- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kenguru65
újonc
válasz
Csavarnyuzo #11922 üzenetére
Köszönöm a kielégítő választ,
az enyém úgy 50K lapnál tart gond nélkül, közben válaszolt a hirdető, az 30K,
visszatekerés ...., bizakodjunk a legjobbakban.
Köszönöm -
Csavarnyuzo
őstag
válasz
Kenguru65 #11921 üzenetére
Üdv, Sajna a görgő jelenti a legkisebb "gondot", mert kb. pár száz forintért be lehet szerezni utángyártottban és fél perc kicserélni, szerszám sem kell hozzá.
Ami a legrizikósabb: a lézer motor szokott rakoncátlankodni benne, ami kb. gazdasági totálkár ha cserélni kell. Igaz legtöbb esetben helyrehozható egy tisztítással, tengely olajozással, de cseréltem már én is párat.
Második rizikófaktor a formatter panel, ami ha nem is típushiba, de előfordul.
Ez mindkettő olyan dolog, hogy egy rövid teszt alatt nem biztos, hogy kiderül.
Ami még jelentősebb költség az a fuser film és/vagy gumihenger. Ez is olyan, hogy ha már a végét járja, akkor felületes szemlélő nem biztos, hogy megmondja ezt róla.
A végére kerül a behúzó görgő/szeparátor pad páros, ami a legkisebb költség és házilag is könnyen cserélhető.
Amúgy nem rossz gép, több százezer példányt is elketyeg, de ezt már Te is tudod. Példányszámról nem sok értelme van beszélni, mert sajnos "tekerhető az órája", másrészt elég rapszódikus, hogy mi mennyit bír benne. -
Kenguru65
újonc
Üdvözletem!
A következő kérdésem lenne:
Szeretnék venni egy használt HP LaserJet 1200-ast, jelenleg is ezt használom, most szükség lenne egy másikra is. Néhány hirdetésben írják, hogy felújított, kitisztított, illetve rémlik nekem, hogy valahol olvastam, hogy a görgőket talán (ha jól rémlik) cserélni kellhet egy idő után.
Kérdésem az lenne, hogy hány lap nyomtatására vannak ezek a nyomtatók tervezve, mennyit lehet velük nyomtatni felújítás nélkül, mi a tapasztalat velük.A válasz(oka)t előre is köszönöm.
-
juventusfan
tag
Sziasztok!
Olyan színes tintasugaras nyomtatót szeretnék, ami scannel is és usb-s. Nézegettem a Mediába egy Canon-t találtam 22-ért. Esetleg tudtok valami jó szeriát ajánlani, ami viszonylag tartós és jó?Más:
Szerintetek megéri a patronokat újratölteni? Azt hallatom, hogy az újratöltött patronok festéke vízbázisú, míg a gyári patronok festéke olajjal tunkolt, így nehezen szárad be, a másik pedig ellenkezőleg. Szval ez csak bohóckodás lenne...?Köszönöm a választ! Zoli
-
hruodnand
senior tag
Sziasztok!
Van egy Canon MG5350-es nyomtatóm és nem kicsit beszáradt a feje (szerintem).
Pár hete már nem használom, lefuttattam sokszor már a fejtisztítást is, patron csere is megvolt.
Semmi szín nem jön ki belőle.Kérdésem a következő:
Mi éri meg? Venni egy újat és el lenni vele megint egy darabig? Esetleg lézer nyomtató?
Vagy másik verzió... valaki megtudja nekem csinálni? És mennyiért? (+ tippet adni hogy miként tudom elkerülni a beszáradást, mondjuk pigment alapú tinta stb.)Üdv,
Roland. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Külső tintás Epson L szériás nyomtatót akarok venni. L365-öt néztem ki így első blikkre, de még mielőtt megrendelném szeretnék kérdezni 1-2 dolgot.
Néha szeretném fotónyomtatásra is használni, viszont Epson oldalán L800 és fölötte levőket ajánlják fotónyomtatásra. Mivel csak saját célra nyomnák fotókat, szerintetek arra egy L365 is megfelelő lehet? Itt lenne a spec L365-nek
Illetve fotónyomtatásra ilyen Epson külső tintatartályos nyomtatóhoz milyen fotópapírt tudnátok ajánlani?
Köszönöm!
-
Füge007
senior tag
Sziasztok, volna két beteg Konica minolta 1600W nyomtató, mindkettőnél lapbehúzási gondok, tudnátok ajánlani valakit aki megjavítja őket?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Értem, ez esetben kár volt színeset venni, sz*pás az egész, és szerintem vicc, hogy ez nem állítható.
Ezt az admin jelszó reset procedúrát sajnos nem találtam meg sehol, de akkor rettentően érthetett hozzá a szervizes csóka, akit kiküldtek megnézni, mert azt mondta, hogy el kell vinniük, és minden beállítás el fog tűnni róla. (gondolom fw-t cserélnek)
Így már azt sem tudjuk meg mennyit nyomtattak vele, miért fogyott ennyire a színes.
Nagyon megbántam ezt a nyomtatót, nincs mód rá, hogy becseréljük a fekete-fehér változatra?
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
tamas.j #11912 üzenetére
A megoldást nem tudom csak a
hibajelenség okát sejtem. Ha VPN-re csatlakozás előtt nyomsz egy ipconfig /all parancsot és VPN-re csatlakozás után is, akkor látni fogod a különbséget. Előtte jó esetben van egy Helyi kapcsolatod, utána pedig már van egy Helyi kapcsolat 2-is. Ez a második más ip címtartományt használ mint az első. Amit nem vágok, hogy kell rávenni win-t, hogy a nyomtatót az első kapcsolaton "keresztül keresse". Ha itt nem kapnál választ, akkor érdemes valamilyen hálózatos topikot keresned. -
tamas.j
újonc
Sziasztok!
Adott egy HP LaserJet Pro MFP M125 nyomtató. A nyomtató utp kábellel van csatlakoztatva a routhez majd úgy a géphez és megosztva. A probléma az lenne hogy mikor VPNre csatlakozok akkor a nyomtató offline állapotba kerül és nem megy a nyomtatás. Ilyenkor böngészőn keresztül sem tudok belépni a nyomtatóra.
Köszönöm a segítséget.
-
epzon
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #11901 üzenetére
helló
nem tudod a driverben beállítani hogy csak fekete tintát használjon. ha fekete szöveget nyomtatsz akkor csak fekete tintát fog használni nem kever hozzá színeket
admin jelszó reset: kikapcsolva nyomd a kettőskereszt gombot és úgy kapcsold be
amúgy a jelentések között van használati előzmény nyomtatás abban részletezi hogy miből mennyi lett nyomtatva
-
R a y
senior tag
válasz
Csavarnyuzo #11908 üzenetére
Samsung SL-M2022W
Erről mi a vélemény? Tetszene is, csak ahogy néztem a tonernél azt írják hogy 1000 oldalt bír. Ez nem pálya.
Nekem olyan nyomtató kéne ami legalább 5000 oldalt kitol egy tonerrel. -
R a y
senior tag
válasz
Csavarnyuzo #11906 üzenetére
Mert a mostani HP nyomtatóm mar nevetséges dolgokat produkál... A mostani előtti is HP volt, úgyhogy most szeretnék más gyártótól nyomtatót venni.
Még egy dolog, annyira nem vagyok jártas a lézer nyomtatók világában vagyis inkább semennyire sem, szóval ezért kérdezem hogy melyik nyomtatóval lehet elérni ~10.000 nyomtatott oldalt, természetesen feketével!
-
R a y
senior tag
Sziasztok
Kellene egy kis segítség!
Szóval elegem lett nekem is a tintasugaras nyomtatokból!
Szóval kb havi 100 oldalt nyomtatnék, csak feketén!
HP eleve ki van zárva, és ami fontos hogy wifis nyomtató legyen!!Köszönöm!
-
adamcsik
aktív tag
Üdv!
Van egy Canon MG5350-es nyomtatóm. A problémám vele az, hogy CD-re a fekete színt csíkosan nyomtatja. A többi színnel nincs gond. Valamint papírra is normálisan nyomtat minden színt. Már cseréltem patront, de nem változott semmi. Mi lehet a gond? -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék, hogy egy Epson WF-5620 típusú nyomtatón hogyan lehet beállítani, hogy a kalibráláson és tisztogatáson kívül ne használja a színes festéket, beállítások módosítása nélkül CSAK fekete-fehérben nyomtasson? Szülők használják ezt a nyomtatót, nemrégiben vettük. Azért választottuk a színeset, mert havi 2-3 alkalomnál jól jön, de a maradék 27 napon fekete-fehéret szeretnének nyomtatni az olcsóbb fenntarthatóság miatt. A PC-ken a nyomtatási beállításoknál jelenleg a szürkeárnyalatos van kiválasztva defaultnak, és nem is szokták módosítani, mégis veszettül fogy a gépből a színes tinta, a sárga szinte már üres (!), a magenta 1/3, a kék pedig valamivel kevesebb mint fél töltöttségen van.
Szerettem volna megnézni, hogy durván hány oldalt nyomtattak eddig, de nem tudom, mert az Administrator login nem enged be. A jelszó biztosan jó, papírra fel lett írva, és legalább 15 éve ezt használják ilyen célokra, direkt ez lett beállítva. Beállítás után több alkalommal be is léptem vele, tehát korábban működött a jelszó. Van lehetőség valahogyan kiütni?
Egyszer előfordult, hogy a nyomtató elfelejtette a wifi beállításokat, ekkor a saját panelén újra fel kellett csatlakoztatni a wifi jelszó beírásával, azóta nem enged be az Admin login sem, pedig nem hiszem, hogy összefüggés lenne a kettő között.
Tudtok segíteni?
-
gabor222
tag
Helló
Tudna valaki mondani egy normális scannelő programot? Canon MF4010 nyomtatóm van és Windows 8 alatt egyszerűen egy darab szar. A Canon baszik kiadni egy normális drivert és a Toolboxal se foglalkoznak. A VueScan szintén minden 3. indításra működik csak és akkor is van, hogy random lefagy.
-
bidni88
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy Epson c1100-as színes lézernyomtatóm, ami a színes lapokon alul szellemképesen nyomtat. A feketéknél nincs ilyen probléma ott egy függőleges csík kerül a nyomatra jobb oldalt végig a lapon, de azt el tudom tüntetni ha az öntiszító kart használom. Jobban aggaszt a színes nyomat, szerintetek mi lehet a probléma vele? Mellékelek képeket a fekete és a színes nyomtatásról is.Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Fenyibaba
csendes tag
SZIASZTOK!
Kis segítséget szeretnék kérni!
Van egy Canon MG4250 tipusú nyomtatóm!
A patronokat nem rég töltettem újra,de valamiért nem nyomtat rendesen!
Kinyomtattam vele egy tesztet,és sok helyen a fekete helyett zöld szín van!
A beállításnál,a becsült tintaszinteknél,üres patronokat mutat!
Köszi a segítséget! -
Destructo
senior tag
Sziasztok !
Van egy HP 3525-ös nyomtatóm. Most 2,5 éves. Kifogyott belőle a fekete patron kb 2 hónapja ,most vettem bele és nem nyomtat. A színesek kb 2 éve kifogytak ,de csak a feketét nyomtatunk (egyetem).
Fejtisztítást stb stb vagy 5x megcsináltam ,de eredménytelenül. A fej mozog benne ,de a lap fehér maradt. Beszáradt volna?
Köszönöm segítségeteket !
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
SunMount3r #11895 üzenetére
Nálam a poszter az A1-A0, ez tévesztett meg.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Csavarnyuzo #11894 üzenetére
Szeretném én, ha legalább A/4-es méretű lenne a Poszter, de ezt a kép alacsony pixelszáma nem teszi lehetővé, de mivel nem találtam belőle nagyobbat kénytelen vagyok ezzel beérni, csak ez meg nem lenne pöpec egy full A/4-es méretben, így vagyok kénytelen olyan megoldást keresni ahol a nagyítás nélkül tudom kinyomtatni. Nem akkora gond ha kisebb lesz a Poszter, de legalább ne legyen pixeles.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
SunMount3r #11893 üzenetére
Az elején még képben voltam, de a "Egy Poszter nyomtatnék így"-nél elvesztettem a fonalat
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Csavarnyuzo #11892 üzenetére
Egyről beszélünk: pont azt mondom, hogy hiába akarom eredeti méretben nyomtatni a képet, a Win nem engedi csak A/4-es méretre felnagyítva, ez volt a kiinduló problémám is.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
SunMount3r #11891 üzenetére
Én azt vallom, hogy sz@rból nem lehet várat építeni. Adott egy kép, amit akkorába fogok kinyomtatni, ahol még nem lesz pixeles. Ahogy a szavaidból kiveszem nem lőnek vele nyulat, kb Te döntöd el, mekkora méretet szeretnél a falra. Tehát _én_ akkorát tennék a falra, amit a kép "megenged", nem nagyobbat.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Csavarnyuzo #11890 üzenetére
Egy Poszter nyomtatnék így, ami természetesen a falra lesz és nem akarok pixeles gagyi látszatot, így is az elérhető legnagyobb méretű a kép amit találni lehet, de egy A/4-re biztos hogy kicsi nagyítva. Amúgy meg nem értem ezt a nagyítós témát, ha van egy fotód/képed ami nem túl nagy felbontású te attól még kinyomtatnád nagyba tök pixelesen?
Vagy pl. csak tálca képet akarsz a kutyádról/macskádról, oda meg hogy jön egy bazi A/4-es kép?!
Amúgy a PDF jó tipp volt, köszi, de lehet a World-ös lesz a megoldás, csak nem tudom ott/onnan milyen minőségben nyomtatná ki, ill. leszed e valamit a minőségből eleve ha oda illesztem be...
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
SunMount3r #11889 üzenetére
Nem tudom. Nagyítóval lesz nézegetve a kép?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Csavarnyuzo #11888 üzenetére
Nem tudom, de ez nem okoz egy kis minőség romlást? Vagy egy-az-egybe átpakolja a képet a PDF-be?
Fura, most kipróbáltam, hogy becopyzom World-be egy üres doksiba és mintha valamivel ott nagyobb lenne a kép az A/4-es oldalhoz viszonyítva, mint amikor PDF-be rakom be...
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
SunMount3r #11887 üzenetére
Otthon csinálj belőle valahogy pdf-et, azzal nem lesz vita "méretileg".
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
w.miki #11885 üzenetére
Sajnos az én nyomtatóm üzemen kívül van helyezve, úgyhogy a sarki fénymásoló shop-ban vagyok kénytelen, ott pedig nincs ilyen lehetőség, csak a Win nyomtató progi-ja...
Valami más megoldás kell...
(És amúgy nem hiszem el, hogy ilyen lüke a Windows és még át sem lehet állítani...)
-
w.miki
veterán
válasz
SunMount3r #11881 üzenetére
XnView-val nyomtatnám ki
-
dodopek
addikt
válasz
Csavarnyuzo #11852 üzenetére
Na...
Mostanra jutottam el odáig, hogy kipróbáljam amit írtál.
Nyomtató nélkül létrehozta a virtuális paralell portot, ez rendben is van. Viszont a Deskjet 520 annyira régi, hogy a 7hez már nem csináltak drivert. Meg lehet valahogy mókolni? Esetleg XP driverrel, vagy máshogy?
Köszi előre is! -
SunMount3r
nagyúr
Hi!
A következő a kérdésem: van egy 600x800-as képem, ezt szeretném EREDETI nagyságában kinyomtatni. Win 7-ben ha megnyitom nyomtatásra és ugye A/4-es méret van kiválasztva, ilyenkor elvileg ha kiveszem a pipát a "Fit to frame"-mellöl akkor eredeti nagyságában kellene a lapra rakni és nem pedig nagyítva. Nekem mégis úgy tűnik, hogy hiába veszem ki a pipát valamennyire csak felnagyítja hozzá a képet. Ez azért baj mert A/4-es mérethez 600x800-as felbontás túl kicsi, így már pixelesedik a kép.
Mi lenne a megoldás, hogy ne méretezze át és ne legyen pixeles a nyomtatás?
Válaszokat köszi!
-
qwertly
addikt
Még elfejetettem írni ebben a hozzá szolásomban,hogy amikor rányomunk a nyomtatásra akkor a fekete az megy a színes nem,de a fekete nyomatása elindul a legalább 30 másodperc.Össze függhet az előbbii esettel vagy az a gond,hogy az usb csatlakozók nagyon kivannak kova vagyis szinte lötyög a csatlakozó bennük.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy HP Officejet 4500 multifunkcionális nyomattó?lett véve bele háromszínű szines patron.Nem volt használva 3-4 hónapja most a hölgy bele akarta tenni a színest nem tudta se a feketét így megkért nekem egyből ment.De állandóan aszt írja ki,hogy nincsen rendesen beillesztve a háromszínű patron,igaz,hogy kiírja a töltöttségét.és próba nyomtatáskor is csak a feketét nyomtatja?Próbáltam szoftveresen tisztítani a fejet de nincsen eredmény?Mi lehet a gond?
Más: próbáltam a HP oldaláról leszedni a hozzá való drivert de csak wifis verziót találtam azt is fellehet telepíteni a ehhez a nyomtattóhoz? -
válasz
Tomi_78 #11876 üzenetére
Üdv!
Én úgy szoktam, hogy rányomok a törlésre, majd kikapcsolom a készüléket. Ekkor eltűnik a nyomtatási sorból, amit ki akarsz törölni. Ha teljesen üres már a sor, akkor vissza lehet kapcsolni a készüléket, és nem nyomtat kriksz-krakszot.
Nálam legalábbis így működni szokott, próbáld meg!
-
Tomi_78
aktív tag
Sziasztok!
HP deskjet 920c nyomtatónál hogyan kell a nyomtatási sort teljesen törölni? Mert ha csak egy van benne vagy az elsőt akarom törölni, akkor nem törlődik.
Az a gond, hogy ha nyomtatáskor kifogy a papír, és teszünk bele, akkor csak kriksz-krakszokat nyomtat, pedig más van a nyomtatási sorban.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Silious
tag
Sziasztok!
Samsung ML-2160 lézer nyomtatóval lenne kérdésem.
Chip-es a tonerja ugyebár, és jelenleg 0%-on van. A kérdésem az lenne, hogy egy ídő után letilja a nyomtatást, vagy pusztán egy tájékoztató jelleggel írja ki a körülbelüli szintet?(Azért lenne fontos ez számomra, mert viszonyalg sokat nyomtattam vele, de ezek túlnyomó részt nagyon kis szövegrészek voltak, tehát olyan ~4-500 oldal, de ezek 95%-ban csak az oldal negyede volt nyomtatva, tehát bőven több por lehet benne mint amit kiír.)
-
Csavarnyuzo
őstag
-
dcness
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #11870 üzenetére
Köszönöm, regisztráltam. Már érdemes volt ide írnom, mert erről az áruházban az eladó nem tudott.
-
Csavarnyuzo
őstag
-
dcness
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #11868 üzenetére
Tegnap
Kaptunk hozzá egy xl-es patronkészletet, és a patronárak sem vészesek gyáriba, így nem is akarunk mindenáron mást használni, nekünk a tartosság a lényeg. Hol kell regisztrálni? A Canon oldalán?
-
dcness
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék használattal kapcsolatos tanácsokat kérni, nem vagyok egy nyomtató szaki, de szeretnénk minél tovább használni a most vásárolt nyomtatót. Egy Canon Maxify MB 2050-est vettünk. Olvasgattam hogy tintafelhasználás szempontjából érdemesebb inkább folyamatosan bekapcsolva tartani mint ki-be kapcsolgatni mert akkor eszi a tintát. Ez minden típusra igaz vagy nyomtató válogatja? A patronok (PGI-1500XL) ha úgy nézem nem vészesen drágák a színes xl-es gyári úgy 5000 ft, a fekete xl 34 ml-s kb 8000 ft, a multipack xl 20 ezer. Ha valakinek van tapasztalata, hogy mennyit bír a patron azt szívesen meghallgatom. Érdemes-e utángyártott után keresgélnem vagy nem fogok találni jó minőségűt. Válaszokat előre is köszönöm, minden jó tanácsra nyitott vagyok
-
válasz
Csavarnyuzo #11865 üzenetére
Na arra gondoltam! Ok, mondjuk az már tényleg túl olcsó lenne. Amúgyse drága...
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
csabyka666 #11863 üzenetére
Ami ráégeti a lapra a port az a fixáló/fuser és nincs benne.
-
-
válasz
Csavarnyuzo #11861 üzenetére
Köszi a választ! Arra gondoltam, ami ráégeti a lapra a port, mert a mostanin vannak apró pöttyök, és hiába tisztítom meg, mindig visszamegy rá, ezért "pacás" lesz a nyomat.
-
epzon
őstag
válasz
csabyka666 #11860 üzenetére
biztos fa...a lehet bruttó 3000 Ft-ért... de szerintem rendelj mellé egy dobot is úgyis tönkre fogja vágni
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
csabyka666 #11860 üzenetére
Nem tudom Brotherbe milyet csinál a Pearltype, Hp-be nem a csúcsuk csúcsa -bár az ára sem magas-.
Fixáló nincs benne, de szerintem Te sem arra gondoltál, hanem a dobegységre. -
Üdv mindenkinek!
Van egy Brother HL-2035-ös lézernyomtatóm, és tonert szeretnék venni bele. Itt a környéken egy boltban megkérdeztem, 6.500 forint az utángyártott, 16.000 forint az eredeti, szóval szerintem nekem jó lesz az utángyártott.
Neten találtam olcsóbban, a kérdésem csak annyi lenne, hogy erről a Pearl Type márkáról mik a vélemények / tapasztalatok? Illetve az érdekelne még, hogy ebben benne van a fixáló is?Még sohase vettem tonert, azért előbb inkább kérdezek.
Köszi a segítséget előre is!
-
gabo9201
senior tag
válasz
Csavarnyuzo #11856 üzenetére
Értem. Ez mondjuk az én esetemben nem jelentene gondot, mert a gépem mellett van a nyomtató.
-
anonymus89
addikt
válasz
Csavarnyuzo #11856 üzenetére
írtam pü-t, köszi!
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
gabo9201 #11855 üzenetére
Tudna, de kicsit az is macerás. Ha nincs benne küldőkészlet -send kit-, akkor a Canon oldaláról letölthető -csak angol van belőle- Network ScanGear kell hozzá, ami tulajdonképpen twain driver. Ekkor már tudsz szkennelni olyan alkalmazás segítségével, ami kezel twain forrást. De ekkor is csak úgy, hogy géphez odamész, "scan" módba rakod, dokumentumokat beleteszed, átmész a számítógéphez, beszkenneled visszamész a dokumentumokért.
-
gabo9201
senior tag
válasz
Csavarnyuzo #11854 üzenetére
Köszönöm!
Valami ilyesmire gondoltam én is. Ha jól sejtem hálózaton keresztül tudna? -
gabo9201
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy adott egy Canon IR2870 típusú nagyobb teljesítményű gép és nem tudok vele szkennelni.
Simán USB-vel csatlakozik a gépemhez nincs semmiféle hálózati megosztás beállítva. Próbáltam a gyártó oldaláról több féle drivert is letölteni, de nem jártam sikerrel. Mint nyomtató látja a PC és tudok is vele nyomtatni (bár a nyomtató része hibásan működik). De ha szkennelni szeretnék nem működik. Ha simán másolni akarok vele PC nélkül az is működik. Tehát nem hardveres a hiba.
Egyáltalán nem látszik mint lapolvasó, sem a Windows beépített képolvasójában sem sehol máshol (Abby-val is próbáltam).
Van egy másik hasonló gép is amely típusa BizHub 211 és a Windows azt sem látja mint szkenner, viszont Abby-val az tökéletesen működik.Win7/32-bit
Egyszerűen nem tudok rájönni, mi okozza ezt a gondot. A Canon oldalán semmiféle olyan szoftvert nem találok ami kifejezetten a szkenneléshez lenne készítve.
Köszönöm a segítséget!
-
dodopek
addikt
válasz
Csavarnyuzo #11850 üzenetére
Akkor ilyenkor mi legyen? Rendszer visszaállítás? Vagy csak próbálja meg magába?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Crew sorozat
- Honda topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vicces képek
- Politika
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest