Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Ez eddig mind stimmel - csakhogy a tisztelt érintetteknek (most még az is mellékes hogy ki kit tart annak, ez általános érvényű) ritkán esik le a tantusz, és szinte soha nem az ilyen join 'em to beat 'em jellegű figyelemfelkeltés hatására. Fel sem tűnik már ugyanis az adott környezetben. Megjegyezhetném itt pl. hogy 9, azaz kilenc nap alatt jött össze egy fél OT-re való - de lenne foganatja? Ha késelés nincs, már jó.
(De talán ne csináljunk belőle ''újabb PH! színvonala topic''-ot...
) -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Sziasztok!
Te ,aki itt vagy mostmá' 1026 napja(lehetséges hogy régebb óta olvasgatod is) tagja vagy a PH!-nak, bizti meg tudod mondani ,hogy az OT -nak miről kéne szólnia!Sztem ezt itt megoszthatnád mindenkivel hogy a te elképzelésed micsoda is lenne,mivel akárhány hozzászólást tettél itt,folyton az derül ki hogy: az off-topic már nem a régi,már nem éri meg benézni ide,és ráadásul elcsetesedett.
Szóval leírhatnád az elképzeléseidet hogy te milyennek szeretnéd látni ezt a topic-ot,mi változott az évek alatt,mert a hangviteledből és azokból a hozzászólásaidból amiket én az elmúlt fél évben elolvastam,ez a nosztalgikus lesajnálás érződik.
Én nem azért írtam le mindezt,hogy kötekedjek,hanem mert most pont itt jársz,gondoltam rákérdezek!
Aktív témák
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)