Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nem totálisan hülyéket biztattam azért arra, hogy ne féljenek a géptől, csak olyat, akin láttam hogy van remény... sikhülyékkel nem foglalkozok. Az a gozso műfaja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na, ez igazi sufnimunka volt akkor
Na majd az én 8500-öm milyen lesz, ha a hűtő megadja magát rajta... van itt nálam egy gépfelujitásból elcsent gyári P4 cooler, abból a bordát ha rárakom az passzivan is vinni fogja sztem
Nem is túl nehéz hála az égnek, a Zalman hűtői nehezebbek sztem
Csak nincs nagy kedvem bevágni fél napokra a fagyasztóba hogy ezt a kis genyót leszedhessem róla, mert én még csak elvagyok a VGA nélkül, bevágom a fagyóba egy bulis estére, de akkor hugom meg is őrül 
Wolverine: elég valószinű, hogy nem voltál elég erélyes... bele megy az
ha elég erőszakos vagy, akár a PS2-őt is beleerőltetheted
Kicsit meg kell lapitgatni a kerekded vonalait....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X240,12.5",HD,i5-4300U,4GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na majd az én 8500-öm milyen lesz, ha a hűtő megadja magát rajta... van itt nálam egy gépfelujitásból elcsent gyári P4 cooler, abból a bordát ha rárakom az passzivan is vinni fogja sztem
Csak nincs nagy kedvem bevágni fél napokra a fagyasztóba hogy ezt a kis genyót leszedhessem róla, mert én még csak elvagyok a VGA nélkül, bevágom a fagyóba egy bulis estére, de akkor hugom meg is őrül