- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Milyen processzort vegyek?
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csillag01
aktív tag
Hello
Playstation 4 vennek,kp-ra.irj ha van elado
S24
-
Baxter
csendes tag
válasz anonymus89 #37786 üzenetére
Csak a felszerelésel van a gond
[ Szerkesztve ]
Ha veszem a fáradtságot hogy PÜ-t irok, elvárom hogy minimum válaszoljál rá! Üdv: Baxter
-
janati
őstag
Urak!
Valaki tud ajánlani megbízható és korrekt áron dolgozó nyíregyházi MOSÓGÉPSZERELŐT?
Örülnék neki...
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
PLaci58
addikt
válasz CoolBoy323 #37795 üzenetére
Ez sajnos nem igaz! A FIFA nem engedélyezte a netes közvetítést a Mindig TV-nek. Legalábbis tegnap ezt írták ki.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
embe
nagyúr
Hali!
Limes-lomos. Eladó dolgaim, érdeklődni privátban. Köszi!Samsung EVO 16 GB-os microSD - bontatlan: 3500 Ft. Class10. UHS-1. Nagyon gyors....
Eladó 2 magyar kiosztású, hibátlan állapotú billentyűzet. Mindkettő PS/2 csatlakozójú.
Képek itt.
- HAMA ET200 multimédia billentyűzet - 1300 Ft.
- FujitsuSiemens - 800 Ft.
Érdeklődni privátban.....30gr.-os hőátadó paszta. 1000 Ft.
- 775-ös proci, Celeron SL8H9. Oem, tesztelt. 1000 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti1902
aktív tag
válasz pigmeus #37792 üzenetére
Hátha megjavul majd.
Addig használd ezt, bár itt egy kicsit válogatni kell a minőség érdekében.My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
pigmeus
tag
válasz zsolti1902 #37789 üzenetére
hát igen, próbáltam de nálam nem megy
helyesbítek chrome alól vmiért nem megy[ Szerkesztve ]
-
ficere
aktív tag
Keresek vezeték nélküli ps3 joy-t.
Machete nem ír sms-t
-
lajkaa
tag
Ès mèg egy kamera is van eladó :
Amit ma megtehetsz, azt megteheted holnap is!
-
zsolti1902
aktív tag
-
pigmeus
tag
neten hol lehet követni a vbt? mármint az élő közvetítést
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
CPU + lap, igény szerint hűtővel - gyengén látok, diszlexiások és kötözködő kedvű emberek hanyagoljanak.
-
szasanyi
félisten
Elsősorban igen, de a superbike stílusú motorok mindig is tetszettek. Persze semmi sem biztos, főleg az , hogy ez lesz a motorom ha másért nem, hát az ára miatt. De tényleg nagyon tetszik azzal együtt amit a srác elmondott (2002-es, és remek állapotú, friss szervizzel) jó alternatívának tűnik, így mindenképpen megnézem. Majd látom alkuképes-e az ára, mert amíg nem tudom pontosan mit kapnék nem szoktam alkudni. Amúgy sem a stílusom és nem is szeretem, de itt muszáj lesz mert ez sajna nem 400k.
Túra motort nem találok olyat,ami tetszik is meg árban is jó, és/vagy nem többszáz km-t kellene autózni csak azért, hogy megnézzem. -
tag
Hibátlanul működő Blu-ray írója van esetleg valakinek eladósorban? Ha igen, akkor privátban várom az ajánlatokat!
-
szasanyi
félisten
Itt ennyi motoros van? én meg egyedül motorozok....? - remélhetőleg nem már nem sokáig! Egyeztessünk majd, aztán összeröffenünk valahol. Én ma találtam egy gépet ami nagyon tetszik, bár nem ez lenne a legideálisabb viszont nagggyon teccik. Ha minden igaz kitűnő állapotban van, és a gazdája is hozzáértő, nagyon korrekt srácnak tűnt a telefonba. Sajnos csak köv. héten vasárnap lesz itthon leghamarabb így addig várnom kell a személyes találkozásra és megtekintésre.
-
konci79
őstag
válasz Baxter #37763 üzenetére
Ha gondolod van egy freezer 64 pro-m a polcomon,3000-ért a tiéd lehet.Kb. 3 hónapot ment,váltottam 12centisre és várja új gazdáját
A8 5600 k-t 60 C felé nem engedte,csendes is volt,paszta már nincs mert az gyárilag volt rajta. -
Baxter
csendes tag
válasz anonymus89 #37773 üzenetére
Köszönöm a felvilágositást Igen jó lenne ha megtudnád kérdezni van-e még belőle!
Ha veszem a fáradtságot hogy PÜ-t irok, elvárom hogy minimum válaszoljál rá! Üdv: Baxter
-
Nirvanus
aktív tag
A memóriák elkeltek, a processzor még eladósorban.
Ára 5k.[iTX-or-GtfO!]
-
lakisoft
veterán
Keresek 18V-os akkus csavarhúzót megvételre.
- Árad -
-
quby
őstag
válasz szasanyi #37759 üzenetére
Szuzuki gs500. kéthenger léghűtés...nemszép de olcsó és megbizható. Van fejidomos változata meg csaupsz is. Bár két személyhez ez gyenge lesz. Nem a ccm számit hanem a lóerő. V2 650-ből van 50 lovas is (transalp) meg 75 lovas is (sv650) Nem érdemes kicst venni mert hamar kevés lesz és az ujravásárlás megint egy csomó költség...
Itt ennyi motoros van? én meg egyedül motorozok....?A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
lajkaa
tag
Üdv! Eladó dolgaim:
--->PS3+move+sok egyéb
--->HP pavilion full hd ips led monitor
--->Sony DSLR gép[ Szerkesztve ]
Amit ma megtehetsz, azt megteheted holnap is!
-
anonymus89
addikt
Ahogy Nirvanus kollega is írja szerintem annál jobb tényleg nem kell, cimborám pont ugyanerre a processzorra vette ezt a hűtőt 3,3k-ért a kineszilben.
Ha gondolod megkérdezhetem majd személyesen, hogy van-e még nekik belőle?
Ilyen melegben 29°C-on tartja a proc. hőmérsékletét és alig pörög 1000-es fordulatszámon.
[ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Nirvanus
aktív tag
Úgy gondolom, hogy egy ilyen processzorra felesleges egy 10k-s hűtő - kivéve, ha gondolkozol a jövőben egy Phenom x4-x6-ra váltáson. Nem is olyan régen egyik ismerősöm 3-3.5k-ért vett Opteronra egy ilyet a Kineszilben. Kategóriájában szerintem bestbuy
[ Szerkesztve ]
[iTX-or-GtfO!]
-
Tamás9x
őstag
Keresek 1-2000FT-ért hívás fogadására és indítására képes 70-es telefont, tartaléknak kellene
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
szasanyi
félisten
válasz anonymus89 #37767 üzenetére
A topik neve "adás-vétel-csevegés" és szerintem itt az adás-vétel az alap, az volt eredetileg is a topik célja ami kiegészült a csevegéssel. Na most, hogy szerintem egyszerű legyen megkülönböztetni a kétféle (tehát adás-vétel és csevegés) témát, gondoltam aez első ON a második OFF - ha mindenki így csinálná, akkor rögtön szembe5lő lenne ki(k akar(nek) eladni vagy venni, és ki(k) az(ok) aki(k) beszélget(nek).
-
betyarr
veterán
mit gondoltok,EZ ITTEN csak egy irányban működik,vagy kétirányban is?
-
szasanyi
félisten
Ááá dehogy, és valszeg nem is lesz egy ideig. Szerencsére az a leginkább nélkülözhető, bár valóban előnyös kiegészítője a motorozásnak. Még azt sem tudod milyen sisakot és hol fogok venni, ami ugye szintén nem párezer forint viszont anélkül valóban nem lehet motorozni.
A motorozásban nagyon szívesen benne lennék, csak előbb találjak vmit amit érdemes megvenni (meg persze ki is tudom fizetni, mert anélkül némi ellenállásba ütközhetek ). -
Baxter
csendes tag
Segitség kellene abban, hogy milyen hütőt vegyek a procimra itt Nyíregyen 10K-ig ami aránylag árban a legjobb!
Procim: AMD Athlon X2 270 3.4ghz
-
dfg54
tag
https://tinyurl.com/y7wm2c9v
-
embe
nagyúr
válasz szasanyi #37759 üzenetére
YAMAHA XJ 600 S Diverion ? -kellemes négy hengeres. Jártam ilyennel évekig.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Sajna ez van... lásd, az aláírást. Mivel kell még pénz az átírási és egyéb költségékre ill. minimum sisakra ugye, ezt már nem tudom növelni. A kényelmesebb, túra jellegű motorokat kedvelem leginkább de abból sincs sok eladó, vagy drága. Hosszú túrákat egyelőre nem tervezek (nem ezzel mennék mondjuk a Balcsira ), de 1-2 száz és a két személy valószínű, ha nem is gyakran.
Technikailag a léghűtéses, egy karburátoros megoldás a szimpibb mivel egyszerűbb és kevesebb a beállítási, meghibásodási lehetőség. És mivel nem elsőnek nem egy "nagy dögöt" keresek sokkal inkább egy 250-400cc motort (esetleg 600cc-ig mint mondtam) ezért az említett CB500 is szóba jöhet(ne) - ha nem 500k fölötti árakon lennének hirdetve. -
lakisoft
veterán
Keresek 2Gb Samsung notebook ramot (preferált: M470T2864QZ).
- Árad -
-
mrbig25
őstag
válasz szasanyi #37755 üzenetére
Itt a nagy narancssárga keresés gomb alatt ott van, hogy "További keresési feltételek". Ott ki tudod választani, hogy milyen földrajzi hely körül, milyen távolságban keressen.
...
-
quby
őstag
válasz szasanyi #37748 üzenetére
Igen a pénz nagy úr. Ebben az árkategóriában valóban nem egyszerű jót találni. Szerintem a cb500 kiváló választás. A CBR-ekkel - és szinte minden sportmotorral - nám árt óvatosan bánni.
Ezeket a gépeket új korukban a „csapassukkéccázzalapályán” tipusu motorosk vették, akik nem ritkán oda is csapták. Nem kicsit… Ennél a példánynál nálam az első dolog ami fel vetődik. Miért van rajta egyenes kormány? Vagy nem arra használta amire kell (street fighter, hasonló) vagy tákolt, és akkor milyen hasonló megoldások vannak még a burkolat alattPersze mindenki a maga igazát próbálja bizonygatni. Én most legalább a 20. motoromat hajtom és a következő szempontok szerint döntöttem
• 2 vagy 4 ütem, bár itt a kétütemüt kizárhatjuk, az üzemeltetése feneketlen kút. mondom ez ugy hogy a motorjaim kétharmada 2 ütemű volt és imádom őket
• Motorépités (2, 4 esetleg 3 henger) soros ,vagy V?
• Akarsz e hosszabb túrákat megtenni?
• Akarsz e utassal menni (ha ezt a kettőtt kombinálod a CBR szintén nem jó)Én a sornégyet kizártam. Bár gyakori, de a legtöbbet fogyaszt, üzemeletetés nem a legolcsóbb. Igy lett nálam V2 azaz. XL 650V „transalp”. Ez egyszerű sima karburátoros, legendásan megbiztató típus, és a karbantartások 80%-át otthon te is meg tudod csinálni, ha van hozzá egy kis érzéked. Ezeket gyakrabban használták korábban a jó gazdák, bár ebből is akad rommátákolt példány
Ha városban rövid távon akarsz közlekedni, minden kétséget kizáróan egy robogó a legjobb/legpraktikusabb választás bár sokan utálják, nekem már kezd hiányozni a mozkékonysága, pakolhatósága, sokoldalúsága.
Ez mind az én szubjektív véleményem…
Másik: A közelben szinte biztosan nem fogsz találni jót. Ehhez túl kicsi az elfogadható kínálat, és persze ott van még Murphy is
[ Szerkesztve ]
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
szasanyi
félisten
Ez azért nem jó, mert ehhez már nem szerelő hanem régész kell ha elromlik - nem szólva az alkatrészek beszerezhetőségéről. Én nem vagyok szakember ilyen téren, tehát javításra szakemberhez kell fordulnom, így a nagyon régi (mint ez is) motorok nem jók mert nagyon költségesek lehetnek.
Ezzel az oldallal meg az volt a bajom, hogy helyre nem lehet szűkíteni ennek megfelelően beadja a tőlem messze lévő hirdetéseket is, és nem tudok rendesen válogatni... tehát, hogy mondjuk az 50k-nél távolabb lévőket ne mutassa, de legalábbis nem az elsők között. Vagy csak én leltem meg?[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz albert8 #37752 üzenetére
Sztem annyira azért nem gáz, bár a sárga színhez én sem ragaszkodnék. Azért itt vannak vadabb színben is.No, de a lényegen nem ez és hát a rendelkezésre álló összegből sem lehet túlságosan válogatni.
Nincs messze, és mint mondtam vhol el kell kezdeni a tájékozódást, információ gyűjtést ha még idén motorra akarok ülni.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Persze. Csak 4 ütemű, és láncos érdekel. A hűtés nem annyira szempont, bár a vizesek valszeg drágábbak amihez egyébként nem ragaszkodom. Sajnos a keret viszonylag szerény ~400k ami miatt én sem fiatal gépben gondolkodom.
Alapvetőn egy személy (én ) de esetenként akár +1 csak férjen már fel. Egyébként a sportmotorok emiatt nem előnyösek, mert szinte a fejed felett ül az utas. -
szasanyi
félisten
Nagyon régen nem motoroztam (bár nagyon szerettem), így aztán motor ügyben már kicsit sem vagyok tájékozott. Viszont valahonnan el kell indulni ezért gondoltam a kereskedésekre, hogy lássam miket és milyen árakon kínálnak. Kell vmi kiindulási, összehasonlítási alap amihez ez jó lehet. Sajnos a régi, nagy motoros barátom az USA-ba távozott, mert ha nem így tett volna sokkal könnyebb lenne a dolgom.
Én alapvetően a sportos túramotorokat kedvelem inkább, bár az említett sportmotorral a seggem alatt is ellennék. Csak félek, hogy a rutin hiánya miatt egy olyannal nem motoroznék sokáig. -
quby
őstag
válasz szasanyi #37742 üzenetére
Talad ki mit szeretnél, mire kell, mennyi pénzed van rá. Nézz ki egy tipust olvass utána, majd ha megvan keress használtautón stb. Sokkal jobban jársz igy mintha, bemennél egy kereskedésbe és ott rádsóznának egyet, mert épp az van neki. Ritka az értelmes motor, az emberek alapvetően sajnálják a pénzt a karbantartásra. Borzalmas állapotú motorok vannak forgalomban. Még amelyik szép legtöbbször az is sz@r. Ami meg jó az a legritkább esetben jut el kereskeésbe....Ugy vegyél motort is mint ahogy videókártyát vennél
Másik....kb 2x találkoztunk, de nem ugy ismertelek meg mint akinek seggrakéta kellene....ránézésre az SV1000 nem a te tipusod. De lehet rosszul látom.[ Szerkesztve ]
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
rasky
senior tag
IBM Lenovo ThinkPad T60 T61 Ultrabay 2nd HDD Keret 9,5mm SATA
Az eszköz segítségével SSD, vagy HDD építhető be a laptop optikai (DVD) meghajtójának helyére.
3000,-
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Srácok, motorozik valaki közületek, esetleg nem vett motort vki a közelmúltban? Nem tudom hol kéne motor nézni (nem robogót, azt szinte minden 2.. sarkon árul vki) ahol van, de nem csak (nekem) drága (értsd: közel 1M).
Karsainál van jó állapotú használt, ami nekem is tökéletese lenne de ők picit drágán mérik kilóját. -
_seth_
veterán
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Nirvanus
aktív tag
Hali! Eladó dolgaim:
-Intel Core 2 Duo E7400 (2.8 / 1066 / 3M) LGA775 processzor -5k fix
-Corsair XMS2 CM2X1024-6400 (2*1GB, DDR2-800, kit) memória -5k fix
A kettő együtt 8k, ha érte jössz.[iTX-or-GtfO!]
-
betyarr
veterán
valószínűleg így van,ahogy írod.ezért is mondtam,hogy nem vagyok otthon a témában.viszont azért van kizárva,mert:
- "nagy" gépet semmiképp nem akarok mégegyet
- ha mégis megbarátkoznék mégegy szgép ház gondolatával,akkor megint ott van,hogy napi 16-18 óra működés már fogyasztásban nekem sok
- és akkor nem beszéltem arról,hogy mire összeszedegetem a hw-ket,addigra 50k+ a végeredményna ezt a wu5-öt meglesem legközelebb!
-
anonymus89
addikt
Rossz hűtőt hol lehetne leadni, nyíregyháza és környékén? (max 10km)
[ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
vlevi
nagyúr
válasz betyarr #37736 üzenetére
"az atomról semmi jót nem olvastam,"
Mert az nem az az atom volt.
A mostani, Z73xx igencsak ott van a szeren. Persze nem egy i7, de már közel sem az a kínlódós erőlködős vacak, mint az elsőgenerációs egymagos izék voltak. Ebben már 4 mag ketyeg. Próbálj ki egy Asus Transformer Book T100-at, és csodálkozni fogsz. Igaz, abban még az a trükk, hogy nem HDD van benne, hanem emmc (marhagyors) flashmemória, de akkor is igaz rá, hogy a processzora nem rossz.Ablakmosó témára pedig az a válasz, hogy lidlis márkás W5, sárga flakonban, nem tudom mekkora, 2-3 decis.
Nem tudom látod-e a képet, de ilyen : [link]Most látom, más oldalakon, pl. németül van a sárga mellett ződ üveges is. [link] Az gondolom más ízesítésű.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz Tamás9x #37735 üzenetére
az atomról semmi jót nem olvastam,brazos témában nem vagyok otthon.valójában egyikben sem,csak kontárkodok itten
a terv egyébként az lenne,hogy a masina menne napi 16-18 órát folyamatosan és csak hajnalban kapcsolna ki,hogy pihenjen is egy keveset,ugyanis egy asterisk futna rajta.az egész egyébként ebből az asteriskből és a folyamatos használatból indult.először egy jobb routerre akartam befektetni,amire felmókolom az asterisket,de aztán arra gondoltam,hogy ha lenne valami kisfogyasztású cucc,akkor azzal ki lehetne váltani az asztali pc-n történő regular web browsing-ot.ez meg aztán eléggé kicsi fogyasztású.ha jól számoltam havi 15ft árammal beéri.
nyilván jó lenne az x86,de az már árban és fogyasztásban is jóval több.meg nem akarnék mégegy bazi nagy gépet a lakásba sem.
éppen lenne alternatíva egy intel celeronos nuc [link] személyében,de ennyit már végképp nem akarnék befektetni.ebbe ugye még kellene egy ssd és legalább 2gb ram.és máris minimum 45k-nál tartok.
az mondjuk tény,hogy ez az utóbbi már mindenre elég lenne,ha az általános felhasználást nézem. -
Tamás9x
őstag
-
betyarr
veterán
válasz Tamás9x #37733 üzenetére
a táp nem nagy tétel,kb 1k-ra jön ki.sd viszont nem gyere be,mert nagyon lassítja a dolgokat.azzal pl netezni már kínszenvedés.sajnos.
Azokat szélnek kell ereszteni
nem azt mondom,hogy nem bízok meg bennük.félreértések/gondok/problémák viszont akadhatnak.engem össze lehetne kötni szasanyival.legalább olyan anti-mázlista vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz CoolBoy323 #37729 üzenetére
én is furcsállom,de miért ne?ott van a vidón.gondolom,ha már terhelve van keményebben,akkor biztosan eszik akár 3wattot is.
a raspberry-re is azt mondják,hogy 1-2 watt körül kajál.gondolom az is keményebb terhelésnél. -
betyarr
veterán
válasz Tamás9x #37727 üzenetére
sajnos ehhez kell még minimum egy emmc és egy táp.illetve 25 dolcsi szállítás és vám.és mindjárt ~35k-nál tartunk.sajnos nem úgy van ahogy régen,hogy 1000-ből megakadt a vámon 2-3 cucc.most inkább fordított a helyzet.
lehet kapni germániában is,de ott még drágábbra jön ki 1-2k-val
igaz,ha csak netezésre használom,mint 2. pc,akkor cirka bő 1 éven belül behozza az árát.kb 0,5 wattal beéri a kicsike,ha nincs agyonterhelve [link] szemben egy asztali brutálgéppel (180-200w).[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
véletlenül nincs itt közületek valakinek egy ilyenje?egy kis tapasztalati infó kellene a cuccról.
-
-
szasanyi
félisten
válasz CoolBoy323 #37722 üzenetére
A fizetős strandok miatt eleve nem szimpi így asszem passzolom, de értékelem a jó szándékot.
-
szasanyi
félisten
válasz CoolBoy323 #37720 üzenetére
Tapasztalatom szerint ahol árak sincsenek csak ajánlatkérés az rossz ómen.
-
XmoD
senior tag
Eladóvá vált szerett " Csótányom". Amit tudni kell róla h. valamilyen Capriollo. Vázon pár helyen lement a festés, de nem vészes. Amit tudni kell róla: Nem lötyög rajta semmi, elől 27"-es hátul 28"-as kerék van benne. A gumik tuti cserések már rajta. Fék fog, váltó rendben. Egy alapos takarítás azért már ráférnek. Első kerékben minimális 8-as van. Alapjában egy felpattansz rá és gurulsz bringa. A csomagtartó és sárvédő fülek a helyükön vannak. Irányára 10 db pisztolyorrú Mátyás.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Úgy volt, hogy az idén (sem) tudunk elmenni a Balcsira de úgy alakult, hogy mégis. Persze szállás lefoglalva emiatt nincs, és már nem is találok (nem horror, 10k+ / nap áron persze, mer' olyan van ám).
A lényeg: van-e valakinek ismerőse, vagy csak simán elérhetősége (mondjuk korábbi nyaralás kapcsán) balatoni apartmanos emberkéhez? Ha van, priviben (vagy akár itt is nekem mind1) adja már meg pls., mert rögvest ráérdeklődnék! -
Tamás9x
őstag
Nyíregyházán van olyan szaki aki tudna nekem írni egy szakvéleményt háztartási gép hibáról?
-
őstag
Van valakinek pcx-nél beváltható szállítási kuponja és a pcx regisztráció nélkül nem fogad kuponokat?
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
FRENK1988
veterán
Vegyetek egy bika gépet: [link]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
nikilauda
senior tag
Blackberry Z10, független,fekete, karcmentes két pótakksival eladó.
Bármire cserélhető!Műszaki cikk, kerékpár, barkácsgép,stb.
A telefont egy ismerősömnek hirdettem meg. Privátban válaszolok minden ajánlatra. -
vlevi
nagyúr
Én pedig évekkel ezelőt, szintén a lidlben vettem valamilyen koncentrátumos izét. Nem tudom, most lehet-e kapni, de 5 liter vizhez kell fél deci belőle, nekem még évekig elég lesz.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
milyen nyári szélvédőmosót ajánlotok? valami olcsó,jó és nem büdös kellene.az olcsó teszkósok,amiket eddig próbáltam,mind olyanok voltak,hogy nem lehetett levegőt venni az autóban,pedig 0-ra volt állítva a szellőzés
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Valaki gyüjti az uj Penny-s matricakat? Ha nem, de jarsz a Pennybe akkor kerlek jelezd privatban
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tamás9x
őstag
Akinek ígértem, vagy tartozok valamivel az írjon már rám Mert elhagytam a határidő naplómat
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN