Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- SSD kibeszélő
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Bash
őstag
Üdv mindenkinek, élek! :)
Charley továbbállt. Több, mint másfél napig úgy volt, hogy közvetlenül nálunk fog partot érni, de az utolsó órákban fordult egyet, és így tőlünk kb. 70 mérföldre délre ért partot 145 mérföld/órás (233 km/h) széllel a 4-es kategóriájú hurrikán. Punta Gorda-n elég nagy pusztítás volt, többen meghaltak. Nekünk is evakuálni kellett, a házünk a B zónában van, a melóhely a C éd D zónában. Az A, B és C zónákban élőknek kötelező volt elhagyni házukat péntek reggel 6 óráig. Munkahelyről is el kellett volna mennie mindenkinek, végül a nagy tanácskozásoknak az lett a vége, hogy maradunk. Ezúttal szerencsénk volt. Csütörtök délután 3-tól péntek éjfélig dolgoztam, közben aludtam 1,5 órát. Tegnap éjszaka hazaértem, aludtam 3 órát, és nemsoká megyek dolgozni megint. Két napig előtte csak pakoltunk, most legalább egy hét lesz, mire visszakerül minden a rendes helyére.
Aktív témák
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- darkFlash CF8 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest