- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Apple notebookok
- Milyen processzort vegyek?
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyo69
senior tag
válasz kiskeke94 #26045 üzenetére
próbáld máshova bedugni a monitort..mármint konnektorba
vagy vmi Hertz-et állíts .....jobbat most nemtok!Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
kiskeke94
tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #26047 üzenetére
Jo rendben csak most igy bármire mondhatnám hogy rossz!
kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz kiskeke94 #26044 üzenetére
"Valakinek nincs vmi ötlete mi lehet a baj?"
Egy ötlet volt, nem kell felháborodni, mert nem szaroztam, nem dobálóztam sárral se semmivel.
Másik kábellel nézted?
Frissítési frekvencia be van állítva?
Driver cserét próbjáltad?
OSD-ben nincs elálítva valami?[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Ł-IceRocK-Ł #26042 üzenetére
+1
Eladó merevlemezek (használt):
Toshiba 160 Gb 7200rpm 2,5" 99% (notebook) 6500
WD, Seagate 320 Gb 5400rpm 3,5" ~80-85% egyben 7000 külön 4000-4000kiskeke: tápellátás, áramhálózat, szigetelés, rádióhullámú eszköz?
[ Szerkesztve ]
-
kiskeke94
tag
Nem ilyen választ vártam! Szerintem ez hülyeség !Sokan meg dicsérik!
Ízlések és pofonok.kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
Golyo69
senior tag
Azért nem a Benq a hibás..nekem és két haveromnak is ugyanaz a monitora van ( Benq G2222HDL)
és egyiknek sincs semmi baja....kb 1,5-2 évesek.....megy elég sokat nálam is és hibátlan...ott vmi más bibi lesz...főleg a ha a boltban nem csinálja.....videókari vagy akármi
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
kiskeke94
tag
Sziasztok,
Valaki segitsen pls! Szombaton vettem egy Benq G950 tipusu monitort!!És sajnos már aznap észrevettem hogy vibrál!!Felhivtam a boltot ott azt mondták hogy vigyem vissza ma és megnézik hogy tényleg van-e baja de mint ahogy az szokott lenni ott rittig hogy nem csinálta!!!
Nos most hazaértem bekötöm és megint csinálja!!Valakinek nincs vmi ötlete mi lehet a baj?[ Szerkesztve ]
kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
myk74
senior tag
Ideiglenesen felhagyok ezzel a szép hobbiva(akvarisztika)l ,van egy pár cuccom ha valakit érdekel:
[link][ Szerkesztve ]
Nincs kéz Nincs csoki!
-
albert8
veterán
Valaki esetleg nem dolgozik közületek kisboltban vagy kocsmában?
Monster exportot/250ml/ miatt kérdezem.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Nomad-85
csendes tag
Üdv
Vennék sata-s dvd-rw meghajtót, a lényeg hogy működjön (fekete)... akinek van felesleges ilyenje, az ne habozzon rám írni[ Szerkesztve ]
|| Intel Core i5-2500k || AsRock P67 Fatal1ty Performance B3 || ASUS R9 270x DCII TOP 2GB || 2x4GB Corsair Vengeance 1866MHz || Thermaltake Contac C30 || Gigabyte Superb 620W ||
-
szasanyi
félisten
Eladó lesz 4 db acélfelni Michelin téli gumival szerelve, centírozva!
Egyszer láttam, így jelenleg ennyit tudok:
- R15 195/65 (ha jól emlékszem), 4 csavaros felfogatás és 60 mm agyátmérő (Renault-ra biztosan jó)
- mindig gumisnál voltak tárolva (szakszerűen, tisztítás és gumiápolás után), ~70% futófelületű
- eladásra azért kerül sor, mert a tulaj új autójára ezeket nem lehet felszerelni
- kb. 2 héten belül nálam lesz, azután pontosítok és persze meg is lehet nézni
Irányáruk ez alapján, hozzávetőlegesen 40-45k körülire valószínűsíthető. Pontosabbat akkor ha már nálam vannak, és minden adat illetve az állapot is pontosítva lesz.Akit érdekelhet a dolog, az priviben addig is kereshet úgy legalább látom milyen érdeklődés várható.
-
Antimatrix
senior tag
Eladó retro dolgok
GOLDSTAR Studioworks 76i 17" CRT monitor
MUSTEK 600 II EP - párhuzamos port szkenner - + PP kábelt adok vele- Win Xp alá!!!!!2db REALTEK hálókártya
- 300W noname táp 8cm 20p+P4P
S478 alaplap lefogató keret!új dolgok
2Gb MICRO SD kártya -adapter no-
PLAT 4Gb MicroSD+adapter
PHILIPS 16Gb MicroSD+adapter
MAXELL 8Gb pendrive
MAXELL 14Gb E100 pendrive - bontott MM garPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Madn!ght
addikt
Túlfesz védelemmel ellátott elosztó kellene vagy 14 db. Hol érdemes és milyet vásárolni? (kb 3k a keret darabjára), jah és nem lenne nagy baj az átutalásos fizu mód.
Kösz a helpet!
-
wwhy
veterán
Lap: Gigabyte GA-G33M-S2
CPU: C2D E8400 /stepping E0/
CPU hűtő: Arctic Freezer 7 Pro
RAM: 2x2GB DDR2 800
HDD: 250 GB Hitachi SATA2 100/100 Sentinel.
---------
35eELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Csöves
őstag
Nokia 1610 előlapot keresek, megvétel céljából.
Aquila non captat muscas.
-
jlali83
csendes tag
Sziasztok. Vigyétek-cseréljétek
Tel.szám az adataimnál
-
-
E1even
senior tag
válasz szasanyi #25991 üzenetére
Xbox 360-as PC-hez is jó kontrollert tudok 8,2k-ért hozni Neked Debrecenből, postaköltség nélkül.
Sajna Guild Wars 2-őt nem tudok én sem olcsóbban.[ Módosította: wwhy ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
S.Feri
őstag
válasz CoolBoy323 #26018 üzenetére
Miota magyar tanar a felesegem nem veszem fel ezeket.:-) :-D
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
válasz CoolBoy323 #26012 üzenetére
Nyolcas igen, egyenlőre nem eladó a bőrtok külön. Most tanulom használni, több kevesebb sikerrel. :-)
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
greenface
aktív tag
Néhány oldalt kéne nekem színesben kinyomtatni+laminálni, szerintetek hol érdemes Nyíregyházán?
köszi.''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
Ivanh
senior tag
Nagy tablet biznisz
én is beszállnék ezzel a kis 2 magos tegrával.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
S.Feri
őstag
válasz CoolBoy323 #26010 üzenetére
Az igen, de külön nem passzolnám el egyenlőre még külön.
-
Plero
aktív tag
válasz DonThomasino #26002 üzenetére
Logisztikai irodát nyitottál? :-)
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
DonThomasino
veterán
Nincs itt egy szolnoki fősulis ?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
szasanyi
félisten
válasz albert8 #26000 üzenetére
Nézelődj, és ha döntöttél szólj lécci! És ha vki rendelne még, az is jöhet!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér