Hirdetés
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 12
- (téma lezárva)
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Nem kéri tovább a nekik fejlesztett csúcs-GeForce-ot Kína?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Jah, de a legközelebb 6.án van... áhh, péntek-szombat-vas egy hete még úgy volt betervezve h napfény, Zánka, strandröpi.
Változott a program; Arisztotelész, Descartes, Hegel, Hobbes, Locke, Hume, Kant, Marx, Nietzsche, Platón, Rousseau, sztoikus etikai antológiák.
1200 oldal min. :(( -
Alvin_ti4200
félisten
-
divot
veterán
És akkor mi lesz a Zalman-nal?:B:D
Jó lesz nekem. :D De, hogy ne járj rosszul, kedvezményesen átadom a P4-et, lehet, hogy a te lapodba 3,7 fölé megy. :P
-
PeliScan
addikt
Nem is az izgat, h megbuktam, meg nem is az 1000 ft, hanem az, h egy héttel később lesz így nyár, hogy szakadnának meg. :(
-
Cathfaern
nagyúr
Hát ez az. Nem, midnen fontosat tök jól átolvastam meg megnéztem, erre meg Szent Tamást kérezték. Tudtam róla vmit, de nem sokat, mivel nem volt benne a tematikában. Mondtam is nekik h hé. :) Erre meg ők, nah igen, de az egyik előadáson volt róla szó, és így ellenőrzik h ki járt be. Mókás fickók.
Mondtam h ne csinálják már :) erre mentőkérdésként: ''Marx Német Ideológiájának harmadik kötetének első fejezetének az elejefel van egy jó hosszú mondat, nagyjából a történelemről szól. El tudja mondani, h miről is van szó a mondatban, bővebben?''
:(:( Majd legközelebb (gondolom ők is ezt mondták ;])
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Wolverine
félisten
Hát ez az. Nem, midnen fontosat tök jól átolvastam meg megnéztem, erre meg Szent Tamást kérezték. Tudtam róla vmit, de nem sokat, mivel nem volt benne a tematikában. Mondtam is nekik h hé. :) Erre meg ők, nah igen, de az egyik előadáson volt róla szó, és így ellenőrzik h ki járt be. Mókás fickók.
Mondtam h ne csinálják már :) erre mentőkérdésként: ''Marx Német Ideológiájának harmadik kötetének első fejezetének az elejefel van egy jó hosszú mondat, nagyjából a történelemről szól. El tudja mondani, h miről is van szó a mondatban, bővebben?''
:(Ez nem mentőkérdés, hanem burkolt jelzése annak, ''ha megszakadsz se mész ma át''... :(
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Közben olvasod azért, amiket írok?:)
Persze, köszi. El is gondolkodtam, hogy lehet, még idén kirpróbálom az új üdvöskét, de úgy tűnik, érdemes még várni néhány hónapot.
-
Wolverine
félisten
nForce4 asszem Socket939-es lesz. nForce3-250-ről is majd keresek tesztet, de az IDE vezérlő miatt már nem merek belevágni..
Socket 754, 939 és 940-es lap is lesz ilyen chipsettel: [L]http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=25911[/L] és az eredeti: [L]http://www.theinquirer.net/?article=16874[/L]
IDE? Minek az? :D Mindjárt lesznek tán SATA optikai meghajtók is, aztán akkor már mindegy :D -
Alvin_ti4200
félisten
-
lesaux
veterán
:(magyar oktatási rendszer rúlz :(
-
Sick Boy
őstag
Háhhh mától Opera-felhasználó lettem hurrá
-
divot
veterán
:(Üdv a családban! :D
Ez ugyanaz a kérdés Marxból, amit én is megszívtam. A Marx-által megállapított történelmi feltételeket kellett volna előadnod. Úgy látszik, ez a kedvenc pöcsségük. :DDD -
PeliScan
addikt
:( -
Alvin_ti4200
félisten
-
Wolverine
félisten
Ha megengedsz egy kis eszmefuttatást az Xbitlabs-os teszt olvasása közben:)
Szóval még az MSI lapja hátra van, de én csak a K8T800-as lapokat néztem, mert az nForce3-150-es lapok úgy szarok, ahogy vannak, így azokat átugrottam:)
Albatron K8X800 Pro-II
---------------------------------
-2 fázisú feszstabilizátor
-FDD csati lap legalján, szellőzés szempontjából rossz, kábel lehet rövid lesz
-3 RAM hely AGP-vel egyvonalban, szerelése problémás
-''FSB'' 200-300 MHz-ig állítható
-lehet szorzót állítani
-feszültség 0.8V-1.9V (alap 1.5V)
Gigabyte GA-8VT800
-3 fázisú feszstabilizátor
-FDD tápcsati jó helyen (IDE mellett)
-SATA csatik rossz helyen vannak, ha hosszú VGA-d van (FX59x0/6800)
-''FSB'' 200-255 MHz-ig állítható
-nem lehet szorzót állítani
-feszültség 0.8V-1.55V (alap 1.5V)
-RAM helyek jó helyen, nem akadályozzák egymással a VGA-t
Meglátásaim:
-A 255 MHz-es FSB tökéletesen elég
-A PCI/AGP lock hiánya miatt tuningban gyengélkedve a Gigabyte, mert csak ''FSB''-t lehet emelni és azzal együtt megy a PCI/AGP is.
-Feszállítás is hátráltatja a Gigabyte-ot a tuningban.
-A cikk írója szerint az Albatron a 2 fázisú feszstabilizátor ellenére stabilan tartotta a feszt.
[Szerkesztve]nForce 250 és frissebb chipset az újabb déli híddal? Vagy várd meg az nForce 4-et, ősszel már itt lesz állítólag...
-
Alvin_ti4200
félisten
[L]http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ecs-755a2.html[/L]
És az ugyanilyen chipset-tel szerelt Asrock K8S8X alaplap hivatalos linkje: [L]http://www.asrock.com/product/product_k8s8x.htm[/L] -
Alvin_ti4200
félisten
Ha megengedsz egy kis eszmefuttatást az Xbitlabs-os teszt olvasása közben:)
Szóval még az MSI lapja hátra van, de én csak a K8T800-as lapokat néztem, mert az nForce3-150-es lapok úgy szarok, ahogy vannak, így azokat átugrottam:)
Albatron K8X800 Pro-II
-2 fázisú feszstabilizátor
-FDD csati lap legalján, szellőzés szempontjából rossz, kábel lehet rövid lesz
-3 RAM hely AGP-vel egyvonalban, szerelése problémás
-''FSB'' 200-300 MHz-ig állítható
-lehet szorzót állítani
-feszültség 0.8V-1.9V (alap 1.5V)
Gigabyte GA-8VT800
-3 fázisú feszstabilizátor
-FDD tápcsati jó helyen (IDE mellett)
-SATA csatik rossz helyen vannak, ha hosszú VGA-d van (FX59x0/6800)
-''FSB'' 200-255 MHz-ig állítható
-nem lehet szorzót állítani
-feszültség 0.8V-1.55V (alap 1.5V)
-RAM helyek jó helyen, nem akadályozzák egymással a VGA-t
Meglátásaim:
-A 255 MHz-es FSB tökéletesen elég
-A PCI/AGP lock hiánya miatt tuningban gyengélkedve a Gigabyte, mert csak ''FSB''-t lehet emelni és azzal együtt megy a PCI/AGP is.
-Feszállítás is hátráltatja a Gigabyte-ot a tuningban.
-A cikk írója szerint az Albatron a 2 fázisú feszstabilizátor ellenére stabilan tartotta a feszt.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
ahhá, kösz!
közben kiokosodtam a témából... :)
kegyetlen, hogy végigsöpör a neten egy ilyen marhaság (már elnézést).
a honlapom azért 50;] 50:) -re jött ki... -
Alvin_ti4200
félisten
-
Wolverine
félisten
Adjak linket? Egy ilyen chipsetű ECS lapot teszteltek szintén az Xbitlabs-on és nagyon meg voltak vele elégedve.
Linket tehetsz be, de én szeptemberig semmilyen hardvert nem akarok már venni, a legutolsó tápcsere elapasztotta az utolsó erőforrásaimat is...
mod: már majdnem megijedtem :D
[Szerkesztve] -
divot
veterán
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Loretto
veterán
nálatok mikor járnak kukát üriteni?mert ma 6:07-kor akkora robajjal jöttek hogy azt hittem lecsuzlizom őket.örültem nekik, amikor 2-kor feküdtem le.ja igen heti 2x jönnek(szerda és szombat)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Sok sikert a vizsgához neked is meg a volt oszttársamnak is! Azt hiszem most megy ő is. :)
Más.
Reggel 8:30-kor arra ébredtem hogy a gépben az egyik venti nagyon elszaródhatott... szörnyű hangja volt! :( Pedig épp most lettem kész nagyjából a csendesítő modokkal meg mindennel. :O
...aztán kiderült hogy a szomszéd vág vmi fát láncfűrésszel :DDDSajnos nem segített. :( Úgy megbuktam, mint a szél. Az évfolyam fele mondjuk emg sem próbáltam, úgy tudom az osztársad sem.
Júl.6áig továbbra is tanulnom kell, h rohadna ki a belük. :( -
Alvin_ti4200
félisten
Nemtom elárulhatom-e, majd kimoderálom ha titkos, de 3000+ BOX olyan 45 körül.
Az IC7+a P4 olyan 57 rongy kábé. Az enyém mennyit érhet? Asus P4P800 Deluxe Rev. 1.02 minden szir-szarral, P4 2.8C@3.4-3.5(P4C800, Westlake) alapfeszen... -
divot
veterán
Betűmisztika, vagy mi, beírod a szöveget, amire kíváncsi vagy, illetve megadod a honlap címét, és kiderül, hogy hány százalékban áll a gonosz, illetve a jó hatása alatt. ;]
-
escie
őstag
valaki elmondaná mi a frász ez a evil/good dolog.
bármerre nézelődök a neten, mindenhonnan ez ugrik a pofámba...
magyarázza el valaki, tudatlan lelkemnek, mi a pihe ez?!
:) -
Wolverine
félisten
Ilyenkor gondolkodom el azon, hogy mennyiben vagyok szerencsés azzal, hogy a vegyészeket még keresik és nem nagyon van állástalan közülük...
mod: igen, Alvin A64-et akar magának - mégsem tetszik neki annyira a P4 ;]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Jajj Istenem:D Hát most olvasom az Xbitlabs-on a Socket754-es alaplapokról szóló tavaly novemberi cikket:) [L]http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/s754-roundup.html[/L] Az Alien Computers-ben lehet kapni (most akciós) Albatron K8X800 Pro alaplapot (Via K8T800 chipset) 16.960+ÁFA-ért:) Procit lehet rendelni a Ready-ben vagy megvárom, míg hoz HengR (aszonta Július közepe kb), egy 3000+osra vadászom:) És ugye a gyári hűtőt nem szeretném használni, mert hangos:D Ezért gondoltam, hogy majd TE leszel a megmentő, mert úgyis leálltál a hardvercsere-berével, de úgy látom tévedtem:DDD Amúgy az Asus és a Gigabyte alaplapjai is szimpatikusak még.
Ready előrendelési árak:
-Abit KV8 -> 18.000+ÁFA
-Asus K8V SE Deluxe -> 23.100+ÁFA
-Asrock K8S8X -> 12.300+ÁFA (nem rossz az a chipset ám!)
Alien Computers árak:
-Albatron K8X800 Pro -> 16.960+ÁFA
-Chaintech VNF3-250 -> 20.400+ÁFAez az a chaintech ami 64 bites procikhoz van?
Az kib. jó lap:D -
Wolverine
félisten
-
tildy
nagyúr
-
Wolverine
félisten
Jajj Istenem:D Hát most olvasom az Xbitlabs-on a Socket754-es alaplapokról szóló tavaly novemberi cikket:) [L]http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/s754-roundup.html[/L] Az Alien Computers-ben lehet kapni (most akciós) Albatron K8X800 Pro alaplapot (Via K8T800 chipset) 16.960+ÁFA-ért:) Procit lehet rendelni a Ready-ben vagy megvárom, míg hoz HengR (aszonta Július közepe kb), egy 3000+osra vadászom:) És ugye a gyári hűtőt nem szeretném használni, mert hangos:D Ezért gondoltam, hogy majd TE leszel a megmentő, mert úgyis leálltál a hardvercsere-berével, de úgy látom tévedtem:DDD Amúgy az Asus és a Gigabyte alaplapjai is szimpatikusak még.
Ready előrendelési árak:
-Abit KV8 -> 18.000+ÁFA
Alien Computers árak:
-Chaintech VNF3-250 -> 20.400+ÁFAChaintech rulez :) AsRock szintén (valahol olvastam egy tesztet, ahol simán bírta a versenyt a VIA/nForce duóval)...
Csodálom, hogy az Abitot is megnézted :U -
_Volkovy_
nagyúr
Ready előrendelési árak:
-Abit KV8 -> 18.000+ÁFA
Alien Computers árak:
-Chaintech VNF3-250 -> 20.400+ÁFAA64 lap 12.300+áfa?:Y
Hol élek én?:O -
divot
veterán
Ready előrendelési árak:
-Abit KV8 -> 18.000+ÁFA
Alien Computers árak:
-Chaintech VNF3-250 -> 20.400+ÁFAÉs mennyiért hoz egy 64-es procit HengR?
Illetve mennyiért lehet elpasszolni az IC7-et és a 3615MHz/1,48V P4-et :F -
Alvin_ti4200
félisten
Ready előrendelési árak:
-Abit KV8 -> 18.000+ÁFA
Alien Computers árak:
-Chaintech VNF3-250 -> 20.400+ÁFA -
Som@
őstag
-
Wolverine
félisten
-
divot
veterán
Majd nekem is válaszolsz?:B
Amúgy ilyen memkártyákban én nem vagyok otthon, talán MLaca tud segíteni.Maradjunk annyiban, hogy visszatérünk rá, ha megveszed a 64-est. (Egyébként mennyi egy ilyen móka alaplappal? Mert ha nem túl drága, lehet, hogy én is kirpóbálom. :DDD)
-
tildy
nagyúr
Na f@szán diplomás munkanélküli lettem:((
-
Alvin_ti4200
félisten
Van egy félkomoly kérdésem, próbálkoztam már vele az azonnali kérdésekben is, de ott nem kaptam választ. Szóval: Azon gondolkodom, hogy az XD kártyával működő fotómasináról valamilyen módszerrel nem lehet áttolni közvetlenül a CF-kártyás mp3 lejátszóra az adatokat? Mert így ugyebár meg tudnám kétszerezni a fényképtárolási kapacitásomat, ami nyaraláskor ugyebár igencsak jól jöhet.
Bár most, hogy leírtam, már látom is a hiányosságokat, de hátha... Szóval az kivitelezhetetlen, hogy valamilyen csatival összekötöm a két cuccot (mindkettő ugyebár usb-s), és a fényképezőgépről átmásolom a fotókat a CF-kártyára?
[Szerkesztve]Majd nekem is válaszolsz?:B
Amúgy ilyen memkártyákban én nem vagyok otthon, talán MLaca tud segíteni. -
Alvin_ti4200
félisten
-
Wolverine
félisten
Egyik barátnőmnek két beceneve van:
Mela -> 99% evil, 1% god
Meli -> 1% evil, 99% god
:DDD:Y Egyik??? :o
-
Wolverine
félisten
-
divot
veterán
Van egy félkomoly kérdésem, próbálkoztam már vele az azonnali kérdésekben is, de ott nem kaptam választ. Szóval: Azon gondolkodom, hogy az XD kártyával működő fotómasináról valamilyen módszerrel nem lehet áttolni közvetlenül a CF-kártyás mp3 lejátszóra az adatokat? Mert így ugyebár meg tudnám kétszerezni a fényképtárolási kapacitásomat, ami nyaraláskor ugyebár igencsak jól jöhet.
Bár most, hogy leírtam, már látom is a hiányosságokat, de hátha... Szóval az kivitelezhetetlen, hogy valamilyen csatival összekötöm a két cuccot (mindkettő ugyebár usb-s), és a fényképezőgépről átmásolom a fotókat a CF-kártyára?
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
-
divot
veterán
Mela -> 99% evil, 1% god
Meli -> 1% evil, 99% god
:DDDÉs te hogy szólítod? :)
-
Alvin_ti4200
félisten
Mela -> 99% evil, 1% god
Meli -> 1% evil, 99% god
:DDD -
divot
veterán
Gyorsabb voltam:t
Amúgy Divot állat a link:DA Prohardver! - The text you sent is 1% evil, 99% good. Szóval megnyugodhatunk, bár az aktuális főoldal: http://prohardver.hu is 52% evil, 48% good :D
szerk: Cat. megelőztél :O
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Linkeljé má be egy képet, mert egyelőre még nem vagyok meggyőzve, hogy miért is kellene nekem itt jótékonykodnom. ;] Viharhozó egyébként is kimutatta a becenevemről a legújabb onlány örülettel, hogy 50% evil és 50% God, szóval igyekezned kell ám. :DDD
Egyébként az Alvin_ti4200 1% evil és 99% god, ha netalán nincs mire hivatkoznod a barátnőd előtt, hogy miért téged válasszon. :D [L]http://homokaasu.org/gematriculator/[/L]
[Szerkesztve]Hmm...a nickem ''Cathfaern''-nek írva 79% evil és 21% Good, viszont ha helyesen ''Chathfaern''-nek írom, akkor már 1% evil és 99% Good :Y
Hajjaj, a PH! 48% Good és 52% Evil :( Házigazdák, készüljetek az inkvizítorok támadására ;]
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
-
Alvin_ti4200
félisten
-
divot
veterán
Dehogyis:) Csak ugye van 2x2 luk bal és jobb oldalt. A külsők csak akkor kellenek, ha A64-re akarod rakni. A két belsőt használod ha akármilyen más procid van. Namost ahhoz, hogy az NF7 kondijait ne kelljen kitörni, az egyik oldalon lefűrészeltünk I_Am-mel egy kb. fél centit, így csak a belső lyuk van meg azon az oldalon. Namost ez addig nem is gond, amíg P4-et vagy AthlonXP-t vagy akármi mást használok A64-en kívül, de én ezutóbbival szemezek perpill és arra sajna-bajna nemtom rátenni, mert csak az egyik oldalát tudnám becsavarozni. Így már nagyjából érthető vagy linkeljek be képet (van)?:)
Íme a kép: [L]http://alvinti4200.fw.hu/P1000892.jpg[/L]
[Szerkesztve]Linkeljé má be egy képet, mert egyelőre még nem vagyok meggyőzve, hogy miért is kellene nekem itt jótékonykodnom. ;] Viharhozó egyébként is kimutatta a becenevemről a legújabb onlány örülettel, hogy 50% evil és 50% God, szóval igyekezned kell ám. :DDD
Egyébként az Alvin_ti4200 1% evil és 99% god, ha netalán nincs mire hivatkoznod a barátnőd előtt, hogy miért téged válasszon. :D [L]http://homokaasu.org/gematriculator/[/L]
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
Dehogyis:) Csak ugye van 2x2 luk bal és jobb oldalt. A külsők csak akkor kellenek, ha A64-re akarod rakni. A két belsőt használod ha akármilyen más procid van. Namost ahhoz, hogy az NF7 kondijait ne kelljen kitörni, az egyik oldalon lefűrészeltünk I_Am-mel egy kb. fél centit, így csak a belső lyuk van meg azon az oldalon. Namost ez addig nem is gond, amíg P4-et vagy AthlonXP-t vagy akármi mást használok A64-en kívül, de én ezutóbbival szemezek perpill és arra sajna-bajna nemtom rátenni, mert csak az egyik oldalát tudnám becsavarozni. Így már nagyjából érthető vagy linkeljek be képet (van)?:)
[Szerkesztve]Szerintem a képre szavazunk. :D
(Ne mindig csak a szád járjon, ''dolgozz'' is) -
Cathfaern
nagyúr
Ugyanúgy, ahogy egy 50 centis 50 Hz-esen, csak nagyobban :P Semmi gond nem lesz vele. Persze értelemszerűen kicsit jobban fogod látni a pixeleket, mint egy 50 centisen, de szvsz ez nem zavaró (én régóta 72 cm-esen nyomom. régóta = MegaDrive)
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
-
Alvin_ti4200
félisten
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
-
divot
veterán
Azért kérdeztem, mert ha nem lesz A64-ed, akkor elcserélhetnénk a hűtőt értékegyeztetéssel, mert nekem is AlCu van, értem?:)
Na, kezd összeállni. És miért is kellene értékegyeztetni? Mert félbefűrészelted?
-
Loretto
veterán
-
_Volkovy_
nagyúr
Egy 72 centis 100Hz-es tévén hogy néznek ki a PSX-es játékok?
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Loretto
veterán
azt milyen ütemben fejlődik ez topic. :Y
-
Wolverine
félisten
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
westlake
félisten
Sok sikert a vizsgához neked is meg a volt oszttársamnak is! Azt hiszem most megy ő is. :)
Más.
Reggel 8:30-kor arra ébredtem hogy a gépben az egyik venti nagyon elszaródhatott... szörnyű hangja volt! :( Pedig épp most lettem kész nagyjából a csendesítő modokkal meg mindennel. :O
...aztán kiderült hogy a szomszéd vág vmi fát láncfűrésszel :DDDot nem csendeitetted le?:)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Jaja, őt én is komálom, de aszongyák a filotanárbácsi nem, így -idő szűkében- ki kellett hagynom. Eddig Platón, Rousseau, Hobbles, és Hegel a barátom, de még barátkozom Marxékkal, meg Kanttal kénytelen leszek vhogy kiegyezni, bár szégyenszenmre kurvára nem értem, h miről beszél. :(
[Ha van vmi elemzésed A morál genealógiájáról, nagyon szívesen veszem. :D]
[Szerkesztve]Sok sikert a vizsgához neked is meg a volt oszttársamnak is! Azt hiszem most megy ő is. :)
Más.
...aztán kiderült hogy a szomszéd vág vmi fát láncfűrésszel :DDD -
divot
veterán
Divot: #757?:B
Picit nem értem a helyzetet :F
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Som@
őstag
-
MarKoo
addikt
-
westlake
félisten
-
Som@
őstag
-
divot
veterán
-
MarKoo
addikt
-
Som@
őstag
-
westlake
félisten
Talán olvasd vissza eme ''díszes'' topicot!
Igen, ha önfeledt csevejt kezdtek, azért mindenképpen. Hiszen a PH! még mindig nem chat és nem is játszótér. Hanem egy nyilvános fórum. Ha egymással szeretnétek beszélni, akkor annak számos módja van. (e-mail, telefon, SMS, elmentek sörözni...). De itt senki nem kiváncsi gyermekes viselkedésetekre, zrikálásotokra és már mindenkinek
nagyon elege van belőle...mostmar legalabb pontosan tudom, hogy mi volt a problem.... annyiran nem vagyok hulye(???:) )
ha jossz talira, remelem valahogy el lehet tuntetni azokat a fekete pontokat:B
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
-
divot
veterán
-
westlake
félisten
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
Talán olvasd vissza eme ''díszes'' topicot!
Igen, ha önfeledt csevejt kezdtek, azért mindenképpen. Hiszen a PH! még mindig nem chat és nem is játszótér. Hanem egy nyilvános fórum. Ha egymással szeretnétek beszélni, akkor annak számos módja van. (e-mail, telefon, SMS, elmentek sörözni...). De itt senki nem kiváncsi gyermekes viselkedésetekre, zrikálásotokra és már mindenkinek
nagyon elege van belőle... -
divot
veterán
''szerintem a _volkovy_, alvin, divot, westlake negyest orokre altiljak a moderatorok egymastol :DD
MOD: negyunk kozul mindig csak egy ember lehet aktiv a forumon ;]''
Ez valóban így is lesz. Mint atus is mondta, feketepont. Nálam az utolsó. Következő esetben figyelmeztetés nélkül ban lesz! És ha nagyritkán, akkor most komolyan beszélek.Jelentem, fogalma sincs, hogy kerültem bele eme díszes társaságba :F
(Ugyanezt mondtam 1989-ben a rendőröknek is a betiltott Erdély-tüntetésen. :D) -
westlake
félisten
''szerintem a _volkovy_, alvin, divot, westlake negyest orokre altiljak a moderatorok egymastol :DD
Ez valóban így is lesz. Mint atus is mondta, feketepont. Nálam az utolsó. Következő esetben figyelmeztetés nélkül ban lesz! És ha nagyritkán, akkor most komolyan beszélek.egy kicsit konkretabban?..
ha pl egy onfeledt csevejbe kezdunk alvinnal, akkor mindkettonket banoltok?
csak, hogy tudjam mit probaljak meg elkerulni.. -
Som@
őstag
Ez valóban így is lesz. Mint atus is mondta, feketepont. Nálam az utolsó. Következő esetben figyelmeztetés nélkül ban lesz! És ha nagyritkán, akkor most komolyan beszélek. -
westlake
félisten
joreggelt minden ketkezi melosnak:)
-
tildy
nagyúr
Na kicseréltem a jó kis chaintechem asus a7n8x-e deluxe wifire.
Első fogadtatás:vegyes érzelmek,a gigabites hálókártya 5. telepítésre indult el. (Igaz nem kellett a winfost újrapakolnom, nemúgy , mint a chaintechnél.)
Jahma jó kis ct lapot máris siratom, mert sokkal több extra volt hozzá(round kábelek, előlapi kivezetés) Ráadásul akkorra batár állat ez a lap, hogy most ki kell szednem a mobilracket, hogy elférjek a házban (pár kondi ****moderálva*** helyen van:()
SZóval vegyes fogadtatás, de végülis jónak tűnik.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
-
PeliScan
addikt
-
Matr x
aktív tag
Én már csak az utolsó lapot olvasom végig (100hsz), így is elég...
Tegnap már pont akartam írni, hogy villámlik, esik, mégis minden megy - amikor az új hozzászólásra kattintottam minden netes dolog elszállt...
Más. Kérdezek valamit - mióta lettél moderátor? (már csak azt láttam, hogy munkában voltál az egyik topicban... :) ) Grat.
Másik kérdés: te lennél az első külföldről moderáló moderátor? :) -
divot
veterán
A filozófusok csak átutazóban jártak a fejemben. A szociológusok viszont megmaradtak, és egyre inkább érdekel ez a tudomány.
-
PeliScan
addikt
Ha volt is ilyesmim, már rég elfelejtettem. :D Sajnos, amikor egy-egy vizsga utáni reggelen úrja indulok, minden haszontalanság kitörlődik a memóriámból. :P
Én meg Marxot nyeltem be félévkor: gondoltam, ez az ember közvetve már annyit szivatott, hogy nem vagyok hajlandó elolvasni. Erre a 60 pontos dolgozatból a Német ideológia volt a 20 pontos feladat. Épp, hogy kettes lettem. :(Annyira jó lenne... pár óra múlva én is felejthetném el az egészt... bárcsak. :B
Monjuk Hobbles megmaradna, mert az jó, ahogy Rousseau is, meg némi Platónból is.
Nah mind1. Bárcsak...! :U :D -
divot
veterán
Jaja, őt én is komálom, de aszongyák a filotanárbácsi nem, így -idő szűkében- ki kellett hagynom. Eddig Platón, Rousseau, Hobbles, és Hegel a barátom, de még barátkozom Marxékkal, meg Kanttal kénytelen leszek vhogy kiegyezni, bár szégyenszenmre kurvára nem értem, h miről beszél. :(
[Szerkesztve]Ha volt is ilyesmim, már rég elfelejtettem. :D Sajnos, amikor egy-egy vizsga utáni reggelen úrja indulok, minden haszontalanság kitörlődik a memóriámból. :P
Én meg Marxot nyeltem be félévkor: gondoltam, ez az ember közvetve már annyit szivatott, hogy nem vagyok hajlandó elolvasni. Erre a 60 pontos dolgozatból a Német ideológia volt a 20 pontos feladat. Épp, hogy kettes lettem. :( -
PeliScan
addikt
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
ismét pályinkás jóreggelt minden korai munkakezdőnek! :)
a héten ez az utolsó munkanapom, yippiii :D -
_Volkovy_
nagyúr
Kuurva szarul aludtam/vagyok.
Pedig nem is ittam tegnap semmit.Talán az offtopic12 hatása? -
divot
veterán
-
PeliScan
addikt
Pár óra múlva filozófia-vizsa. Ha Kant-ot húzom, bukom. Ha Nietzsche-t, akkor is.
Ha jobban belegondolok, ha a kb húsz tételből nem a nekem tetsző 3-4 tételt húzom, megbukom. :D (:() -
Bash
őstag
Már megint mi volt itt? :((( Hazajözök melóból és megint 100+ hsz. Most elkezdem átolvasni, de jaj annak, aki rosszalkodott! ;]
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 12
- (téma lezárva)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Asustor NAS
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- Fujitsu 27" B27-9 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor - több db - gari számla - állítható magasság
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Lenovo Thinkpad T14s gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350 - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4877, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13 2022 M2 24GB/512SSD asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5443
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest