Hirdetés
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Szivesen megvitatnam Veled ezt a temat, csak mar tul keso /koran/ van, es mar alig latok ki a fejembol. Csak annyit szeretnek irni eloljaroban, hogy
1. ilyet senki nem csinal, semelyik allam kormanya. /Lehet az Kuba, Eszak-Korea, Oroszorszag...stb./
2.Az felhozott ervek nagyon gyengek /pl. miert csak 1/4-ig volt tele a gep...latszik hogy eleteben nem jart meg osszel Amerikaban aki ezt irta. En havonta legalabb egyszer repulok es volt mar ugy, hogy szezonon kivul (azaz szeptember-marcius)kb 10-en ultunk egy 180 ferohelyes gepen, szoval ilyen ervekkel nem lehet alatamasztani semmit, de ez csak egy pelda volt a sok kozul.
3.Ebbol az irasbol siman arad az elfogultsag.
Mindegy regen olvastam mar ezt a fikciot es tenyleg almos vagyok, de valamikor szivesen megvitatom barkivel ezt a temat. Mindezektol fuggetlenul nem vagyok en sem a ''mindentudo'', es nem elkepzelhetetlen, hogy a kormany keze is benne volt de ezt nem tartom valoszinunek.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÚJ Glorious PC Gaming Race GMMK 2 Full-Size Billentyűzet Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest