- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
murdock25
tag
válasz
Peczek
üzenetére
Honnan vetted, hogy az YN568EX III nem tud HSS-t? Csak mert tud. Írják is, meg mondjuk volt nekem ilyen.
YN622-vel meg akkor tudod távvezérelni, ha 685 vagy 968-as vakud van vagy a 622 adó mellé van vevőd is. Ha csak csoportok kellenek, meg teljesítmény távvezérlés, akkor YN560IV vaku és YN560-TX vagy annak Pro változata kell adónak és csókolom. Az YN560-TX-Pro pedig amúgy már TTL és HSS vezérlést is tud. AMúgy meg hobbi portrésnak miért kell egyből távvezérelni a teljesítményt? Lehet anélkül is portrézni, mondjuk lábvezérelni azt a vakut. Akkor meg elég egy RF603 vagy RF605 távkioldó és egy YN560III vagy YN560IV vaku és máris ott a nagyon olcsó, nagyon korrekt rendszer. OK, azt aláírom, néha előfordul, hogy nem sül el a vaku, de ritka és sokszor az is van, hogy a 3mp feltöltést nem veszik figyelembe....és bocs, ez valóban obi topic, szóval OFF-ba raktam :-)
Szerk: látom miközben írtam már más is megjegyezte...
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest