- Konkrét irányba vinni a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
felre ne erts, tavolro sem a ''szabad a vasar'' miatt irtam azokat, amiket irtam, gondolom ismersz annyira, hogy tudd, ezt egyebken is leirtam volna _Volkovy_ forumtarsnak
egyszeruen arrol van szo, hogy ha mar megtortent, legalabb ezen keresztul is hangot adok azon velemenyemnek, amit fentebb irtam az offtopicrol
ez nem jelenti azt, hogy ezentul csak ezert fogok ide irni (bar sajnos mas miatt mar lassan nem eri meg benezni az OT-ba), sokkal inkabb azt, hogy ha mar ilyet irok ide, akkor azon kereszul, valami burkol modon megprobaloim ra felhivni a tisztelt erintettek figyelmet, hogy valami nincs rendben.....nagyon nincs
p.s.: a multkor emlitetted, hogy beajanlasz moderatornak - intezd el a jogokat egy hetere (nem tovabb, csak egy hetre), s igerem csak nemi para (pára, csak hogy az ekezetek hianyara erzekenyek szamara is egyertelmu legyen) marad a faradt gozbol
Aktív témák
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest