Új hozzászólás Aktív témák
-
adamcsik
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #16249 üzenetére
Van utántöltő festékem. Ha azt nyomok rajta keresztül?
-
adamcsik
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #16247 üzenetére
Kb. egy hónapot állt.
-
adamcsik
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #16245 üzenetére
A fejet kimostam. Ha felülről fecskendővel rányomok a különböző színek adagolóira, mind az ötnél alul kijön a festék és a levegő. Mégsem nyomtat semmit. Még egy kis foltot vagy részletet sem.
-
adamcsik
aktív tag
Sziasztok!
Canon pixma ip4000 nem nyomtat. Hogyan tudom megállapítani hogy a fej a rossz vagy a patronok? -
adamcsik
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Canon PIXMA MG5350 nyomtatóm és előjött a B200as hiba kód próbáltam már a neten látott módszerekkel orvosolni a problémát de hiába Valakinek valami ötlete? -
adamcsik
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #12599 üzenetére
Nincs semmi beállítási lehetőség. Csak azt nem értem, hogy miért csak a fekete szín a rossz.
-
adamcsik
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #12596 üzenetére
Egy rontott lemezre ráragasztottam a papírt, de a papírra is ugyanolyan csúnyán nyomtatta a feketét, mint a lemezre.
-
adamcsik
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #12596 üzenetére
Jó ötlet, kipróbálom. Majd írok, hogy mi lett az eredmény.
-
adamcsik
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #12593 üzenetére
Igen, ugyanezeket használtam.
-
adamcsik
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #12590 üzenetére
Természetesen. Tisztítás, fokozott tisztítás, nyomtatófej-igazítás, fúvóka ellenőrzés, ezeket már mind megcsináltam.
-
adamcsik
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #12588 üzenetére
-
adamcsik
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #12586 üzenetére
Kinyomtattam, tökéletes.
-
adamcsik
aktív tag
Üdv!
Van egy CANON MG5350-es nyomtatóm. Az a problémám vele, hogy papírra tökéletesen nyomtat, viszont CD-re hibásan. A CD-n is csak a fekete szín nem jó, a többi tökéletes. Mi lehet a probléma? -
adamcsik
aktív tag
Üdv!
Van egy Canon MG5350-es nyomtatóm. A problémám vele az, hogy CD-re a fekete színt csíkosan nyomtatja. A többi színnel nincs gond. Valamint papírra is normálisan nyomtat minden színt. Már cseréltem patront, de nem változott semmi. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Yettel topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest