Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
Aktív témák
-
Bash
őstag
Üdv mindenkinek, élek! :)
Charley továbbállt. Több, mint másfél napig úgy volt, hogy közvetlenül nálunk fog partot érni, de az utolsó órákban fordult egyet, és így tőlünk kb. 70 mérföldre délre ért partot 145 mérföld/órás (233 km/h) széllel a 4-es kategóriájú hurrikán. Punta Gorda-n elég nagy pusztítás volt, többen meghaltak. Nekünk is evakuálni kellett, a házünk a B zónában van, a melóhely a C éd D zónában. Az A, B és C zónákban élőknek kötelező volt elhagyni házukat péntek reggel 6 óráig. Munkahelyről is el kellett volna mennie mindenkinek, végül a nagy tanácskozásoknak az lett a vége, hogy maradunk. Ezúttal szerencsénk volt. Csütörtök délután 3-tól péntek éjfélig dolgoztam, közben aludtam 1,5 órát. Tegnap éjszaka hazaértem, aludtam 3 órát, és nemsoká megyek dolgozni megint. Két napig előtte csak pakoltunk, most legalább egy hét lesz, mire visszakerül minden a rendes helyére.
Aktív témák
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest