Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABnormal
őstag
...nem menő ezekszerint...
-
Vigneau
félisten
Ezek szerint már nem igazán használjátok ezt a tesztert? Szvsz elég jól megállja a helyét még most is.
-
Vigneau
félisten
OCCT v4.5.2, ha valaki még használná ezt a tesztert. Nekem nagyon bevált, még most is.
-
Vigneau
félisten
OCCT small tesztnél tapasztaltatok már 50%-os CPU usage esést, majd az egér megmozdítására visszaugrik a CPU usage közel 100%-ra? Nekem csak tegnap este tűnt fel, teszt idejére magára hagyom a gépet mindig. Ha nem indul újra és végigfut a progi, akkor sosem foglalkozom a részletekkel. Viszont ezen a jelenségen meglepődtem...
-
geriba
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni a következő ügyben:
Az f12011 játékkal játszva high/ultra beállításokat alkalmazva (3840*1080-as felbontásban) minden alkalommal lefagy a program néhány perc játék után,ezért gyanítom, hogy a tápegységem (Corsair VX 450) nem elég az új videókártyámhoz (konfig: i5 750,Radeon HD 6970,EyeFinity rendszerben használva ).
Lefuttattam néhány tesztet az OCCT-vel, a CPU OCCT fülre kattintva, és észrevettem, hogy a +12V-os ágon mért feszültség nagyon ingadozik:[link]
Lefuttattam a tesztet a POWER SUPPLY fülre kattintva, ott viszont a +12V-os ágon mért feszültség nem esik 12 V alá:[link]
Tudná nekem valaki értelmezni a grafikonon látottakat? Nem igazán tudom, hogy mi a különbség a két lefuttatott teszt között, és így nem tudom eldönteni, hogy baj van-e a tápommal, vagy csak kevés a teljesítménye ehhez a konfighoz, illetve máshol keressem a hiba okát.
Köszönettel: geriba
-
ABnormal
őstag
OCCT Perestroïka 4.1.1
By Tetedeiench, Saturday 3 March 2012 at 08:51 PM
-
Vigneau
félisten
válasz
ABnormal #108 üzenetére
Külön köszönet a PÜ-s letöltő linkért.
Egyelőre csak a zip fájlt próbáltam ki. Ott első használatra nem írta ki az összegzésben a proci adatait - azaz frekvenciák, CPU kód, feszültségek (csak a CPU és memóriahasználat monitorozása működött). Második elindításra azonban megjelent minden érték. Első benyomásaim nagyon pozitívak.
-
ABnormal
őstag
-
ABnormal
őstag
No, OCCT isn't dead, besides the ranting i get in the forums or by mail... I just have lacked a lot of time to work on it, mainly because i bought a house... and became a father !
OCCT v4 is under heavy, heavy work. It will soon reach the alpha stage, and is a major release.
It will bring notably :
New interface written in C# 2.0
Real-time graphs
Tests handling improved, options simplified
Alerts (Min/max) will be configurable per sensor, and not only for the CPU temp
Fan monitoringTests themselves will be next on the line of modifications, mainly :
Port GPU:3D to DirectX10 or 11
Redo the GPU:Mem test i'm not happy with
Update CPU:LinpackPlease wait a little, and all that will be available
Thanks for your understanding !
-
Vigneau
félisten
Van hír esetleges új verzióról, vagy lehúzták a rolót a fejlesztők?
-
C64
őstag
te, jó ez a progi, ezt magyarok fejlesztették?
csak az a poén, hogy amig a prime95 4 órán át stabilan fut, addig ez 2 perc után hibát talál a magban
lol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Home server / házi szerver építése
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Kitűnő állapotú, hibátlan i7 6700
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD A8 7680 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest