Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABnormal
őstag
...nem menő ezekszerint...
-
Vigneau
félisten
Ezek szerint már nem igazán használjátok ezt a tesztert? Szvsz elég jól megállja a helyét még most is.
-
Vigneau
félisten
OCCT v4.5.2, ha valaki még használná ezt a tesztert. Nekem nagyon bevált, még most is.
-
Vigneau
félisten
OCCT small tesztnél tapasztaltatok már 50%-os CPU usage esést, majd az egér megmozdítására visszaugrik a CPU usage közel 100%-ra? Nekem csak tegnap este tűnt fel, teszt idejére magára hagyom a gépet mindig. Ha nem indul újra és végigfut a progi, akkor sosem foglalkozom a részletekkel. Viszont ezen a jelenségen meglepődtem...
-
geriba
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni a következő ügyben:
Az f12011 játékkal játszva high/ultra beállításokat alkalmazva (3840*1080-as felbontásban) minden alkalommal lefagy a program néhány perc játék után,ezért gyanítom, hogy a tápegységem (Corsair VX 450) nem elég az új videókártyámhoz (konfig: i5 750,Radeon HD 6970,EyeFinity rendszerben használva ).
Lefuttattam néhány tesztet az OCCT-vel, a CPU OCCT fülre kattintva, és észrevettem, hogy a +12V-os ágon mért feszültség nagyon ingadozik:[link]
Lefuttattam a tesztet a POWER SUPPLY fülre kattintva, ott viszont a +12V-os ágon mért feszültség nem esik 12 V alá:[link]
Tudná nekem valaki értelmezni a grafikonon látottakat? Nem igazán tudom, hogy mi a különbség a két lefuttatott teszt között, és így nem tudom eldönteni, hogy baj van-e a tápommal, vagy csak kevés a teljesítménye ehhez a konfighoz, illetve máshol keressem a hiba okát.
Köszönettel: geriba
-
ABnormal
őstag
OCCT Perestroïka 4.1.1
By Tetedeiench, Saturday 3 March 2012 at 08:51 PM
-
Vigneau
félisten
válasz
ABnormal #108 üzenetére
Külön köszönet a PÜ-s letöltő linkért.
Egyelőre csak a zip fájlt próbáltam ki. Ott első használatra nem írta ki az összegzésben a proci adatait - azaz frekvenciák, CPU kód, feszültségek (csak a CPU és memóriahasználat monitorozása működött). Második elindításra azonban megjelent minden érték. Első benyomásaim nagyon pozitívak.
-
ABnormal
őstag
-
ABnormal
őstag
No, OCCT isn't dead, besides the ranting i get in the forums or by mail... I just have lacked a lot of time to work on it, mainly because i bought a house... and became a father !
OCCT v4 is under heavy, heavy work. It will soon reach the alpha stage, and is a major release.
It will bring notably :
New interface written in C# 2.0
Real-time graphs
Tests handling improved, options simplified
Alerts (Min/max) will be configurable per sensor, and not only for the CPU temp
Fan monitoringTests themselves will be next on the line of modifications, mainly :
Port GPU:3D to DirectX10 or 11
Redo the GPU:Mem test i'm not happy with
Update CPU:LinpackPlease wait a little, and all that will be available
Thanks for your understanding !
-
Vigneau
félisten
Van hír esetleges új verzióról, vagy lehúzták a rolót a fejlesztők?
-
C64
őstag
te, jó ez a progi, ezt magyarok fejlesztették?
csak az a poén, hogy amig a prime95 4 órán át stabilan fut, addig ez 2 perc után hibát talál a magban
lol
-
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Látom hogy van valami jó tuningoló program az 5850 hez.Occt 3.1.0 de a Magyar nyelvűt nem találom sehol sem,tudnátok segíteni?És egy kis használati infót is elfogadnék hozzá
.PL:Hogy a tesztet Auton hagyjam -e és akkor úgy tuningolja mint a Catalyst,az időt elvileg lehet állítani?Shader az talán hogy mennyire erősen tesztelje?Error Check?
Előre is köszi!
-
ABnormal
őstag
válasz
csurdongulos #91 üzenetére
naná,hogy szerencsétlenül hangzik amikor pl meg van kötve,hogy mennyi karakter lehet,hiába próbálok szépen fogalmazni...ha nem fér ki akkor nem fér ki és kész
-
ABnormal
őstag
válasz
TazLeacher #92 üzenetére
van az auto ami 1órás teszt,aztán van a végtelenített és van az egyéni ahol te adod meg az időt...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
csurdongulos #93 üzenetére
-
csurdongulos
tag
válasz
TazLeacher #92 üzenetére
Te választod ki, lehet 1 vagy 2 órás, vagy végtelenített.
-
TazLeacher
nagyúr
Hali! Mennyi idő alatt fut végig egy ilyen teszt? Ha jól láttam ez nem végtelenített.
-
csurdongulos
tag
Pff hááát, és az olyan különleges?
Ha tehetem nem használok magyarul semmilyen programot, a legtöbb fordítás egyszerűen szerencsétlenül hangzik, akár játék, akár egyéb program.
Nem is tudtam, hogy az occt nem elérhető magyarul, szóval elég nagy handicappel indultam a kvízjátékodon.
-
ABnormal
őstag
válasz
csurdongulos #89 üzenetére
doki már rájött
talán az,hogy magyar a kezelőfelület
-
dokee78
félisten
hogy tudom magyarítani?
-
ABnormal
őstag
válasz
csurdongulos #82 üzenetére
még mindíg negatív
indítsd el amit letöltöttél,kattints a tápegység tesztre és hasonlítsd össze amit látsz...
-
ABnormal
őstag
válasz
csurdongulos #80 üzenetére
az első képet nézd...
-
ABnormal
őstag
válasz
csurdongulos #78 üzenetére
és nem tünik fel valami a képen? pedig direkt azért készítettem...
-
ABnormal
őstag
válasz
csurdongulos #76 üzenetére
-
csurdongulos
tag
Meg tudná mondani valaki, hogy a power supply test során minek kéne történnie? Mikor elindítottam a videókártya ventije felpörgött 100%-ra, a monitor meg lekapcsolt, de a gép közben ment, vinyó töltögetett néha. Viszont semmilyen billentyűkombinációval sem tudtam leállítani.
Kösz -
ABnormal
őstag
-
Thrawn
félisten
It especially fixes the GTX260/Vista problem, which was due to a CUDA limitation under vista which i can't yet explain and thus label as a bug. Be sure to use 181.22 drivers, at least.
-
dokee78
félisten
Hát nem értek hozzá de futtattam a progit és még 50% sem volt a feladatkezelőben a prociterhelés
-
Osiris
őstag
Sziasztok!
Kipróbáltam ezt a programot, nevezetesen a GPU : MEMTEST-et futtattam alapbeállításokon, a gépem is alapon, a vga is alapon és a végén azt kaptam, hogy:
Test Completed - 56705 Errors
Én eddig semmi ilyesmit nem vettem észre játékokban pl... vagyis néha tuning közben voltak ugráló háromszögek (proci tuning), a vga meg nem volt még tuningolva. Most akkor hibás a kártyám? Egy 8800GTX-ről van szó. Valaki akinek ilyen vga-ja van megnézné, hogy nála ez a teszt milyen eredménnyel fut le?Legújabb vga driver van fent nálam.
-
Szipi
aktív tag
BEWARE, THIS TEST IS REALLY DEMANDING !
* WARNING, DO NOT USE THIS TEST WITH NO-NAME POWER SUPPLY, AS A FEW DEATHS HAVE ALREADY BEEN REPORTED !Ez nagyon komoly.
Kiváncs vagyok a Blue Storm II mit reagál majd amikor izomból megrántja a Q6600(G0)+8800GTS(G80) a 12V-os ágát.
Az azért érdekelne hogy táp vagy ember halálról van e szó mert nem említi és noname tápnál mindkettő simán lehetséges (gondolom táp).
-
Thrawn
félisten
Akkor nézd meg a 3-assal
OCCT - OverClock Checking Tool 3.0.0
Changelog:
Changelog (Since 2.0.1) :MAJOR FEATURES
* OCCT's main UI has been completly revamped
* Graphs now shows a 2nd line showing the CPU usage / FPS during the test.
* CPU usage is now instantaneous instead of an average since the start of the test
* OCCT now has 5 different tests. The descriptions are at the end of the changelogUSER INTERFACE
* Entirely revamped - now based on tabs, and completly modular
* Now has a small help module - just move your mouse around OCCT's window, you'll seeMONITORING
* The built-in engine has been updated - lots of new hardware are now supported
* Alot of bugs are fixed, included the famous "3 cores out of 4 detected"GRAPHS
* Graphs now shows a second line showing the CPU usage/FPS during the test
* A legend explains everything
* The test configuration is now entirely present in the graph's subtitlesTESTS DESCRIPTION
CPU: OCCT
* The original, inherited from previous versions of OCCT
* Now Core i7 compatible
* OptimizedCPU:LINPACK
* The very same as IntelBurnTest, based on a test provided by Intel
* It will make your CPU hotter than never !
* 32 and 64 bits supportGPU:3D
* Home-made test written in Direct3d that will make your GPU really hot - this test is similar to ATITool and Furmark (thanks to Furmark and JegX for his support and for the aborted partnership )
* Will make your graphic card real hot - especially the GPU
* Has an error detection mode similar to ATITool
* SLI and Crossfire support (Just enable Fullscreen mode !)GPU:Memtest
* Again, Home-made test written in CUDA that'll launch a MemTest86 or MemTest86+ like test on your Graphic card memory and report any error found
* Requires a Nvidia Graphic Card, and a GeForce 8 or Higher !Power Supply
* Dedicated to power supplies - it'll launch GPU:3D and CPU:LINPACK at the same time to load your power supply. BEWARE, THIS TEST IS REALLY DEMANDING !
* WARNING, DO NOT USE THIS TEST WITH NO-NAME POWER SUPPLY, AS A FEW DEATHS HAVE ALREADY BEEN REPORTED !
* This tests demands 30 to 40% more power than crysis on a quad-core system with an SLI graphic system installed...Enjoy !
-
ABnormal
őstag
Írtam a készítőnek,hogy nem jó az AMD X2 default clock detektálás...megnyugtatott,hogy a 3-asban megpróbálja kijavítani,de addig is használjam nyugodtan,mert a teszteléshez nem számít,hogy mi van kiírva az infó képernyőre...
-
Froclee
őstag
Én mindig ezt használom.
-
szilva01
őstag
ez nagyonn zsír progi!! a stabilitás teszteje mennyire megbízható?
-
Én szeretem ezt a progit
P45-ös lapommal, és a wolfommal is jól működik... -
ABnormal
őstag
-
prmcsk
addikt
Nekem eddig ez a legtöbb, vele.....OCCT CPU high teszt
-
ABnormal
őstag
-
ABnormal
őstag
Sunday 4 February 2007
OCCT Perestroïka 1.1.0 available ! -
XaraX
addikt
Akkor rendes méretben.
[link] -
-
ToBeY
nagyúr
mennyi idő alatt fut le ez a progi?Vagy ez is olyan mint a prime95 végtelenc ciklus és neked kell leállítanod?
-
ABnormal
őstag
el ne vesszen...
-
ABnormal
őstag
mint már mondtam egy párszor,van ez olyan jó progi mint a prime,én leteszteltem prime95-tel is a procimat és az occt-al is,szerinted mi volt az egyedüli különbség a 2 teszt között? megsúgom: csak a ráfordított idő...
ja,kérhetenék egy képet az általad prezentált legnagyobb tuningról ? mármint,hogy lefutott hiba nélkül az occt -
Niquis
aktív tag
S&M-et is próbáljátok ki
Nálam Prime95-re 6 fokot rávert, és ez is sokkal hamarabb kihozza a hibát.
Bővebben: link
Ha valaki nem szeret orosz oldalon linket keresgélni:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
FlasH-BacK #3 üzenetére
a prime95 kimutat minden apro hibat.. attol nem kell jobb progi..
lehet, hogy csak 8 ora mulva, de kijon a hiba -
Guruka
senior tag
Elindítottam a mostani 650-es Duronomon, eléggé leterhelte.
-
Mankó
veterán
Sziasztok!
Most futattam le ezt a progit és az lenne a kérdésem, hogy mennyire megbízható a progi?
Ja és nekem nem mutatja az elején a feszkó és hőmérséklet értékeket.
Valaki tudja, hogy hol kell azt beállítani?
Köszi -
SzlobiG
félisten
Jó kis tesztelő proginak tűnik, tényleg leterheli rendesen a gépet. HT tényleg jól jön, de ha már stabilitás tesztet nézek akkor nem csinálok mást.
-
ABnormal
őstag
http://kepfeltoltes.hu/view/050921/2005-09-19-20h22-CPUGraph.gif
http://kepfeltoltes.hu/view/050921/2005-09-19-20h22-VoltCore.gif
nem tudom képként linkelni...
[Szerkesztve] -
Toness
őstag
Ez elég kemény tesztet használ mert fullra leterheli az egész gépet, tehát közben semmit nem lehet csinálni
-
FlasH-BacK
senior tag
Gondolom ez valami speedfan és prime95 egyben. De lehet hogy a stress tesztje másképp működik. Ki kéne próbálni, hogy primehoz meg ezekhez képest mennyire mutatja ki a hibákat. A honlapjáról azt vettem ki, hogy a procit, ramot és a chipsetet is teszteli. Ez viszont érdekes.
Amúgy kár, hogy franciául van a leírás.És kár hogy lusta vagyok googlebe rákeresni
-
ABnormal
őstag
Bővebben: link - homepage
egy jó kis progi teszteléshez,használata egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest