Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
ennél bármilyen fényképezővel jobb lesz...
irtó gyenge,tökéletes fényviszony,de mobiltelefon minőség...

én az AF gyengeségét a videóra értettem...
Ám nem gondolkodtál HD videós kompakton? Képminőség jobb lesz a videocamnál, videominőség meg talán elérni sonydat..
persze nem vitás DSLR ver minden kompaktok a fotóminőség a kérdés...
Van egy kvázi ökölszabály,minél nagyobb egy zoomja egy DSLR obinak,egyre több baj lesz a képminőséggel,de azt leszögezhetem a Sonydat bármelyik optikával izzé-porrá veri...
18-135 bőven elég lesz, átfogás se rossz,de még nem megy a képminőség rovására,ráadásul még képstabilizátor is van benne!!!!
http://www.edigital.hu/Tukorreflexes_fenykepezo/Canon_EOS_550D_digitalis_fenykepezogep_kit_%2818-135mm_IS_objektivvel%29-p52617.html
van egy ilyen kit is, persze lehet olcsóbban is megszerezhető...
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest