Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Nem akarok új topic nyitásával népszerűséget hajszolni,ezért itt kérdezem:ha a procom feszét egy picikét csökkentem,akkor ugye menni is fog még,meg nem is lesz olyan meleg ?
Itt OFFolni kerál :D -
Legális XP-ről Nero-val lehet csinálni biztonsági másolatot,vagy CloneCD kell hozzá ? Azt is írjátok meg lécci,ha ez a másolat törvénybe ütköző lenne.
-
Volkovy biztos hagyta volna a lányt megcsípődni.Nem ? :DD
-
Én egy hős vagyok ! Megmentettem egy csinos lányt egy elvetemülten gonosz méhecskétől ! Buszmegállóban voltunk,előttem az álcázott királylány,testén pedig a szemem,majd női fegyvertárának apró kellékein.Mikor a MANGO-s ( reklám helye ) táskáját néztem,feltűnt,hogy egy kifejlett,ádáz méh rárepült a táskából kilógó ICE-TEA-re ( újabb reklám ),és lassan alámerült a rúzsok,parfümök,és szemhéjfestékek drága palotájába.Ekkor történt,hogy az Nvidia techdemóból ismert tündérnél is tündéribb,de erősen arra hajazó nőci a táskájába kezdett nyúlni ! Rögvest megállítottam határozott,de kedves szavakkal,melyekben legalább két kiló sárm is volt,és a táska méhecskétlenítésére buzdítottam.( Magam nem vállaltam,hátha megszúr,de lelki támaszként végig ott álltam mellette ).Előszörre nem is lett meg a méhe,és láttam nekem rendelt nőm szemében a határozatlanságot:''Ez a szuperjóképű,gáláns,értelemtől csillogó tekintetű,megnyerő modorú Adonisz hogy tévedhetett ?''( Vagy valami hasonló ). De persze végül kirepült az a fullánkos,és el is hagyta a táskát,a tündér pedig megköszönte figyelmességem:''Megcsípett volna,köszi,hogy szóltál !''
Várom hősiességem magasztalását minden kedves PH-s emberkétől,mert úgy érzem,nem kaptam tettemért elég elismerést.( Még le se cumizott ott helyben ). :))
Aktív témák
Hirdetés
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest