- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
Aktív témák
-
Rommel
csendes tag
Na, kivettem a vinyót, csak hogy másik slot-ba tegyem a RAM-ot, és ott működik!! Éljen, éljen. Csak át kell rendezni az gépházat emiatt, de mindegy. Valszínű a slot-nak elég volt a kis nyomkodás is, hogy kinyírodjon, de nem érdekel, azt úgyis útáltam, mert 300kg-mal kellett rátehénkedni, hogy beleugorjon a RAM, szal nem is bánom, hogy nem kell használnom. A többi jó volt, ez volt ilyen buzi. Na, megnyugodtam.
-
Rommel
csendes tag
No, nem baj, most hogy nincs elég RAM-om, legalább csak Linux vann fönn, nem tudok játszani, és legalább a vizsgaidőszakra koncentrálok (HL2 és CS helyett), az ösztöndíjból meg RAM-ot veszek.

-
Rommel
csendes tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Sajna már pont nincs. Szerintetek a RAM behalhatott attól, hogy egy kicsit, mondjuk 2 mm-t megnyomhattam oldalra, mikor be volt nyomva az alaplapba? Sajna nem tudom másik gépben, vagy másik slot-ban kipróbálni. És a vinyó-csere miatt a MemTest-et se tudtam lefuttatni (az UHU CD-t nem akarta elindítani, amíg benn volt a rossz(?) RAM).
-
Rommel
csendes tag
Ma tönkrement egy vinyóm meg egy RAM-om is. Ez aztán a jó nap. A RAM-ot jobban sajnálom. Azután ment tönkre, hogy kivettem a rossz vinyót. Tutira nagyon vigyáztam szerelés közben, szal nem hinném, hogy az én hibám (habár sokat kellett a RAM-oknál matani), de akkor is bassza az agyam. P*cs@ba!!
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Horgász topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- AMD Ryzen 5 9600x 3,9 GHz
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 480GB SSD RX5700 8GB!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest