- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 12
- (téma lezárva)
- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
divot
veterán
-
Frosty
aktív tag
Értem. Köszi. Akkor lehet, hogy márkahű maradok és veszek Gigabytot, az legalább tuti jó lesz. :) Már csak meg kell várni, amíg megjön hozzánk a GA-8ANXP-D.
-
westlake
félisten
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Alvin_ti4200
félisten
-
divot
veterán
Mit offolsz itt ilyen szakmai izével :F :D
-
Alvin_ti4200
félisten
Szóval az első Abit lapom (KA7-100) úgy volt szar, ahogy volt, eladtam. Második (VH6-II) bírta 4 hónapig, gariba kaptam másikat, ami 3 hónap múlva szintén megdöglött. Ahelyett már VH6-T-t kaptam, az 8 hónap használat után eladtam. Idén volt NF7 2.0, azzal komoly problémák nem voltak, ''csak'' szarul mérte a +12V-ot (11.3-11.8), felülmérte a procihőt, érdekesen működött a hővédelem, tetü lassú IDE vezérlő nagy rendszerterhelés mellett (ez mondjuk chipset hiba), stb.
-
twollah
nagyúr
-
westlake
félisten
-
divot
veterán
-
westlake
félisten
-
Frosty
aktív tag
vagyok
-
divot
veterán
-
anaqer
veterán
-
divot
veterán
Én reá gondoltam :D

-
anaqer
veterán
-
divot
veterán
-
anaqer
veterán
-
Panther
HÁZIGAZDA
Elolvastam a mai termést. :)
Ha a pénz is így dőlne... :U -
divot
veterán
-
_Volkovy_
nagyúr
-
divot
veterán
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Som@
őstag
-
_Volkovy_
nagyúr
Mit érdemel az a bűnös,akinek záloga a kezemben van?
-
divot
veterán
Az én szívem pedig mind a mai napig az érintőgombos made in Hungary Primo számítógépekért dobog. :)
-
Loretto
veterán
-
atus
senior tag
-
Loretto
veterán
-
atus
senior tag
-
rog
addikt
[L]http://www.macminute.com/2004/06/27/tigerbanners[/L]
:C -
I_Am
veterán
-
westlake
félisten
-
I_Am
veterán
Jöttem láttam....
Na mizu? Rekorddöntés hogy áll? -
westlake
félisten
-
Loretto
veterán
-
Club
őstag
''ehhez a hozzaszolasodhoz csak gratulalni tudok''
És akkor én kötözködök ugye?
Mindegy.
Ha jobban elolvastad volna a hozászólásomat, én abban bocsánatot is kértem tőled.
Látod téged meg ez nem érdekel.
Úgyhogy, ennyi.
Valahogy én meg úgy gondlom, hogy nagyker ár általában kevesebb, mint a kisker.
Részemről befejeztem.
Remélem ezt is elmened, hogy később jót nevethess rajta. -
westlake
félisten
vegezetul:
ehhez a hozzaszolasodhoz csak gratulalni tudok:Y
ezzel is csak azt bizonyitottad be, hogy teged nem erdekel semmi a sajat velemenyeden kivul...
''Nekem 8, én azt tudom, mit látok, és hol mennyi.
Hogy te ennyiért láttad, arról én nem tehetek.''
te megnezted ket nagykerben es mas nem erdekel... lehet, hogy a vilag ket legdragabb nagykeret nezted meg, de velemenyed szerint az a legolcsobb..
elmentettem magamnak a kis beszelgetesunket, hatha maskor is jobb kedvre derit
hihi:D
[Szerkesztve] -
Club
őstag
Ha sértődni akarsz, hát sértődj.
Ha te megmutatod hol van az, hogy azt mondtam hogy hazudsz, akkor légyszives mutasd meg azt a sort!
Én nem emlékszem hogy ezt írtam volna.
Ha megsértettelek bocs.
Legyen meg a te akaratod.
Nekem 8, én azt tudom, mit látok, és hol mennyi.
Hogy te ennyiért láttad, arról én nem tehetek.
Ha neked ez így jó, akkor legyen 33k.
Részemről befejeztem, bocsáss meg hogy 2 nagyker árlita átböngészése után ki mertem mondani amit gondolok!:(((
UI:Vedd úgy hogy nem szóltam semmit.
Még a hozzászólást is töröltetni fogom.
Azt azomban tudom, miért, mennyit kérnek.
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
igen erdekesen nyilvanitd ki a valamenyed:U
esetleg nezz utana a bluefishnel....
jo-jo bevallom, ismeretlen ceg, meg minden.... de azert megis...
maradjunk annyiban, hogy ez alaptalan kotozkodes volt...
(esetleg, ha valos adatokkal problanal ''kioktatni'', akkor elfogadnam... de igy:(((
a temat lezartnak tekintem! -
Club
őstag
Na álljunk meg egy szóra, ahogy azt mondták régebben:)
először is:
Én nem kérdőjeleztem meg a szavahihetőségedet.
CSAK, egypárszor már volt szerencsém olyan bolthoz, ami kíírta hogy ennyi meg ennyi, aztán semmi.
Sose volt náluk, nem is lesz.
Én erre mondtam hogy gondlok.
2:Nagyker árlitát megnéztem, mielőtt mondtam volna valamit, illetve garmánál legutoljára, (asszem 1-2 hete)láttam 44900ért.
Ezt akárhogy is számolom nem 33.
Még ha nettó is.
Én nem kérdőjeleztem meg emmit, csak közöltem az álláspontomat:) -
marcee
addikt
Ezt csinálja utánam valaki: vizsgaidőszak vége után négy nappal, két tárgyból _egy_időben_ levizsgáztam! (na jó átevickéltem) :D
-
westlake
félisten
Club: leszives mielott belemkotnel, nezz korul jobban!
mllekesen megjegyeznem: nem emelkszem, hogy okot adtam volna itt a ph!-n barkinek is, hogy megkerdojelezze a szavahihetosegemet!!:((( -
Tithian
őstag
-
westlake
félisten
-
Tithian
őstag
Húúú, éppen Panzersoztam, amikor ráeszméltem, szokatlanul hangos a gépem.
Kilépek, Speedfan be, a sima Intel procihűtőm 2200 vagy 2400 helyett 3300RPM-el (:Y) ment...
Mennyi a max. fordulatszáma egy ilyen hűtőnek? 2.8C-vel adták.
Gondolom, ''kicsit'' melege lehetett, ki is nyitottam az ablakot, kint 23 fok van, bent majd 30C. -
westlake
félisten
-
atus
senior tag
-
Loretto
veterán
-
Loretto
veterán
-
westlake
félisten
-
jeges
senior tag
ez még rendjén is van, csakhogy:
- a kinti hőmérsékletet mifelénk sajna nem mérik megbízhatóan
- a légkondi - legjobb tudomásom szerint - nem csak a hőmérsékletet, hanem a páratartalmat is viszonylag állandó szinten tartja
:U
mod: hja, egyébként nálunk is 18-22 fok között van a hőmérséklet, de ha kinn 35 van... :Y
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
-
jeges
senior tag
nem olyan jó az a légkondi sztem...
persze, kellemesebb hűvösbe' dógozni, de úgy felborítja a hőháztartást, mint annak a rendje...az elmúlt nyarakon is leszakadt rólam a víz minden este, ahogy kiléptem az épületből. sokkal kevésbé tudom tolerálni a meleget, mióta légkondis helyeken dógozom... -
westlake
félisten
-
_Hunter_
őstag
Jó reggelt mindenkinek, innen a munkából! :)
-
[w]
őstag
-
jeges
senior tag
-
[w]
őstag
-
Agyasima
őstag
-
[w]
őstag
-
Agyasima
őstag
Reggelt mindenkinek!
Irány a meló! :( :O -
Cathfaern
nagyúr
-
666
tag
Jééé, miért lett törölve a dühöngő üzenetem? OFF TOPIC téma, nem? :))
egyébként ez a 300. hozzászólásom, és a 2. értelmes :)
[Szerkesztve] -
escie
őstag
-
westlake
félisten
-
emvy
félisten
Tildynek: egy ideig nem lesz messengerem, stb. A hetvegi (07.03) garancsi-tavi buli nem bevallalos reszedrol? :)
-
666
tag
Szabad dühöngeni uraim? :t
kalsdjfQ'''+!%+/=+!vzdtzgnW!%=+/=+!F''+%/HWER/ZU+W!%''34512+!%''%!/!%=+!%W!WErtb23!%/+!%/+!% !+/+%4kalsdjfQ'''+!%+/=+!vzdtzgnW!%=+/=+!F''+%/HWER/ZU+W!%''34512+!%''%!/!%=+!%W!WErtb23!%/+!%/+!% !+/+%4kalsdjfQ'''+!%+/=+!vzdtzgnW!%=+/=+!F''+%/HWER/ZU+W!%''34512+!%''%!/!%=+!%W!WErtb23!%/+!%/+!% !+/+%4kalsdjfQ'''+!%+/=+!vzdtzgnW!%=+/=+!F''+%/HWER/ZU+W!%''34512+!%''%!/!%=+!%W!WErtb23!%/+!%/+!% !+/+%4kalsdjfQ'''+!%+/=+!vzdtzgnW!%=+/=+!F''+%/HWER/ZU+W!%''34512+!%''%!/!%=+!%W!WErtb23!%/+!%/+!% !+/+%4kalsdjfQ'''+!%+/=+!vzdtzgnW!%=+/=+!F''+%/HWER/ZU+W!%''34512+!%''%!/!%=+!%W!WErtb23!%/+!%/+!% !+/+%4kalsdjfQ'''+!%+/=+!vzdtzgnW!%=+/=+!F''+%/HWER/ZU+W!%''34512+!%''%!/!%=+!%W!WErtb23!%/+!%/+!% !+/+%4kalsdjfQ'''+!%+/=+!vzdtzgnW!%=+/=+!F''+%/HWER/ZU+W!%''34512+!%''%!/!%=+!%W!WErtb23!%/+!%/+!% !+/+%4kalsdjfQ'''+!%+/=+!vzdtzgnW!%=+/=+!F''+%/HWER/ZU+W!%''34512+!%''%!/!%=+!%W!WErtb23!%/+!%/+!% !+/+%4kalsdjfQ'''+!%+/=+!vzdtzgnW!%=+/=+!F''+%/HWER/ZU+W!%''34512+!%''%!/!%=+!%W!WErtb23!%/+!%/+!% !+/+%4
huh, jesszusanjapelenkája, dejól kidühöngtem magam :DD -
westlake
félisten
-
Tithian
őstag
-
Loretto
veterán
hú bakker akkor most függő lettem :D az nem lehet.:))
-
westlake
félisten
-
Tithian
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
-
westlake
félisten
-
Tithian
őstag
Felvetek valami mást:
Megnyílt a Fotexnet (?) nemtumommhogyhívják DVD-kölcsönzője, kb. 4000ft/hó flatrate, stb, nekem a Netflix 100%-os koppintásának tűnik, ott 22$/hó a díj, alig van szinkronos DVD, kilószám van csak feliratos lemez, az oldal kidolgozása is az amcsit idézi...
Csak nem a Netflix tulajáé ez is? -
Loretto
veterán
na persze. :D.
megnéztem a harry potter 3-at de nem volt az igazi.nektek nem tünt olyan csorbának a film? -
atus
senior tag
-
westlake
félisten
-
engusz
veterán
-
westlake
félisten
-
anaqer
veterán
Nyaralni? Ilyen melegben?! :Y Blech!
-
Alvin_ti4200
félisten
mentek valahova nyaralni szülőkkel?
-
westlake
félisten
-
Cathfaern
nagyúr
-
PeliScan
addikt
Minolta S304. 3 éves gép, nem csoda, és adtak hozzá ki firmwaret, csak amikor egyesült a Konicával, legyalulták az egész supportrendszert, úgy tűnik, hogy szakadna meg az összes.
-
westlake
félisten
-
Som@
őstag
-
PeliScan
addikt
-
Arhel
senior tag
Most volt itt Halásztelken nagy zuhé... és végre nem volt áramszünet :C
végre ezt is megéltem :P -
westlake
félisten
-
atus
senior tag
-
Tithian
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 12
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Battlefield 6
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- További aktív témák...
- Eladó egy pixel 8 128/8
- Saeco Intelia Evo Black I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Eladó megkímélt, szép állapotú Nikon D750 full-frame (FX) DSLR váz
- Kingston Fury / G.Skill Ripjaws V 64GB 32GB 2x32GB 2x16GB 4x16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM memória BAZÁR
- AMD Ryzen 9 5900X / 3900X / R7 3700X + MSI / Gigabyte X570 / B450 Alaplap + Arctic hűtős félkonfigok
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple Mac Mini M1 (2020) 8GB/256GB SSD Szép állapot
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5464
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest