Hirdetés
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Láttad az indexen az ''Emvy, a véreskezű...'' topikot?
Húúúúú, az nagyon kemény...:)
Most komolyan:
Valahogy meg kellett oldani, hogy a topikok nagy része Hold egyszavas beírásaival volt tele. Lassan már hányingert kaptam, ha megláttam a kis pattogó vörös figurát az aláírásából a képernyőn és azt hiszem nem voltam ezzel az érzéssel egyedül. Hold értelmetlen magamutogatásává süllyedt lassan az egész fórum. Nem egyszer kérték, hogy vegyen figyelembe másokat. Két rossz közül, a kisebb történt. -
KovacsUr
addikt
Nem hiszem, hogy ez kivitelezhető lenne -- ehhez egy főállású cenzor kéne :) Viszont valaki mostanában vetette fel a Javítsuk a Prohardvert rovatban, hogy lehetne a hozzászólásnál (nem a szövegtörzsben, hanem mondjuk lenne erre egy checkbox) jelölni, hogy ez egy OFF üzenet, és megnézésnél pedig ezeket lehetne szűrni. Ezzel az a gond, hogy az eddigi üzeneteket is át kéne nézni, és jelölgetni, hogy on vagy off...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest