Hirdetés
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nem totálisan hülyéket biztattam azért arra, hogy ne féljenek a géptől, csak olyat, akin láttam hogy van remény... sikhülyékkel nem foglalkozok. Az a gozso műfaja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na, ez igazi sufnimunka volt akkor
Na majd az én 8500-öm milyen lesz, ha a hűtő megadja magát rajta... van itt nálam egy gépfelujitásból elcsent gyári P4 cooler, abból a bordát ha rárakom az passzivan is vinni fogja sztem
Nem is túl nehéz hála az égnek, a Zalman hűtői nehezebbek sztem
Csak nincs nagy kedvem bevágni fél napokra a fagyasztóba hogy ezt a kis genyót leszedhessem róla, mert én még csak elvagyok a VGA nélkül, bevágom a fagyóba egy bulis estére, de akkor hugom meg is őrül 
Wolverine: elég valószinű, hogy nem voltál elég erélyes... bele megy az
ha elég erőszakos vagy, akár a PS2-őt is beleerőltetheted
Kicsit meg kell lapitgatni a kerekded vonalait....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- BestBuy topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Autós topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na majd az én 8500-öm milyen lesz, ha a hűtő megadja magát rajta... van itt nálam egy gépfelujitásból elcsent gyári P4 cooler, abból a bordát ha rárakom az passzivan is vinni fogja sztem
Csak nincs nagy kedvem bevágni fél napokra a fagyasztóba hogy ezt a kis genyót leszedhessem róla, mert én még csak elvagyok a VGA nélkül, bevágom a fagyóba egy bulis estére, de akkor hugom meg is őrül