Hirdetés
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Vazze haver, mibol sikerult megbuknod?
Nekem ez mar megszokott, hogy reggel 7-kor fekszek le, pedig irattam mar fel minden loszar tablettat a dokival, de szart se er.
Most vettem egy flaska bort, mar kezd hatni hatha most sikerul valami normalis idoben kifekudnom...
Foberlo nem fogad el csekket??
ui:Te figyelj mar, jut eszembe a bankautomatakrol, Neked gondolom dombornyomott kartyad van. Na most a helyzet a kovetkezo, en nagyon szeretnek a sportingbet.hu-n fogadni nemi sportesemenyre, de a mi allamunkba tiltva van a szerencsejatek, ezert a Bank of America nem enged utalni penzt ilyen cegek szamara, ezert nemtudom feltolteni a szamlam. Felhivtam ma nagyanyam, aztmondta neki vmi dombornyomott MasterCardja van, de ugye kellene a hatan levo 3 szamjegyu biztonsagi kod is, es o valtig allitja, hogy nincsen olyan. /Tudod a magnes csik alatt ahol ala kell irnod...most tenyleg nincs ilyen a magyar bankkartyakon, vagy csak nagyanyam benazik?/ Neked van olyan?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest