Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Remegés.... mond, te milyen gyakran iszol? Hallottam egyszer egy műszakszállitó sofőrről, annak egészen addig remegett a keze, amig a felest fel nem hajtotta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Arhquis: MSN az kemény dió ám....
Főleg ha neked kell telefonon keresztül elmagyarázni... utána a mIRC beállitásainak elmagyarázása a kedvencem, legalábbis eddig az volt, de felváltotta újabban a DC++ betávkonfigolása
Pedig elég logikus felépitésű, egyszerű programok.... és ennek ellenére mégis....
Panther: Hát a Radeon7500-nek még passzivan is elég bármi
kiváncsi vagyok a 8500LE-mből mit tudok kihozni a nagy bordával, hátha sikerül a 8500 órajelei fölé csusszanni. 275/275-ön már szemetel vele a Doom3, sőt alatta is, és a VPU recovery is visszakapcsolja defaultra 270 fölött akármikor, bár az lehet hogy nem lenne gondja ha ez utóbbi kilőném. Kiváncsi leszek, hogy a brutál hűtés segit-e valamit ezen... hát ha még a ventit is rajtahagynám... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pedig elég logikus felépitésű, egyszerű programok.... és ennek ellenére mégis....
kiváncsi vagyok a 8500LE-mből mit tudok kihozni a nagy bordával, hátha sikerül a 8500 órajelei fölé csusszanni. 275/275-ön már szemetel vele a Doom3, sőt alatta is, és a VPU recovery is visszakapcsolja defaultra 270 fölött akármikor, bár az lehet hogy nem lenne gondja ha ez utóbbi kilőném. Kiváncsi leszek, hogy a brutál hűtés segit-e valamit ezen... hát ha még a ventit is rajtahagynám...