Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- AMD FX
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Versus69
csendes tag
És ha mégis füvezni fog mit csinálsz, kitagadod? Azt hiszed engem ösztönöztek rá vagy mi? Egyszerűen olyan társaságba keveredtem, és jó is volt nagyon... persze szülők látták hogy mi van, de hál'istennek nem tiltottak el... akkor tuti hogy dacból még komolyabb lett volna a dolog. Így meg kinőttem magamtól, nem bántam meg, jó volt. Most is szívesen járnék minden 7végén buliba és szednék valami tudatmódosító szert
, de egyszerűen nincs időm rá...tanulni kell, most már dolgozni is, pénzt csinálni...ezek a fontosak most. Gimibe ráértem szétcsapni magam, vigyorogtam kettőt és négyes voltam.
Tudni kell hogy minek mikor van az ideje és mértékkel kell csinálni.
Aktív témák
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de egyszerűen nincs időm rá...tanulni kell, most már dolgozni is, pénzt csinálni...ezek a fontosak most. Gimibe ráértem szétcsapni magam, vigyorogtam kettőt és négyes voltam.