Hirdetés
Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Sárpac és brasil, gyerünk át ide:D
-
Wolverine
félisten
Boldog névnapot magamnak :DD
-
Sick Boy
őstag

:) :) :) :) :) :) -
Tithian
őstag
Láttam ma webáruházban S-ATA 2-es vinyót. Mikor jelentek ezek meg:F?
-
slug
senior tag
Ez a reklam helye:
Aki szeretne egy jo tarsasagban jot beszelgetni, az megtalal minket IRC-n a #prohardver csatornan (irc klienseddel csatlakozhatsz ezekhez a serverekhez, majd a status sroba beirni /join #prohardver)
peldaul:
elte.irc.hu
sote.irc.hu
hub.irc.hu (jelenleg nem uzemel)
extra.irc.hu
es egyeb, mas kulfoldi serverekrol
U.I. itt van egy par webchat cim
[L]http://csipi.hu/cgi-bin/irc/irc.cgi[/L]
[L]http://webchat.xs4all.nl/cgi-bin/ircnet/irc.cgi[/L]
[L]http://www.ircnet.com/cgi-bin/irc.cgi[/L]
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Hmmm. Lehet, hogy nem volt 1értelmű a kérdés, de én az együttesre gondoltam :U
-
F-ECT$
titán
Belga szövegeket hol találok?
-
_Volkovy_
nagyúr
Van valami tippetek arra,hogy hol nézzek polifónikus Metallica csengőhangokat telóra:F
t-zones-on néztem pl,de ott szinte csak diszkóribancok szarai vannak :D -
Tithian
őstag
Hurráááá, kezd felállni a renszer, tápot+fővinyót+ventiket+gatyát cseréltem ma. :)
Most már én is az Ultrapoweres Samsungus SilentBlades tábort (is) erősítem. -
_Volkovy_
nagyúr
Most jöttem Pestről,láttam egy Lambo Murcielago-t,egy Lancer Evo6-ost,egy 360 Ferrari-t,és egy AMG C55-öt.:D
-
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Usb 2-es, ezért is gondolkodom egy ilyen cuccon. Szóval 60K :F Én meg 35-re akartam lealkudni. :D Már értem, miért nem sikerült. :DDD
-
Tithian
őstag
Nem tudja valaki véletlenül, milyen összegig, vagy meddig halmozódhat a telefonszámla a Matávnál?
-
divot
veterán
Szerintetek mennyi ér egy 20gigás Creative Zen? Már nem garis.
-
F-ECT$
titán
A Shrek 2-ben a macska azt mondja, hogy ''Utálom a hétfőket!''. Ez melyik filmből van?
-
twollah
nagyúr
Meg 2 nap, es szabadsagon leszek.
Szerintem ez lesz eletem ket leghosszabb napja. -
Gergello
addikt
hi
aki közelebbről ismeri ICE-t, szóljon már neki, hogy nézze meg az emailjeit, nem tudok már tovább várni a válaszra
köszi -
twollah
nagyúr
Honnet tudok Richard Claydermant szerezni.
Meg a vegen kenytelen leszek a konyvtarra fanyalodni. -
divot
veterán
Csak hogy itt az iskolamentes nyári uborkaszezonban se unatkozzatok. :DDD
[L]http://kep.tar.hu/divot/images/pic5561770.mp3[/L] -
-
válasz
tr00p3r
üzenetére
sajnos én akkor még kicsi (12) voltam, és azt sem tudtam, mi az a gnr. kivéve persze a november rain-t, mert a csapból is az folyt...
aztán 13-14 évesen jött a zenei szocializációm jelentős része.
(Fater lemezgyűjteményét is ekkor tettem a magamévá, Sabbathostul, Zeppelinestül, Purple-östől együtt) :) a use your illusion-t is ekkor szereztem be, kazettán (akkor még csak az volt), be is kapta a szalagot 3 hét után a hifi torony... :)) -
tr00p3r
addikt
na tüntem, vége a ''robotnak''!!
-
sajnos nincs erre a célra 15-20-25 e Ft-om... :(
de engem eddig ez a velvet revolver nem fogott meg. konkrétan ez a Stone Temple Pilot-os énekes egyáltalán nem mérhető semelyik kedvenc rockzenekaromhoz. mint GNR-utódzenekar-énekes, Axl Rose-t meg sem közelíti, de a Slash's Snakepit énekesének is nagyságrendekkel jobb volt a hangja. (miért nem ő az énekes?)
persze én eddig kb csak 2 számukat hallottam, majd kiművelődöm a kérdésben... :) -
tr00p3r
addikt
Alvin?
anaqer? -
tr00p3r
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
hát igen a ''jó öreg nagyok''!! Fatal1ty Ownage, Poloztiy. a nagy játékosok. nem is tudtam,h átpártoltak UT-ra. szerintem a q3 az igazi, bár nem vetem meg az UT-t sem.
a fentebb említett srácok inkább ''ugrálnak''! de hihetetlen miket. ha tudod, szedd le a videókat és ámúlni fogsz. NO CHEAT OF COURSE! minden normális illetve elfogadható ''játék fizikával''! ajánlom a fórumukat is (fentebb)!! van tőlük videóm, ha összejön a buli akkor elhozom. ha nem akarsz várni:
[L]http://www.skwebdev.com/vids/default.aspx?game=1&type=2[/L]
ott van fent az OPCs srácok 700 MB-s videója! -
crab
senior tag
Van egy-két topic ami már meghaladta a kétezres hsz számot, de nem lett új nyitva. Ezekszerint az új szerver elbír a nagyobb témákkal is, az off topic is megy majd tovább vagy pedig új lesz nyitva a tradíció szerint?
-
tr00p3r
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
asszem az még megvan, de jobb ha letöltöm újra. az OSP-t is.
amúgy michael flatley és b3nt mond neked valamit? OPC? trick jumping?
nekem nagyon bejött. az ő fórumkban is jelen voltam annó. -
Sianis
addikt
Sziasztok!
Magyarországon, hol lehet beszerezni LAN-Party táskákat?
[Szerkesztve] -
Bagoly
senior tag
Épp a véleményem írtam erről a topikról [L]http://www.prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=72055&arc=f[/L], de közben Kalandor zárta. Ha már annyit írtam, azért bemásolom ide:
''Én sem értem, hogy miként élhet egy ilyen topik ennyi hozzászólásig, úgy hogy moderátorok és házigazdák is olvassák, ráadásul Text-boy-nak ha jól emlékszem, volt már egy kísértetiesen hasonló húzása Aopen tápokkal. :(
Az egyértelmű kamu/hülyeség/túlzott naivitás miatt nyitott topikokat miért nem zárják időben? Miért lehet ezt az igérgetős butaságot sorozatosan ''büntetlenül'' művelni a PH! hiszékenyebb fórumosaival szemben? Ez valóban érinti a PH! szinvonalát, mégsem lépnek sem a házigazdák, sem a moderátorok. :('' -
_Volkovy_
nagyúr
Köszi :D
-
martonx
veterán
Háh, szevasztok!!!
Itt vagyunk Agyasimával (és a többiekkel) Svájcba! Kherály! Megyünk Zeppelin múzeumba!
(2400/200-as net itt csak 16000 Ft. Ehh....) :) -
_Volkovy_
nagyúr
Nna.
Tegnap levizsgáztam Kresz-ből,hibátlan lett.:Y -
ilyen képet tényleg nem kéne... :D éhesek leszünk.
képzeljétek, idén most ettem először dinnyét. kva jó volt! :D
megettem egy fél dinnyét...
Aktív témák
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest