Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• betyarr

veterán

válasz Tamás9x #37735 üzenetére

az atomról semmi jót nem olvastam,brazos témában nem vagyok otthon.valójában egyikben sem,csak kontárkodok itten :DDD
    a terv egyébként az lenne,hogy a masina menne napi 16-18 órát folyamatosan és csak hajnalban kapcsolna ki,hogy pihenjen is egy keveset,ugyanis egy asterisk futna rajta.az egész egyébként ebből az asteriskből és a folyamatos használatból indult.először egy jobb routerre akartam befektetni,amire felmókolom az asterisket,de aztán arra gondoltam,hogy ha lenne valami kisfogyasztású cucc,akkor azzal ki lehetne váltani az asztali pc-n történő regular web browsing-ot.ez meg aztán eléggé kicsi fogyasztású.ha jól számoltam havi 15ft árammal beéri.
    nyilván jó lenne az x86,de az már árban és fogyasztásban is jóval több.meg nem akarnék mégegy bazi nagy gépet a lakásba sem.
    éppen lenne alternatíva egy intel celeronos nuc [link] személyében,de ennyit már végképp nem akarnék befektetni.ebbe ugye még kellene egy ssd és legalább 2gb ram.és máris minimum 45k-nál tartok.
    az mondjuk tény,hogy ez az utóbbi már mindenre elég lenne,ha az általános felhasználást nézem.

Új hozzászólás Aktív témák