Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD FX
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
geriba
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni a következő ügyben:
Az f12011 játékkal játszva high/ultra beállításokat alkalmazva (3840*1080-as felbontásban) minden alkalommal lefagy a program néhány perc játék után,ezért gyanítom, hogy a tápegységem (Corsair VX 450) nem elég az új videókártyámhoz (konfig: i5 750,Radeon HD 6970,EyeFinity rendszerben használva ).
Lefuttattam néhány tesztet az OCCT-vel, a CPU OCCT fülre kattintva, és észrevettem, hogy a +12V-os ágon mért feszültség nagyon ingadozik:[link]
Lefuttattam a tesztet a POWER SUPPLY fülre kattintva, ott viszont a +12V-os ágon mért feszültség nem esik 12 V alá:[link]
Tudná nekem valaki értelmezni a grafikonon látottakat? Nem igazán tudom, hogy mi a különbség a két lefuttatott teszt között, és így nem tudom eldönteni, hogy baj van-e a tápommal, vagy csak kevés a teljesítménye ehhez a konfighoz, illetve máshol keressem a hiba okát.
Köszönettel: geriba
Új hozzászólás Aktív témák
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Spórolós topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- További aktív témák...
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Intel Core i9 11900
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest