Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatinho
tag
Sziasztok!
Vettem használtan (fél éves kb) egy Epson XP 205-ös multifunkciós nyomtatót.
Mikor legelsőnek nyomtattam vele feketét csak üres oldal jött ki, pedig dolgozott, színessel viszont semmi probléma. Sok próbálgatás után csináltam egy fejtisztítást amire elő jött végre a fekete, de a minta alapján szaggatottan, illetve szöveg nyomtatásnál is hol szép hol halvány.
Csináltam még további 2 tisztítást de a helyzet nem változott, ugyanúgy rossz a fekete minősége.
Tartályokban egyébként bőven van még anyag.
Nincs valami tippetek mi lehet a baj vagy hogyan orvosolhatnám?
Egyébként külön kiemelnék egy számomra furcsa dolgot, ha kinyitom és belenézek akkor látom hol a szivacs ahol tisztítja a fejeket de azon csak a színes fejek mennek, azt hogy a feketét hol tisztítja nem találtam meg, érdekes...
Előre is köszönöm a segítséget! -
Predator2
addikt
válasz
Csavarnyuzo #9396 üzenetére
Köszönöm a választ. Ezt miért hagyták le a wifis változatról?
-
Predator2
addikt
válasz
Csavarnyuzo #9394 üzenetére
Köszönöm ezt jó tudni. Valóban rossz képet linkeltem de az alkatrész ugyan az és gondolom a funkciója is.
És amúgy hová kell "betenni" pontosan? Megosztom a kollégákkal is.
A toner-es tippet köszönöm.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
Predator2 #9393 üzenetére
1. Kisebb méretű papírok esetén kell betenni távtartónak. (De a képen P1005 van nem P1102.)
2. Driverben tudod megnézni az oldalszámot.
És visszakanyarodva a tonerhez. Tapasztalatom szerint nem szerencsés ha nagyon sokat áll. Persze nem szárad be, de a sokat pihent tonerek fakóbban nyomtatnak. -
Predator2
addikt
A cégnél ahol dolgozom ott is ugyan ilyen nyomtató van csak nem a wifis verzió.
1, A képen bekeretezett alkatrész micsoda és mire jó? Eddig nem sikerült rájönni.[link]
2, Hol lehet megnézni, hogy hány oldalt nyomtatott már ki? (sokat van használva és eddig hibátlanul teszi a dolgát. Kíváncsi vagyok.)
-
KTU
addikt
válasz
Predator2 #9389 üzenetére
A második papír lap adagoló csak arra van, ha netán az alsóból elfogyna a papír onnan próbálja meg behúzni?
pl más papírra szeretnél nyomtatni, öntapadós, fotópapír ( igen van lézerhez is), stb.
Ja és a felső az elsődleges. Ha oda raksz papírt, azt húzza 1.-re.Visszacsomagolod.
-
-
KTU
addikt
válasz
Predator2 #9387 üzenetére
Nyomtató tárolás. Húzz rá "nejlon zacskót" (fekete szemeteszsák) és ha lehet rakd sötét helyre.
"A fehér téglalappal kiemelt rész mire jó?"
Második papír lapadagoló. vedd ki azt a "fehéret" ha van benne.A tonert ha úgy tárolod ahogy a boltba megkaptad, baja nem lehet (fekete zacskó, légzsákos tartó, és így bele a papírdobozba) ha lehet rakd sötét helyre.
Próbáld ki mielőtt elrakod. -
Predator2
addikt
Helló
Használtam vásároltam egy Hp Lj P1102w tipusú nyomtatót.
A kérdésem/kérdéseim:
1, Mivel én ritkán nyomtatok, hogyan tároljam /bánjak vele, hogy minél tovább megbízhatóan működőképes maradjon? Kell valamire figyelni? Utángyártott toner van benne?
2, A fehér téglalappal kiemelt rész mire jó? Mármint gondolom, hogy mire van, de minek mikor alul is van egy?
[link]3, Ha veszek tartalékba még egy tonert itthonra, de csak mondjuk egy év múlva kerül be a gépbe annak lesz bármi baja? Tudom, hogy nem romlik meg
csak arra vagyok kíváncsi, hogy hasonló minőséget kapok mintha épp akkor vettem volna a boltba (bár ott sem lehet tudni mióta állt bent) utángyártott toner.
THX
-
jaszy91
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni egy HP LJ CP 1525n nyomtatóval kapcsolatban.
Céges környezetben van használva. Fix IP-s. Az egyik kolléga win7 alól csak úgy tud nyomtatni, hogy gép elindul, (office, pdf, bármi más) első nyomtatás pöpec. Szeretne más nyomtatni, de az már nem jön. Be kerül a nyomtató feladatsorába, de nem jön ki. Először az Office 2013-ra gyanakodtam, de mindegy miből van nyomtatva ugyan ez a jelenség. Viszont a munkatársa, aki vele szembe ül, probléma nélkül tudja használni.
Drivereket, már lecseréltem, szinte mindet kipróbáltam. A gép látja a hálót, nyomtatót, ping, fileserver, minden oké.Esetleg valakinek valami ötlet?
-
válasz
Csavarnyuzo #9382 üzenetére
Sikerült, köszönöm.
-
válasz
Csavarnyuzo #9380 üzenetére
A MAC címét az tudom, de hogy hogyan tudok neki a TP_LINK-ben adni fix IP-t az még nem tudom.
Szerk: IP & MAC Binding---->Binding Settings
Talán itt lehetne? -
Csavarnyuzo
őstag
Ha most így van, akkor az asztali gépen meg van osztva a nyomtató és Te ahhoz csatlakozol. A portnál át kell állítanod a megosztást -\\hostnév\sharenév- a nyomtató ip címére és elvileg jó lesz. Persze ilyenkor célszerű vagy statikus ip-t beállítani neki, vagy mac alapján a routerben csinálni neki egy fix kiosztást.
-
Üdv!
Adott egy Canon MG6350 nyomtató, amely vezeték nélkül csatlakozik egy routerra.
A nyomtató összekötve van egy asztali géppel.
A laptopról csak akkor tudok nyomtatni ha az asztali gép be van kapcsolva? (mert sajnos most jelenleg ez a helyzet) -
Froclee
őstag
hello. ma vettünk egy canon mg 6400-at és kegyetlen szar minőségben scannel. egy régi analog fotót próbáltunk. ennek van valami oka, vagy lehet ezen javítani? de pl a nyomtató manualját is beszkenneltük és az tökéletes és szép.
a fájltípus png, a DPI maximumra tekerve.
-
jilian
addikt
Epson px830fwd
A gyári patronok mellett elfér a 11,1 //7,4 ml -es eredeti tintapatron?
Lehet kombinálni őket? (bagoly<->kolibri<->gyári<->bagoly ...)Értelem szerűen van amelyik még félig van, nem szívesen kukáznám.
-
N2O999
tag
Van valakinek itt laserjet p1102 modellje?
Egyszerűen hiába állítom be az ecosmart panelnél hogy ne 4 óra legyen az auto-off, nem érzékeli, marad ugyanúgy a 4 óra. Legfrisebb a firmware, próbálkoztam már driver újratelepítéssel, több gépről, stb.
Köszi előre is a segítséget!
-
Mbazsika
tag
válasz
Csavarnyuzo #9373 üzenetére
Minden működik rajta (talán a kézi adagoló nem százas, de az nem is annyira érdekes), csak a jelenlegi tonerből folyik a festék, meg kb 10 éve nem volt rendbe rakva. Kb. havi 50 oldal a terhelése, ezért nem feltétlenül vennék új cuccot.
-
Mbazsika
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani
1, normális szervízt, ahova a múzeális LaserJet 4-est el lehet vinni egy alapos pucolásra Bp-n
2, Ez a toner jónak tűnik hozzá?Előre is köszi a segítséget!
-
adriano18
tag
Hellosztok!
Van nekem egy Canon MG5350S típusu készülékem, a baja hogy kiömlött benne a tinta és rosszul nyomtat (csíkosan nyomtat, néha nem is nyomtat színeset). Sztem az a része van eltömödve amit ki lehet szedni és ilyen szürövel van ellátva. Hol kaphatom hozzá meg ezt a tartozékot?üdv.
-
dante0425
tag
Sziasztok.
Van egy Lexmark Impact S305 típusú nyomtatom és valamiért azt írja, hogy "nyomtatófej hiba". Még a karbantartás sem engedi futtatni, mert "Ez a beállítás nem érhető el, mivel a nyomtató működik".
Van valaki valami ötlete, hogy mit tudnék kezdeni vele? -
zka67
őstag
válasz
Shrike7973 #9366 üzenetére
Mindkét készülék műanyag alkatrészekből van összerakva, tíz-húszezer oldal után ki lehet dobni őket. De ahogy írtad, havi 80 oldal meg se kottyan nekik.
Fenntartási költség, havi 80 oldalnál nem hiszem hogy érdekes a különbség.
Bármelyiket megveheted nyugodtan, ki fogja szolgálni az igényeidet.
-
zka67
őstag
válasz
Shrike7973 #9361 üzenetére
Szia, a HP Deskjet 1510 ugyan úgy megfelel neked, mint a 1050A.
-
szabifotos
senior tag
Arra lennék kíváncsi, hogy pl. fotónyomtatás minőségében elmarad-e a mostaniaktól. Igazából a lényeg amiért venném az az, hogy pigment tintát használhassak vele. (akár utángyártottat is ) Az Epson üveges tintái víz alapúak? Mert ha nem akkor lehet azt venném az utángyártott helyett. Szeretnék olyat kipróbálni mit pl. a transzfer papírra nyomtatás, vagy más "kreatív területek" ahol fontos a vízállóság, ezért is fontos a pigment tinta. De nem akarok újba áldozni, mert már van itthon nyomtatóm, ezért néztem használtat.
-
epzon
őstag
válasz
szabifotos #9355 üzenetére
mit nyomtatnál vele? mire vagy kíváncsi
felbontás már ez is ugyanazt tudta mint a mostaniak, a cseppméret biztosan nagyobb volt, a tintája meg talán még régebbi durabrite ami kicsit mattabb mint a normál festék.
de ez a gép már akkor is kis irodainak készült, úh nem az az eldobhatós fajta
-
fer
őstag
válasz
Shrike7973 #9361 üzenetére
Ha kell a fax akkor vedd meg, bár máshol olcsóbb [link], egyébként meg drága hozzá a patron!
-
Shrike7973
senior tag
Üdv,
1 hónappal ezelőtt érdeklődtem, hogy milyen nyomtatót vásároljak. Akkor egy HP 1050A/3050A-t ajánlottatok.
Előzmények: 9146, 9147, 9149, 9150, 9153, 9156.Most elérkeztünk a vásárláshoz, de került, hogy a kiszemelt HP nyomtatók kifutott szériás termékek, és már nem elérhetők. Egyik helyi bolt passzolta, hogy mit vegyek helyette (vagyis bármit, mert a vásárlók mindenféle gyártótól vásárolnak, egy másik pedig a HP helyett ezt ajánlotta.
Mit javasoltok? Jó lesz a Canon MX-455?
Szerk.: a HP-tól elérhető ezen boltoknál a 1510 All-in-One nyomtató, kb. 15.000 Ft-ért. Úgy láttam, ugyanazt a tintát használná, mint a 1050A. Arról mi a véleményetek?
-
válasz
Csavarnyuzo #9358 üzenetére
A szerviz azt mondja, hogy fixáló hiba. Nincs benne papír és nem tudok belépni szerviz menübe(*28*). Hiába írom be nem reagál.
-
-
Chamea2
tag
Üdv!
HP LaserJet III nyomtatónál nincs mód arra, hogy bevegye a papírt adagoló nélkül? A választ előre is köszi.
Üdv
-
Üdv. Találkozott már vki Canon iR2200 esetén az E000002-0000 típusú hibakóddal? Elméletileg a waste toner box-ot kell tisztítani(eddig ez mindig megoldotta), ami megtörtént, de továbbra is ezzel a hibakóddal állok szemben. Olvasgattam, hogy be kéne lépni a szerviz menübe, de nem lehet, mert egyből boot után már a hibaüzenet fogad és semmit nem enged. Valaki?
-
szabifotos
senior tag
válasz
szabifotos #9331 üzenetére
Senkinek nincs tapasztalata ilyen nyomtatóval?
-
PinGVin1987
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud nekem valaki segíteni! Akad egy HP photosmart c5280-as nyomtatóm. A problémája az lett, hogy a patronok alatt elhelyezkedő fogaskerekek közül az egyiket tartó idom eltört (a részemről normál használat mellett, de sajnos használtam vettem). Ha esetleg valamelyikőtöknek akad ilyen kiselejtezett készüléke vevő lennék a műanyag idomra ami nekem kell. Jelentkezéseteket várom és hamarosan töltök fel képet is az adott alkatrészről!
Egyéb esetben ha tudtok ajánlani jó szervizt Székesfehérváron azt is várom! -
biker
nagyúr
Lehet hülye kérdés, Avery Glossy photo paper for Laser Printer
Erre nyomtathatok azért tintással is, nem? Vagy teszt a lelke mindennek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest