- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
nagybá #19331 üzenetére
a lowepro flipside-ban az a jó, hogy azt sem kell levenned és letenned a földre ahhoz hogy előkapd a gépet, sőt még egy obicserét is megejthetsz közben kényelmesen a táskán belül.
a derékon található pántot nem kell szétcsatolni, csak szépen kibújsz a két vállpántból és előrefordítod a táskát, leengeded, kicipzárazod, és a derekad tartja fekvőhelyzetben az egész táskát.
nem rossz dolog az sem -
zolka78
senior tag
válasz
nagybá #16772 üzenetére
Nézz át a manuális topicba. Átalakítót kínából jóval olcsóbban is meg lehet szerezni. A vaterás eladók csak nepperek szintén kínai cuccal. Helios 44-hez, ahogy az előttem beszélő is írta több féle van. A simát a kettest a hármast és a négyes verziót be lehet szerezni olcsón is, max. 5000ig. És ebben a sorendben javul is a képminőségük picikét. Én ezek fölött már csak a hatosról tudok, de ez már nem éri meg az árát szerintem ha találsz is, annyival nem jobb a képe. Nekem a kettes és a négyes is van, az utóbbi érezhetően jobb. Bár a négyest még most szereztem és csak tesztelgetem.
-
imyourfriend
őstag
válasz
nagybá #16772 üzenetére
Van viszont több féle helios optika, keress utána hogy melyiket érdemes. Mert különböző áron adják és van 44M -2 -4 -5 -6 -7 is van már ha jól tudom.
Meg próbáld ki, bár nagy gondjuk nem lehet a fókusz gyűrű járjon finoman a 2 végállás között.
Sapka nem gáz ha nincs hozzá.
-
Andrew31
senior tag
válasz
nagybá #15933 üzenetére
Wrong...
D7100
@ zserbox: Mi ez és mennyiért vennéd?
Mióta nézegettem egy rakat videót obi szerelésről-takarításról, nem zavar, ha van valamiben valami oda nem illő (persze ez ár kérdése is), felbátorodtam és kapásból szétkapom megtakarítani - legfeljebb már csak dísz lesz belőle... -
.DLL
veterán
válasz
nagybá #15751 üzenetére
A Canon 50/1.4 nem sokkal jobb optikailag, mint az f/1.8. Na az f/1.2 L már más tészta, de az ára is NB1-es...
Tudom már mit fog Ropi mondani: csak is Sigma 50/1.4 EX!
Nekünk egy 30/1.4 van itt melóhelyen, az is eléggé penge, az ötvenes pedig ugyan az a család, szóval én is ajánlani tudom.
-
.DLL
veterán
válasz
nagybá #15592 üzenetére
Az FD objektíveket kerülném, mert kisebb a bázistávolságuk, mint az EF bajonettnek, így a használatukhoz korrekciós lencse kell, ami beleszól a képminőségbe is.
Inkább M42-es menetű objektíveket keresnék, szintén tele van velük a használt piac, lencse nélküli adaptergyűrű való hozzá, amit pár ezer Ft-ért be lehet szeretni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest