Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Micro Four Thirds
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Aktív témák
-
rog
addikt
röviden?
a repülés szerintem a természet rendje ellen való perverz dolog.
hosszan?
életem első (és már tudom, hogy utolsó :) ) repülőútja volt. komolyan azt hittem hogy repülni valami elegáns dolog vagy mi. de addig a pontig eljutni hogy leülsz a helyedre 1,5óra+ 4 sorbanállás. közben terelgetnek jobbra balra, az animátorok hogy ne unatkozz :)
aztán frankón nem kaptunk helyet a checkin-nél egymás mellett, csak egymás mögött. cserélni nem lehet, mindenki párban jött. szal 3 órát kellett végigszenvednem 1 darab horizon c. újságot olvasgatva. visszafelé már mi is lökdösődtünk, hogy legyen jó helyünk (=egymás mellett üljünk) de cserébe vihar volt végig. ja és felszállás elött kaptunk egy sms-t otthonról, hogy ''jó akkor kimegyek elétek a reptérre, remélem addig nem jön a tornádó'' köszi. adrenalinszint belőve alapszintre :)) aztán a pilóta egyfolytában ilyenekkel zaklatott: hogy kérem kössék be az övet, mert viharzónába érekezünk 1 percen belül'', ''meg maradjanak ülve'', ''meg van önök között egy pap?'' ja ez nem volt, de vártam nagyon :)
szóval én aaszem kirepülőztem magam egy időre :))
Aktív témák
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell 5330 i5-1245u 16Gb ram, érintő kijező, számla, garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest