:
mbit
tag
-
MarKoo
addikt
Ti aztán tudtok beszélgetni...

Amúgy meg akarom csinálni én is ezt a liftert, csak idő kérdése. Annyit mondanék, hogy két külön dolog feltalálni valamit (ami új), vagy kitalálni valamit (ami már van). A megvalósítás is hasonló.... : -
Versus69
csendes tag
mosolyogjunk akkor
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
V.ki
aktív tag
-
Natasa
tag
Szia Tildy! Megnéztem a honlapod! Saját készítés? Jók a képek, igaz valami miatt nem mindet tudtam megnézni!

Van mikor nem akarja betölteni a képeket a gépem! Sztárjkol! Mindenesetre, amit láttam az tetszett!
További szép napot! -
erdeya
senior tag
-
mbit
tag
-
Szőrös
veterán
-
Esmein
nagyúr
Oké, akkor most lesz kuss. Mindenki begfogja.
-
mbit
tag
-
erdeya
senior tag
''Párommal mi is szoktunk kitalálni oylan dolgokat ami mások szerint hülyeség. LEgutóbb pl azon gondolkozunk, hogyan lehetne sugárhajtóművet szerelni helikopter rotorjára, illetve ez mekkora erőt jelenteni a központi forgó részre.''
Hát már ezt sem ti fogjátok sajna feltalálni
Valahol láttam képet (de lehet hogy diszkávörin volt
), hogy egy kétlapátos forgószárny szélére tettek sugárhajtóműveket, úgy próbálván megforgatni a rotort és felemelni a helikoptert. Magyarázták, hogy miért nem sikerült nekik. Azaz megemelkedett a jármű, de ennyi... Persze gondolom csak valami prototype lehetett. -
tildy
nagyúr
-
Vangelis
félisten
-
Versus69
csendes tag
-
Szőrös
veterán
-
Vangelis
félisten
-
Grafiqs
őstag
-
Versus69
csendes tag
-
mbit
tag
ne, ne, és ne!
Tildyke megkérlek hogy megbocsáss de sz''rjál ezek fejére, semmiképenn ne védj meg, mert nem akarom, hogy téged is olyannak nézzenek, mint negem!
Hadd anyázzanak engem nem érdekel, sőt!
beszélgessetek másról inkább, majd lerendezem őket egyedül.
(de azért nagyon édes vagy, hogy a védelmemre keltél!) -
Grafiqs
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
Szőrös
veterán
-
tildy
nagyúr
Figy senki nem fogja a kezed és irányítja az egered, hogy mindenképpen megnézd a topikját.
---------------------------------------------------------------------------
AKi meg iylet szól, hogy szegény pici ártatlan mbit. Torzonborz talán te voltál.
Figy senki nem kötelez arra, hoyg válaszoljatok neki. Vagy talán igen?Elég felnőttnek gondollak már párotokat arra, hogy ilyenre ne reagáljatok. De ezek szerint tévedtem.
--------------------------------------------------------------------------
versus megnyugtatlak. Párommal mi is szoktunk kitalálni oylan dolgokat ami mások szerint hülyeség. LEgutóbb pl azon gondolkozunk, hogyan lehetne sugárhajtóművet szerelni helikopter rotorjára, illetve ez mekkora erőt jelenteni a központi forgó részre.
-----------------------------------------------------------
torzonborz: ha már idősebb vagy nála, légy már annyival oksoabb , hogy nem veszed fel a dolgokat, illetve nem szólsz be neki. Muszáj belerúgni? Ha valaki hülye azzal én nem szoktam foglalkozni mert minek....Te se tedd.
--------------------------------------------------------------
mbit: bocs hogy védelmedre keltem, csak nem komálom ha valakibe amiatt belerúgnak mert más mint a többi. Átéltem már iyleet párszor , saját bőrömön tapasztaltam, úgyhogy emiatt ilyenkor személyem elleni sértegetésnek is veszek midnen hasonlót.
-----------------------------------------------------------
Esmein: ne vedd magadra.
[Szerkesztve] -
mbit
tag
-
Versus69
csendes tag
-
mbit
tag
-
Vangelis
félisten
-
erdeya
senior tag
Nincs valami fórum kezdő tévészerelőknek, vagy hátulgombolós fizikusoknak? Szerintem egy olyan helyen, ahol megértenek téged jobban éreznéd magad. Na nem mondom, ha itt sokakban égne a tudásszomj a fizika elfeledett tételei iránt, akkor szerephez juthatnál, de ez az örökös ''bosszantó mátyás'' szerep már uncsi.
Lévén hardware fórum, szerintem vagy használj egyetlen ''Lehetetlen, de mégis megcsinálom'' c. topicot a kísérleteidnek, vagy számítástechnikai kérdésekben aktivizáld magad.
A televízió/monitor szerelése szerintem már elég távol van a modding témától. Ennyi erővel én ma elkészítem a habverős modot. Kézimixert ragasztok a gépem tetejére és akkor elmodhatom, hogy az én sz.gépemmel habot verni is lehet. -
mbit
tag
-
Versus69
csendes tag
Tildy ne haragudj de nincs igazad. Azért mert most van egy közös projektetek ami még működik is....sőt, lehet rgb nek is volt valami olyan terve ami működött és talán valamai értelme is volt. de ezért ne kelljen nap mint nap új baromságokat nézegetnünk új topikban, hogy minden 1000.-re talán összetud valami olyat hozni aminek egy iciri-piciri értelme is van....
-
Versus69
csendes tag
örülök hogy ilyen szerényen ilyen kaliberű felfedezésekhez hasonlítgatod a te hatalmas projektjeidet (pl a legutóbbi kapjuk le a moncsi hátulját.) mint az otto motor feltalálása...
jah és gondolom anno az otto motor feltalálója is egy szám.tech fórumon nyitott volna erről vitát.... mert pont oda illett volna.
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
első mondat : Bővebben: link s még volt több is. rendszeresen.
habár én vagyok a hülye , hogy belemegyek az egészbe. szegény pici ártatlan mbit ...
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
mbit
tag
-
tildy
nagyúr
-
erdeya
senior tag
Aktív témák
-
3200 - 3101
5010 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 20
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Kingston Fury / G.Skill Ripjaws V 64GB 32GB 2x32GB 2x16GB 4x16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM memória BAZÁR
- AMD Ryzen 9 5900X / 3900X / R7 3700X + MSI / Gigabyte X570 / B450 Alaplap + Arctic hűtős félkonfigok
- Ryzen7 5700x/ 32GB DDR4/ RX6900XT 16GB/ 1TB SSD alapu PC/ garancia/ ingyen postapont
- Saeco Royal Digital Plus I Irodai igásló I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Samsung Galaxy Z Flip4 Lila 8/128GB Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(aláírás

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)