- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
XmoD
senior tag
válasz Tothgera30 #37199 üzenetére
Masik topicban mar irtam h. en milyen lancot hasznalok. Abbol tudok neked adni, bar oda kell a hatizsak
-
albert8
veterán
Eladó Dörr Action Black No. 3 táska
Eladó Canon E-58U sapka
Eladó snowboard nadrágok/kesztyű
Eladó Oakley nadrágFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
dAnky
aktív tag
Eladó egy bontatlan sony zx600-as fejhallgato. Ajandekba kaptam de nincs ra szuksegem. Blokkot sajnos bnom nem tartotta meg. 8000ft. Akit erdekel irjon.
-
zsolti1902
aktív tag
Hello.
Valakinek nincs kedvezményt adó kuponkódja vagy vásárlási lehetősége az Edigital-nál?My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
XmoD
senior tag
válasz Tothgera30 #37191 üzenetére
Szarvas utcan a Trendix vagy ha megvan meg Kelet-lanc
-
embe
nagyúr
-
Tothgera30
Ármester
Merre vásárolhatok láncot a városban? Ilyen zárat szeretnék csinálni. Tescoban 5k+-ért láttam, de elég gyenge minőségű volt, szerintem annyiért jobbat tudnék szerkeszteni.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
szasanyi
félisten
Képszerkesztésben jártas és ehhez szükséges programokat is ismerő PH!órumtársaktól kérdezem: milyen program ajánlott leginkább otthoni kisebb munkákhoz? Ami már több és jobb mint egy Paint, de jól használható és nem olyan bonyolult mint pölö egy Photoshop.
-
XmoD
senior tag
1db kerekpar kullo kulcsa nincs valakinek kolcson 2 napra ? sor/csoki dijazasban
-
Plero
aktív tag
Keresek Cooler Master RS-520-ASAA-A1 /520W/ tápegységhez csatlakozó kábeleket. HDD, ODD, SATA
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
allin00
csendes tag
Hello. Nyiregyen melyik boltban lehet legolcsobban futobiciklit venni?
-
zsolti1902
aktív tag
válasz anonymus89 #37178 üzenetére
Ment Pü.
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
diablo1984
veterán
Eladó:
Laptop:
Eladó szeretett HP 550-es laptopom.
Tulajdonságai:
- Intel Core 2 Duo T5470 (1600 MHz)
- 2x2GB memória
- Intel GMA X3100 VGA
- 15,4" LCD display (1200*800)
- 320GB SATA HDD
- SoundMAX Digital HD Audio hangkártya
- lightScribe képes DVD író/olvasó
- Csatlakozók: 3db USB 2.0, 1db VGA, 1db ExpressCard/54, 1db RJ11 (modem), 1db RJ45 LAN, 1db sztereó fejhallgató, 1db mikrofon bemenet
- magyar billentyűzet
- 1db zsír új akkuval(1x volt még eddig feltöltve, 2 óra fölött bírja)+1 db pár perces aksival
- Windows Vista Basic matrica az alján
- gyári töltő és ajándék laptoptáska
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 1db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chikony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul! -
Freiherr
őstag
WayteQ TALK 5H eladó
Ár:35.000 JMFBack to the future
-
anonymus89
addikt
Eladó dolgaim, csökkentek az árak vegyétek-vigyétek hátha szüksége van még valakinek rájuk
[ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
szasanyi
félisten
Láttátok már? Neeem?
Pedig az ott egy igazán kitűnő darab![ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
Scythe Slip Stream 140 (800rpm) érdekel-e valakit? Harisnyázott kábellel, nagyon keveset ment, azt is 400rpm körül. 120mm-es helyre jó. Ára: 2500Ft
-
embe
nagyúr
Hali!
Limes-lomos. Eladó dolgaim, érdeklődni privátban. Köszi!Eladó egy 8 GB-os Samsung Class10-es microSD. Ára: 2500 Ft.
Cooler Master Devastator Gamer Billentyűzet+Egér szett, vadi új.
Eladó 2 magyar kiosztású, hibátlan állapotú billentyűzet. Mindkettő PS/2 csatlakozójú.
Képek itt.
- HAMA ET200 multimédia billentyűzet - 1300 Ft.
- FujitsuSiemens - 800 Ft.
Érdeklődni privátban.....30gr.-os hőátadó paszta. 1000 Ft.
- 775-ös proci, Celeron SL8H9. Oem, tesztelt. 1000 Ft.
-
dAnky
aktív tag
Sony vaio pro 13. Velemenyetek errol?
-
DonThomasino
veterán
Tud valaki egy jó megbízható asztalost?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Stavi
aktív tag
Üdv Mindenkinek,
Rég jártam erreKeresek: LGA775-ös lapot, ami DDR3-as. (vagy ddr2/ddr3 kombós)
Core2 E6400-ast kellene, hogy vigye.
Ha van, jöhet olcsó DDR3-as ram is
Ha lehet légyszi inkább privit, a fórumot nincs időm mindig követni... (sőt[ Szerkesztve ]
Privátba hamarabb elérsz... stavi(kukucs)tvn(ponyt)hu.
-
rasky
senior tag
Keresek IBM T61-hez DVD írót! Ha van eladó, jelezd!
-
szasanyi
félisten
válasz CoolBoy323 #37166 üzenetére
Bizony, pancsereknek nem eladó!
-
szasanyi
félisten
válasz CoolBoy323 #37164 üzenetére
Nem arra értettem, hanem a linkelt képre / vagy ami helyette megjelent.
-
szasanyi
félisten
válasz CoolBoy323 #37162 üzenetére
Ápgrédre fel!
-
szasanyi
félisten
válasz CoolBoy323 #37160 üzenetére
De! Tegyél rá egy borítékot (benne 110k kp-vel), és jöhet!
-
Stylie
aktív tag
Eladó HTPC:
Alaplap: Gigabyte GA-EG41MFT-US2H [link]
CPU: E7300 (3M Cache, 2.66 GHz, 1066 MHz FSB)
RAM: 2x2GB Kingston DDR3 1333 Mhz
HDD: Western Digital Caviar Blue 500 GB
ODD: Samsung TS-H653L 16x DVD±RW DL SATA Drive w/LightScribe (Black)
Fekvő microatx házikóban LC380M táppal, 2*20-as kék LCD kijelzővel, plusz kártyaolvasóval. [link]
Logitech Cordless Desktop EX110 billentyűzet és egér.Csendes, meghízható, gyors
Ár: 45.000 Ft
További eladó cuccok:
Dell HP-U1806F3 táp - 1.5K
FSP250-50SAV(PF) táp - 2K
Genius DX-7100 vezeték nélküli egér - 2.5K
Logitech K230 vezeték nélküli billentyűzet - 4K
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Madn!ght #37153 üzenetére
A számítástechnikában olyan, hogy "túl erős" meg "túl sok" nem igazán van, legfeljebb - egyelőre - nincs kihasználva. De mint utaltam rá, egy kis nyári motorozásra vágyom már nagyon. Régen volt már amikor motoroztam, de szerettem nagyon és már egy ideje rágódom rajta. Mondjuk az is igaz, hogy akkor sem volt és most sem lesz annyi kp-m e célra, ami igazán jó lenne. Asszem azért némi kompromisszummal talán megoldható a dolog.
-
Tothgera30
Ármester
Valaki esetleg tud lefogatóval valami normális CPU hűtőt? 1155-ös i3-ra kellene, esetleg venti rögzítéséhez való kis fém tartók is jók lennének, de venti nem fontos hozzá.
-
XmoD
senior tag
Muddyfox MTB100 cipő eladó
-
FRENK1988
veterán
mini (normál simet vágatnék microSim-re
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
szasanyi
félisten
Itt egy eladó, brutál videókátya a kompromisszum mentes játékhoz - vegyétek és vigyétek! Csak jó állapotú, eladó motor (250-400cc) érdekelhet beszámítás gyanánt.
-
tag
Vennék S1155 egyszerűbb lapot 8k-ig, akinek van esetleg 1 elfekvőben jelezze!
-
vrobi.nyh
csendes tag
Sziasztok
Pár dolog érdekelne hátha van valakinek eladó.
Ps3 vezeték nélküli kontroller
2gb ddr3
Hd 6850 vagy Hd 6870 -
XmoD
senior tag
Muddyfox MTB100 cipő
Eladó egy 2x felvett, bringát sose látott Muddyfox MTB100 cipő. Egyetlen hibája h. 1db csavar hiányzik belőle(lásd a képen). 10,5 méret ami nálunk durván 45 - 45,5-nek felel meg. De hosszra jó 46-os lábra is.
Irányára: 10 ezer forint. Posta van a vevő terhére, személyesen pedig Nyíregyházán megnézhető/felpróbálható.
-
szasanyi
félisten
Használ-e vki windows live mail levelezőt? Újabban dob egy hibaüzit ezzel a kóddal: 0x800CCCD2 vmi csillagozott levelekkel van baja - mi a fene ez? Próbáltam utána nézni, de nem sokra jutottam. Ha vki tudna ebben segíteni, azt megköszönném!
Egyébként Win7, T-Online net, és @gmail.com levelekről van szó konkrétan. -
S.Feri
őstag
Valaki tud esetleg eladó 1,8 micro Sata SSD-t vagy HDD-t?
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Per Me
tag
-
XmoD
senior tag
ebikerol nem akar valaki rendelni mostansag? Vagy esetleg osszeallni egy kozos rendelesre ? a fenti arakbol meg van 10% kedvezmenyem.
-
FRENK1988
veterán
Vegyetek elegáncsos Windows Phone mobilt. Gyors, nem fagy, nincs újraindulás. Cseréld le a telód és feledkezz meg a romolásról
-
Golyo69
senior tag
DLP Link 3D szemüvege van vkinek?
Eladásra vagy kölcsön kipróbálásraXiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
dAnky
aktív tag
Sracok kaptam a jofogason levo hirdetesemre egy smst amiben a vevo az ar utan erdeklodott... nem figyeltem a telefonszamot es visszairtam az smst. Most latom hogy a szam +380 50 542 29 45 nem tudjatok h ez mi a fene lehet? Elvileg valami ukran mobilszam azt hozza a google csak fosok nehogy valami lehuzos szar legyen, vagy megusszam egy kulfoldi sms arraval
[ Szerkesztve ]
-
quby
őstag
Nincs valakinek xd kártya olvasására alkalmas olvasója kölcsön 1 órára?
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
szasanyi
félisten
válasz anonymus89 #37125 üzenetére
Igen, vmi olyasmi kéne csak helyben.
-
anonymus89
addikt
válasz szasanyi #37124 üzenetére
Ami kimaradt 4-11 cm szélességig lehet állítani a méretet.
Más
Eladó dolgaim:
[ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
anonymus89
addikt
válasz betyarr #37119 üzenetére
A nyaka nyúljon meg mindegyiknek.....
szasanyi: én annak idején ilyet vettem s3-hoz, megmondom őszintén meg vagyok vele elégedve mert szuperül tartja a telót még annak ellenére is, hogy elég vékony és a szivacs közé ékelődik be a telefon. Szuperül össze lehet nyomni, hogy még csak véletlenül se lötyögjön benne a teló és elég hosszú nyaka van.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Van-e vkinek eladó, univerzális autó telefontartója? Olyan kellene, amibe a nagyobb (tepsifon) is belefér, és lehetőleg ablakra rögzíthető de nem az a könnyen lepotyogós fajta. Esetleg más is jó lehet, így ha akad(na) ajánlat privi pls!
-
Tamás9x
őstag
Friss cuccok: [link]
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
betyarr
veterán
válasz Madn!ght #37120 üzenetére
igazat adok neked! apósom egyszer nagyon bátor volt.a határőr vagy vámos mondta neki,hogy 100 ft kávéra.mire előkapta az öreg az okostelót,beindította a diktafont és bíztatta az ürgét,hogy na most mondja mégegyszer.nem mondta...
igaz,ez azután történt,miután megjelent a hír,hogy komolyan ellenőriznek ezek miatt ukrán honban a határon. -
betyarr
veterán
válasz kriszpontaz #37118 üzenetére
lehet csak véletlenül kifogtál egy trollt.engem eddig kétszer igazoltattak kinn,mind a kétszer próbáltak megfogni,de nem sikerült (vontatókötél,hólánc (tavaly május végén),hullazsák,izzókészlet,elsősegély doboz (még meg is kellett mutatni,hogy semmi sincs lejárva benne),pumpa,pótkerék,poroltó).aztán amikor látta,hogy nem tud már mit kitalálni,akkor szépen elengedett.
apósomat azért bűnette meg egyszer,mert nem volt nála gombostű.kérdezte,hogy minek kéne.a válasz az volt,hogy mi történne,ha eldugulna a szélvédőmosó... -
vlevi
nagyúr
Vegyetek objektívet.
-
betyarr
veterán
köszönöm mindenkinek a választ!
zerge861: megértem,hogy priccolnak sokan kimenni.sose lehet tudni.most elég labilis ukrajna.még valahogy valamilyen indokkal bedobnak a zaciba,aztán meg mehetek golyófogónak a "frontra".tudom,elég merész elképzelés,de azért a zördög nem alszik...
Godlike79: kizárólag csak akkor szoktam adni,ha kérnek.ez már nem az az időszak,hogy annyira kellene kenni.max a rendőrnek adnék kérés nélkül,nehogy találjon valami "hibát".
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz betyarr #37111 üzenetére
Én most akartam menni, de úgy alakult hogy nem mentem ki vasárnap. Majd most hétvégén.
De körbe kérdeztem a határon dolgozó ismerősöket, és azt mondták minden ok. Az unokatesóm is most volt, ő is azt mondta lehet menni.
Annyi, hogy az üzemanyag árak emelkedtek, igaz a váltás is jobb, de az eredmény, hogy forintba átszámolva drágábban jön ki.[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz betyarr #37111 üzenetére
bár nem mostanában voltam, de állíthatom, hogy igen! ukranja nagy ország, az orosz határ közeli rész lázong, mert nagy részük oroszhoz tartozna inkább, itt ennek nyoma sincs, az oroszok még nincsenek a spájszban! arról nem is beszélve, hogy a magyar lakta részek nem feltétlen oroszbarátok.....
-
betyarr
veterán
ukrajnában volt mostanában valaki?még mindig biztonságos átugrani a határ melletti magyar lakta településekre?
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Látta / olvasta-e vki valahol, hogy az NV promós, Watch Dogs játéknak lesz-e magyar felirata mint a hazai kiadáson? Én ezt találtam és ez alapján lehet, hogy nem.
-
dAnky
aktív tag
Keresek olcso mukodokepes jo allapotban levo kis meretu konnyu telefont. Lehet osregi fajta is. Par ezer ft-ot szannek ra. Valakinek van valami esetleg?
-
-
boxos23
aktív tag
Hali
Kicsi segitség kellene.
Valaki tud nekem egy Packardbell easynot tk85 tipusu laptophoz kijelzőt? Vagy nem tudjátok Nyiregyen hol javitanak megbizhatòan es kb ez mennyi lehet? Használt kijelző is jó lenne.Ha valaki tud valamit kèrem irjon. Előre is köszönöm. -
FRENK1988
veterán
Artic MX2-Mx4 vagy hozzá hasonló prémium hővezető pasztát keresek!
-
Tamás9x
őstag
Itt a tavasz, fűnyíró kések, házak, kerekek, gyűjtőzsákok eladók. Küldj típust avgy képet és ránézek van e raktáron.
Eladó merülő csőszivattyú, emúziós szivattyú(emésztőgödörbe is) csempe, sóder aprító, vídia késes daráló.
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
janati
őstag
válasz diablo1984 #37087 üzenetére
ő egy nagyon profi csóka, nekem is csinált kormánybőrözést a Civic-be....senki nem mondta meg, hogy nem gyári!!
illetve a nyíregyi autónepperek is hozzá járnak át.....nem véletlen....A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árnyékos sarok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc