Hirdetés
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 17
- (téma lezárva)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem elégszik meg egy panellel a Philips világelső monitora
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- A legújabb processzorokra kényszeríti partnereit az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Már azt hittem, annak örülsz, hogy valaki válaszolt a CS/P-ről

-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem.
(Lassan már a megfázásból is kigyógyulok egyébként.)
Más spamet kaptam.
Ja, ma amikor vártam a BME HSZK-ban egy gép felszabadulására, azt vettem észre hogy valaki PH-zik. Épp Integra hsz-ét olvasta... felismertem az avatarról, pedig távol álltam.
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
hmm most nézem a levelet, meg az árlistát.. itt nem az a gond, h spam v nem spam ez egyértelmű... de sztem az lett volna a helyes megoldás, ha előtte küldenek egy hasonló levelet amolyan érdeklődőset, van-e igényre de így
no mindegy van másik ezer dolog amivel lehet foglalkozni és kell és én most nem azt teszem... tehát sürgősen változtatok is...
köszönöm ennyit akartam mondani.. magamtól is leülök
-
Petie
veterán
Srácok!
Ti is kaptatok levelet a nagy.b@aplast.hu e-mail címről? Plexi lemezt hirdet a srác, azt írta, hogy a PH!-n találta az elérhetőségemet. A probléma ott van, hogy én baromira nem emlékszem, hogy kértem volna tőle ilyen vagy hasonló információt. Abszolút nem áll szándékomban szétvágni a notimat vagy a monitoromat és plexi lemezzel moddolni, de még ha így is lenne nagyon nem valószínű, hogy Magyarországon szeretném megvásárolni. Ha ismeri valaki, akkor legyetek szívesek leállítani, nem kérek a spam-ből.jah én is kaptam, de válaszoltam is rá
jol elküldtem a p****ba 
-
Old Death
senior tag
Srácok!
Ti is kaptatok levelet a nagy.b@aplast.hu e-mail címről? Plexi lemezt hirdet a srác, azt írta, hogy a PH!-n találta az elérhetőségemet. A probléma ott van, hogy én baromira nem emlékszem, hogy kértem volna tőle ilyen vagy hasonló információt. Abszolút nem áll szándékomban szétvágni a notimat vagy a monitoromat és plexi lemezzel moddolni, de még ha így is lenne nagyon nem valószínű, hogy Magyarországon szeretném megvásárolni. Ha ismeri valaki, akkor legyetek szívesek leállítani, nem kérek a spam-ből.Petie kapott, vissza is írt vmi szépet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mit lehet egyébként ilyenkor csinálni?
miért nem akarod kicsit moddolni a notid?
feladod postán 
-
Wolverine
félisten
-
Panther
HÁZIGAZDA
Srácok!
Ti is kaptatok levelet a nagy.b@aplast.hu e-mail címről? Plexi lemezt hirdet a srác, azt írta, hogy a PH!-n találta az elérhetőségemet. A probléma ott van, hogy én baromira nem emlékszem, hogy kértem volna tőle ilyen vagy hasonló információt. Abszolút nem áll szándékomban szétvágni a notimat vagy a monitoromat és plexi lemezzel moddolni, de még ha így is lenne nagyon nem valószínű, hogy Magyarországon szeretném megvásárolni. Ha ismeri valaki, akkor legyetek szívesek leállítani, nem kérek a spam-ből.Nem, nem kaptam. Viszont kaptam mást.

-
VladimirR
nagyúr
én már napok óta nem kapok semmit a címemre... se email, se posta

addig orulj -- ugyis mind a penzed akarja
-
Slayer Valor
őstag
Srácok!
Ti is kaptatok levelet a nagy.b@aplast.hu e-mail címről? Plexi lemezt hirdet a srác, azt írta, hogy a PH!-n találta az elérhetőségemet. A probléma ott van, hogy én baromira nem emlékszem, hogy kértem volna tőle ilyen vagy hasonló információt. Abszolút nem áll szándékomban szétvágni a notimat vagy a monitoromat és plexi lemezzel moddolni, de még ha így is lenne nagyon nem valószínű, hogy Magyarországon szeretném megvásárolni. Ha ismeri valaki, akkor legyetek szívesek leállítani, nem kérek a spam-ből.én már napok óta nem kapok semmit a címemre... se email, se posta

-
Bash
őstag
Srácok!
Ti is kaptatok levelet a nagy.b@aplast.hu e-mail címről? Plexi lemezt hirdet a srác, azt írta, hogy a PH!-n találta az elérhetőségemet. A probléma ott van, hogy én baromira nem emlékszem, hogy kértem volna tőle ilyen vagy hasonló információt. Abszolút nem áll szándékomban szétvágni a notimat vagy a monitoromat és plexi lemezzel moddolni, de még ha így is lenne nagyon nem valószínű, hogy Magyarországon szeretném megvásárolni. Ha ismeri valaki, akkor legyetek szívesek leállítani, nem kérek a spam-ből. -
DaSilva
senior tag
A Hercules 9800SE aiw 1/1-ben ugyanaz, mint a 9800 pro.
de te nem szoftmoddoltad, ha jól láttam.
úgy látszik nem csak képernyőszemetelés miatt tilthatják le a 4 pájpot. basszák meg. -
Slayer Valor
őstag
egy a baj
NAGYON lagos
nem bírja azt a 10k embert a MindArk servere... nemrég buktam benne 10pedet, kb 200ft-ot, a baltámmal... nagyok a veszteségek, most olajozok, de eddig még csak nyáron sikerált 42pednyit fölvennem, ami el is úszott
-
Esmein
nagyúr
csak reklámozom, minél több magyar jöjjön
: Bővebben: link
lagolás királya
És nulláról nem lehet kezdeni de amúgy király a játék

-
Slayer Valor
őstag
csak reklámozom, minél több magyar jöjjön
: Bővebben: link
lagolás királya
-
Esmein
nagyúr
Csináltak 9800pro nyákot is 128 bitest, és utána kezdtek bejönni a 128 bites 9800se-k én úgy tudom. Pl nekem 256 bitesem volt, 9800pro órajeleken gyárilag csak nem mentek a pipe-k.
-
MUŁĐER
addikt
-
anaqer
veterán
-
Mad Maci
tag
-
MUŁĐER
addikt
szerintem keress képeket a google-ben 9800 pro-ról meg 9800 SE-ről, és nézd meg találsz-e különbséget, vagy élőben nézd meg, úgy lenne a legjobb

Ha nem találsz semmit,megnyugodhatsz -
Esmein
nagyúr
Gondolod, hogy ennyire törődtek az se-vel is ? Ezek végülis simán defektes 9800pro magok, csak nem megy bennük 4 pipa. Sztem költségkimélésből ezeket is eladják tiltott pipákkal. Én nyilván olyan nyákra gyártanám ami jön ki a futószalagról, nem még újraterveztetném, meg újra legyárttatnám azokat a nyákokat.
-
anaqer
veterán
-
MUŁĐER
addikt
-
Esmein
nagyúr
-
Mad Maci
tag
Vajon mikor nyílik már az új a baj ott van, stb hasonló stílusú topic?
-
Esmein
nagyúr
azért, mert drágább kétfajta nyákot gyártani, mint amennyit nyernének a különbségeken.
-
faster
nagyúr
Nem tudom, neki volt 9800SE-je, nekem nem volt, most egy 9800Pro-m van. Azt tudom, hogy az övén 3,3-as ramok voltak.
Egyébként pl. ez:
Bővebben: link
nagyon másnak tűnik, mint a Pro. Még a tápcsatlakozó is más.
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
szerintem másik nyákon van, valami gagyibb kivitelen....bár biztos vannak 9800 pro nyákosak is..de gondolj bele, tudják hogy 9800 se lesz,minek rakják alá a jobb nyákot, amikor olcsóbbal is megy (a 4 pipához elég...)
[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
-
anaqer
veterán
DaSilva
A frászt hozod rám, ennek a kártyának még minimum fél évet ki kellene bírnia...
Erre viszont eléggé kilengett a BS detektor... nem ugyanazt a nyákot, ugyanazokat az alkatrészeket használnák SE chipek mellé?
-
Esmein
nagyúr
Én egyszer a kezemet aludtam el, és 1 óráig nem éreztem, nem is tudtam mozdítani
jóformán: lebénult
Volt amikor úgy keltem, hogy a fejem lógott az ágyról... ez elég régen volt, még mikor emeletes ágyunk volt... ...és miután felkeltem, vagy 10 percig nem bírtam mozdítani a fejemet se jobbra, se balra
de még fölfele se

Azért ha megnyekken az ember nyaka, akkor durván 2-3 napig nem tudja mozgati, szörnyű érzés

-
Esmein
nagyúr
-
Slayer Valor
őstag
Én egyszer a kezemet aludtam el, és 1 óráig nem éreztem, nem is tudtam mozdítani
jóformán: lebénult
Volt amikor úgy keltem, hogy a fejem lógott az ágyról... ez elég régen volt, még mikor emeletes ágyunk volt... ...és miután felkeltem, vagy 10 percig nem bírtam mozdítani a fejemet se jobbra, se balra
de még fölfele se

-
faster
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
DaSilva
senior tag
-
Esmein
nagyúr
Hát, ez a tag nem fogja sokáig húzni :/
-
faster
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
beeboy
addikt
csavarj rá törülközőt, az valamennyire egyenesen tartja.
nekem egyszer csípődött be, nagyon szar volt. ráadásul a köcsög ortopéd szakorvos nem akart érzéstelenítőt adni, mondván, hgoy nincs tb-kártyám.
aszondta, csavarjak rá törülközőt...
hazafelé a jó ki orosz trolin majd meghaltam (az 1 méteres amlitúdójú ugrálás különösen jót tesz a becsípődött nyaknak, ugye)
aztán hazaértem, csavartam rá törülközőt, és két napig néztem otthon a plafont.muhaha, első mondat -> impotenciára is jó?

-
Esmein
nagyúr
nekem egyszer csípődött be, nagyon szar volt. ráadásul a köcsög ortopéd szakorvos nem akart érzéstelenítőt adni, mondván, hgoy nincs tb-kártyám.
hazafelé a jó ki orosz trolin majd meghaltam (az 1 méteres amlitúdójú ugrálás különösen jót tesz a becsípődött nyaknak, ugye)
aztán hazaértem, csavartam rá törülközőt, és két napig néztem otthon a plafont.Jaja, pihentetni kell amennyit csak tudod.
-
fokukac
nagyúr
aztán hazaértem, csavartam rá törülközőt, és két napig néztem otthon a plafont. -
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Ilyenkor nyögni kell 2 napot és megszokni hogy arra nem fordítod.
Egyszer elaludtam a nyakam, felkeltem balrabillentettem és akkorát reccsent h még én is megijedtem. Aztán nem tudtam jobbrabillenteni, totál lebénult, reggelre elértem h egyenesben tudtam tartani 10 fokot balra és 0-t jobbra tudtam forítani. Várni kell, vagy menj el a dokihoz ha komolyabb volna. -
DaSilva
senior tag
-
törölt tag
áááá bekattant a nyakam, nem tudom jobbra fordítani a fejemet.
Mit kell ilyenkor csinálni? mert fáj mint állat. nem elaludtam csak eggyik piilanatról a msáikra bekattant. -
Esmein
nagyúr
Akkor gép diribdarabra szedése, vga másik gépben is kipróbálása.
-
DaSilva
senior tag
azt még értem, de itt másfél évig semmi nem volt egy-két vpu recoveryt leszámítva fél nap far cry után. most meg nemhogy a win nem bootol, de odáig jut a gép, hogy felpörgeti a ventiket meg a vinyókat és aztán szomorúan sípol.
-
Esmein
nagyúr
Én olyat láttam, hogy ha soft bekapcsoltam a 4 pipet, akkor be se bootolt a windows.
-
Esmein
nagyúr
-
DaSilva
senior tag
látott már valaki olyat, hogy softmoddtól egyszercsak hardveresen behal a vga?
bekapcsoltam a +4 pipe-ot egy 9800se-n, és kb másfél év elteltével nyekk, és most be se kapcsol a gép. ja és aiw, úgyhogy nem vagyok ideges ám. -
Esmein
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
Pópa
senior tag
Üdvözletem mindekinek. Nem esik a hó
(békés megye) -
V.ki
aktív tag
V.ki
''Hozzászólások
946 -- fanatikus tag
Regisztrált
2004-11-06 14:00, azaz 106 napja''
mit is akartal te nyitni?
OFF TOPIC 17-et.

-
Esmein
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
-
fokukac
nagyúr
na ez az igazán durva :
Oroszországban kádtisztítót (!) isznak a szegények.
Bővebben: link
jó, hogy nem mndjárt higítót.... hihetetlen.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
Loretto
veterán
Noha új Off.
Bakker akkora szél+hóesés combo van hogy.... -
Winner_hun
félisten
-
Esmein
nagyúr
-
anaqer
veterán
-
tildy
nagyúr
HA jól tudom SCHnak van egy munka levlistje, sajnos csak BME-sek íratkozhatnak fel rá.(páromnak votl bme-s (sch-s) címe, de sajna nem tud belépni valami miatt...)
Ha valaki emgtenné, hogy forwaldolja az oda érkező ajánlatokat nekem, azt megköszönném. -
Wolverine
félisten
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem akarom részletezni, de offtopikba befér

Jó, gondolom próbálkoztál valamit, de szvsz egy moderátor igazán kiszedhetné ha nincs ellenvetésed.
-
Esmein
nagyúr
tudom, de ez van -- ha nem itt irod majd le, hogy a tobbsege ezeknek a topicoknak folosleges, hanem a topicnyitonak emlited meg, majd megkapod te is ezeket
Esmein: nem tudom, IE-t hasznalok -- a side panel-t Bash csinalta, Tole kerdezd (bar neki operaja van, de gondolom hasonloan kell side panel-t beletenni)Hm... hátha beír ide.
-
VladimirR
nagyúr
tudom, de ez van -- ha nem itt irod majd le, hogy a tobbsege ezeknek a topicoknak folosleges, hanem a topicnyitonak emlited meg, majd megkapod te is ezeket
Esmein: nem tudom, IE-t hasznalok -- a side panel-t Bash csinalta, Tole kerdezd (bar neki operaja van, de gondolom hasonloan kell side panel-t beletenni) -
Esmein
nagyúr
mint pl?
a keresoro egyebkent tudni kell, hogy csak akkor ad eredmenyt, ha szoeleji egyezes van, tehat a 9800 szora keresve megtalalod a ''radeon 9800'' topicot, mig a radeon9800''-at nem
egyebkent meg ide is beszurom => Bővebben: link tud a forumon katergorian belul is keresni (onfenyezes rulzz)
jah, es => Bővebben: link
[Szerkesztve]Mozillában ezt hogyan lehet betenni oldalra ?
-
Finwe
őstag
-de bazdmeg, nem olvasok vegig 6020324 hozzaszolast
-meg a kereso is szar
-es abban talalj mar meg akarmit is
-de ott szarnak ram, csak jopofiznak egymasnak
-van belole mar 3, mindben 64895120 hozzaszolas
-456300320 hozzaszolas???????? az sok!!!! azt en nem eszem meg!!!!!
(es meg sok hasonloval talalkozhatsz, ha a fenti velemenyed leirod valamelyik kis a64-es, vagy barmely mas hasonlo kategoriaju topic-ban)
p.s.: ha gondolod leirom, hogy melyik valasz mit jelent![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért az első sor kicsit dúrva, nem mondtam, hogy olvasgatni kell, és, hogy keresőt kell használni (ajánlott ugyan mind2). De kérdezni lehet, és elöbb-utóbb válaszol valaki, ha meg sürgős, esetleg úgy érzi az ember, átsiklottak kérdésén,meg UP-olja, újrakérdezi.
-
VladimirR
nagyúr
mint pl?
a keresoro egyebkent tudni kell, hogy csak akkor ad eredmenyt, ha szoeleji egyezes van, tehat a 9800 szora keresve megtalalod a ''radeon 9800'' topicot, mig a radeon9800''-at nem
egyebkent meg ide is beszurom => Bővebben: link tud a forumon katergorian belul is keresni (onfenyezes rulzz)
jah, es => Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-meg a kereso is szar
(es meg sok hasonloval talalkozhatsz, ha a fenti velemenyed leirod valamelyik kis a64-es, vagy barmely mas hasonlo kategoriaju topic-ban)
p.s.: ha gondolod leirom, hogy melyik valasz mit jelent![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kereső sokszor nem ad eredményt, pedig tudom hogy adnia kellene.
Pl keress arra, hogy ''xtrem''. a www.xtremesystems.at topicot nem jeleníti meg, csak ha full begépeled a címet.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-meg a kereso is szar
-
duracell89
senior tag
-
Finwe
őstag
Húú, most néztem át az a64 témákat keresővel és tényleg sok a felesleges topic. Szinte mindet meg lehetne kérdezni az A64-esek klubjában. (ugyan a válasz csúszhat, én is jártam így de lehet várni és up-olni is, no nem 5percenként!)
-
Wolverine
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Panther
HÁZIGAZDA
Miért van itt ez a négy értelmetlen hsz?

-
Tithian
őstag
Nem semmi, nekem a rekordom heti 21 óra (max.).
Sajnos rengeteg kamu tantárgyunk van (''mozgóképismeret'', ''filozófia'', ''művészetek''... - azért idézőjelben, mert az órák nevének köze sincs a tartalomhoz). -
_Volkovy_
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
_Volkovy_
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
Winner_hun
félisten
ja, asszem még 1 hónap, vagy mittudom én, nem offolok off topicba egy ideig

-
emvy
félisten
Hozzászólok, hogy bekerüljön jobbra.

Majd lesz még1, mert 2 böngészőt használok :] -
Winner_hun
félisten
Van itt ilyen, hogy aktív témák. Az tartozik közéjük, amihez mongyuk max. 1 órája hozzányögtek valamit?

-
Sick Boy
őstag
bezzeg a közgáz!

úgy 1999- körül vett az egyetem egy nyomdagépet, , ami sok száz millió Ft-ba került, és utólag számolták ki a nagy okosok, hogy ez a beruházás csak akkor érte volna meg, ha kis hazánk összes egyetemének összes jegyzetét ott nyomtatták volna...
a helyzet eredménye az lett, hogy az egyetem csődhelyzetbe kerültt (ez egy közgazdasági egyetem esetében különösen ciki), a rektor lemondott, majd az addigi gazdasági miniszter lett a rektor, aki szépen kirúgott pár tanszéket, felemelte az UV-csekkek árát, meg bevezetett még egy-két extradíjat, és azóta is fizetjük a nyomdagépet...
de ettől függetlenül sokmindent fénymásoltunk...meg bekebelezték az ÁF-et, ami meg legendásan jó pénzes suli volt...
ugye, hivatalnok-képző, miért ne lenne az... azóta a közgáznak jól megy, az ÁF (mára Corvinus egyetem) meg egyre csak csúszik le...
Szomorú...

![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
Sick Boy
őstag
a Michelfeit egy barkácsáruház-lánc volt anno...
csak úgy szembe jutott LOL
a melóhelyen találtam egy ezeréves Michelfeit-es matricát...
![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
tildy
nagyúr
Na akkor szolaljon meg egy erintett is az ugyben.
Nyomdasz vagyok.
Egy gazdasagi konyvkiadonak a belso nyomdajaban dolgozom, a munkainknak szinte a 100%a a BFG, PSZF, stb fooktatasi intezmenyeknek keszul.
Van jo nehany ismerosom aki ezekbe az intezmenyekbe jar tanulni, es nem sokan veszik meg ezeket a konyveket, inkabb lefenymasoljak azokat.
Meg tudom erteni oket, mert tenyleg nagyon dragak a konyvek, de azon meg bosszankodok, hogy az en megelhetesem veszik el ez altal.
Kevesebb eladott konyv ---> kevesebb megrendeles ---> kevesebb munka a nyomdanak ---> kevesebb bevetel a kevesebb munka miatt ---> nyomdai leepites ----> a vegen a nyomda bezarasa mert nem gazdasagos uzemeltetni.
Es nem csak egy nyomda van ami tankonyvek nyomtatasaval foglalkozik.Fénymásolt könyv?
Ilyet sem halottam még.
Nálunk max jegyzet volt fénymásolva, de egy jó könyvet a fűzése miatt igen bajos normálisan fénymásolni... -
Tithian
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 17
- (téma lezárva)
- BMW topik
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Horgász topik
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Jelszókezelők
- Okos lesz a következő szemüveged
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3380 - Core i3 6006U, 4-8GB DDR4 RAM, gyári töltő, számla, 6 hó gar
- 27% - ÚJ Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C36BBEK2-64
- Apple iPhone 15 Pro 128GB eladó! 86% akku, Patika állapot, 12 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB eladó! 94% Akku, Szép állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB eladó! 89% Akku, Patika, 12 hó garancia
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Phone 14 Plus 256GB Yellow -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4636
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Lassan már a megfázásból is kigyógyulok egyébként.)

Influenzát?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
no mindegy van másik ezer dolog amivel lehet foglalkozni és kell és én most nem azt teszem... tehát sürgősen változtatok is...