- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi hangfal építés
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Androidos fejegységek
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Vagy lehet profinak néztek
de én anno a 828-hoz is vásároltam rengeteg baromságot és ott is előszedtek nekem vagy 10féle polar cirkulart pedgi 58as szűrőmáretbe nem napi bevétel sztem...
Szóval én szeretek ott vásálni. De jó tapasztalataim vannak azt artwork-nél is és a ccs-el is és a mpixel-el. ezek fotós boltok itt amit kérdezel 97% ban kapsz helyes választ
Amiket nagyon utálok és többet nem megyek az edigital az AVplanet és a hasonló nem fotós hanem tv-mosógép-porszívó-fényképező ''nagykerek''
itt kérdezhetsz vagy bármit csinálhatsz úgyis flegmák lesznek. + hülyeséget beszélnek. ![[kép] [kép]](http://www.u.arizona.edu/~djharris/puke.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Mégsem lesz Sony autó
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- VR topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iOS alkalmazások
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de én anno a 828-hoz is vásároltam rengeteg baromságot és ott is előszedtek nekem vagy 10féle polar cirkulart pedgi 58as szűrőmáretbe nem napi bevétel sztem...