Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitman
őstag
Használtam, ezért írtam, amit írtam. Persze, ha valakinek betonból van a keze, az egészen más, annak tényleg nem szükséges a stabilizátor.
Én semmi belassulást nem tapasztaltam, nem tudom mire gondolsz.
Mozgó célt is lehet stabilizált objektívvel követni, főleg, ha több üzemmódja van a stabilizátornak.
Egyébként én még nagylátószög esetén is hasznosnak tartom, ha mondjuk 1/8 vagy 1/4-es záridők még kitarthatóak vele. Ezzel csökkentheted az érzékenységet, illetve le lehet rekeszelni az objektívet, hogy legyen mélységélességed. Akkor sem hátrány, ha az adott területen tilos állványt használni...
Természetesen mindenkinek magának kell eldöntenie. hogy neki mi kell, mit tud még kézből kitartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Samsung Galaxy Watch8 44mm (SM-L330) - új
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest