Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Vagy lehet profinak néztek
de én anno a 828-hoz is vásároltam rengeteg baromságot és ott is előszedtek nekem vagy 10féle polar cirkulart pedgi 58as szűrőmáretbe nem napi bevétel sztem...
Szóval én szeretek ott vásálni. De jó tapasztalataim vannak azt artwork-nél is és a ccs-el is és a mpixel-el. ezek fotós boltok itt amit kérdezel 97% ban kapsz helyes választ
Amiket nagyon utálok és többet nem megyek az edigital az AVplanet és a hasonló nem fotós hanem tv-mosógép-porszívó-fényképező ''nagykerek''
itt kérdezhetsz vagy bármit csinálhatsz úgyis flegmák lesznek. + hülyeséget beszélnek. ![[kép] [kép]](http://www.u.arizona.edu/~djharris/puke.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Fotospeed F4 Fox - Gyorskioldós fotós vállpánt + Case Logic kézpánt
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla (makulátlan állapot!)
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Canon EF 50mm f/1.8 II objektív eladó
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de én anno a 828-hoz is vásároltam rengeteg baromságot és ott is előszedtek nekem vagy 10féle polar cirkulart pedgi 58as szűrőmáretbe nem napi bevétel sztem...