- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Balinov #1683 üzenetére
"Melohoz a szerencsen kivul kellett meg 11ev szakmai tapasztalat,Oracle es mas MRP rendszer ismerete,meg angoltudas,sot meg merem kockaztatni iparagi ismeret is.Meg egy ir mobilszam,amin otthon el tudtak erni.Utobbi eletem eddigi legjobb befektetese"
no ez viszont nem szerencse
-
ovecs
senior tag
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #1670 üzenetére
O connel el parhuzamos utcan van par, asszem a jervis st...esetleg liffey str, de szerintem a jervis... a folyohoz kozelebbi vege fele, ott vannak.... Charity shop asszem, mindeket oldalon vannak... Ha a folyotol mesz befele, bal oldalon van egy szex shop a 1.vagy 2. sarkon, utana is van 10 m re, de a tuloldalon, kb vele szembe is+ messzebb...
S great George s. ha mesz felfele a folyotol elfele, akkor jobbra van egy nagy üzlet( asszem ez az az utca, Philips bolt van a sarkon, de ha nem ez akkor valamelyik a varoshaza kornyeken...
aztan van 3 a Thomas streeten is, ha mesz busszal az o connel rol, a lidl nel kell leszallni, es van mindket oldalon ha gyalogolsz visszafele...
remelem segitettem -
yako
tag
válasz
Balinov #1662 üzenetére
Hi Bal!
Kicsit kusza a történet, de ha jól értem "nem kevés megmarad".
Kérdezném, hogy ha nem túl indiszkrét, hogy mennyi az annyid, amiből sok marad?
Ráadásul kapásból jó melót kaptál, mondjuk ehhez - remélem - nem csak a szerencséd kellett.
Mindamellett nem tudom meddig lehet bírni, hogy csak ennyit csinálsz egy hónapban: meló, kaja, net.Mert ennyit vettél számba.Azt nem, hogy esetleg elmetek egy teszemazt moziba, meginni egy Guiness-t, esetleg évfordulón kajálni, vagy megnézni más városokat, vagy a britteket.Esetleg hazalátogatni - ez sem olcsó...
Kalkulációnak jól hangzik, de azért majd a tapasztalatokra is kíváncsi leszek.
Párod is szerencsés, hogy olyan szakmája van, ami keresett és megbecsül odakint, és meg is fogják fizetni remélem.
Bocs a szkeptikusságért, szurkolok nektek!!! -
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #1662 üzenetére
na msot ugyebár a minimálbér, 40 órával 1k juró felett van, szal ha a párod fizujából félremegy 300 szórakozásra+nyaralásra, az akkoris havi 700 juro félretett pénz, ha mind2 en minimálbéren vagytok..... itthon ennyit soha nem teszel félre
Bali van egy csomo hasznalt ruha uzlet a varosban... es tele van uj ruhaval!!! Boltok bevisznek elozo evi kollekcioökat, meg kifuto cuccokat, mert ezek a boltok beteg gyerekeknek gyujtenek... vettem 10 juroert uj, cimkes nike pulcsit, 7 juroert uj cimkes springfield ingeket, 12 juroert uj cimkes levis nadragot..... es meg sorolhatnam, vettem fillerekert alig hasznalt markas ruhakat, olyanokat6 amik kb 1-2* lehettek valkakin, nem tetszett azt ingyen beadta
-
kavicssli
addikt
válasz
Balinov #1659 üzenetére
Sajnos nincs! Sokan amikor kirakják őket a nevelőintézetből első dolguk hogy azt a kis pénzt amit az állam félrerak nekik hogy jövöt kezdjenek el is basszák..kocsi,motor meh ehhez hasonlók..igaz hogy nincs hol laknia de motor az nagyon kell! Ez a srác 800.000ft-ért vett egy parasztházat de legalább az övé és van/volt hol álomra hajtsa a fejét
-
gyiku
nagyúr
válasz
Balinov #1097 üzenetére
eloszor mindenkepp csak ilyen kis penzkiveveos kartyat kapsz, vasarolni sem lehet vele. ha mar fel evet vagy kint, vagy mennyit, akkor kaphatsz debit cardot (dombornyomott hitelkari), azzal mar kiraly vagy. (netes vasarlas, kolcson, akarmi)
amugy balikam, amiota kihuztal, tobbet vagy forumonferkoekat meg udvozlom, ha osszefuttok
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #1066 üzenetére
Tyűű, gratula neked....Van egy számtech kisker, ha a Liffey jobb partjáról mész a Tüske felé az O'connel street re akkor a híd után a part menti úton(ami a tenger fele visz), a hídtól balra van egy kis üzlet, ott nézz szét... amiket kint néztem ott voltak a legnormálisabb árak, vagy pedig ebay.ie
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #1009 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek.
Bali:szorítunk neked majd jelezd,hogy sikerült.
Yako:Szerintem nyugodtan beírhatod a nevét,ha már szerveren így viselkedik.Sajnos mivel az Xfire látja azt a szervert ezért sok az idegen.Rakd fel a Miniadmint és elmagyarázom a használatát és legközelebb aki káromkodik azt ki kell dobni!
-
PyroS
senior tag
Szia Bali.Nagyon örülök,hogy megismerhettelek
.Vigyázzatok magatokra és sok sikert nektek
.Aztán kérünk bejelentkezéseket Írországból ha nem is napi szinten
,de azért írj ha tudsz.Hiányozni fog az M14-es fedezőtüzed és a shotis gyilkolásod,a beszólásaidról meg nem is szólva.Remélem minél előbb csatlakozni tudsz újra a virtuális csataterünkbe
.Minden jót Bali
.
-
Boci_83
őstag
Én meg nem akarok vitatkozni, de mivel azt a szervert látja mindíg az X fire, miért nem azt bővititek fel 20 slotra, és csináltok belőle egy PUB szervert, amin tuti hogy lennének, a másikat meg "visszabutítanátok" egy War szerverre 12 slottal, mindenféle felesleges mod nélkül?? Kb egy e-mailbe kerülne.
-
athomi
veterán
Egyébként le lehet tiltani a letöltést, így nem kell letölteni azt sok sok modot, mapot. Az a gáz, a pam-ot tölti utoljára, így ha vkinek nincs fent a gépén a pam, akkor töltheti az egészet. Én szívem szerint leszedném az összes modot róla, a 18-ast viszont tőlem szétmoddolhatjuk úgy ahogy akarjuk. Persze ez csak az én véleményem, rajtam kívül még van másik 9 is...legalább is remélem.
megj.: Minek tetted off-ba a témába vágó hsz-ást?!
-
mr.saint
tag
Mi csak beleéíitettük a spinklert ilyen emelő kosaras kocsikról ment az pikk-pakk sima placc sima ügy volt! Nem ugy mint itt tatabányán a másik plazában a spinkler na az szopás volt nem kicsit nagyon
Az a sok bolt mindenhova beálni stb teljes tüzvédelmet kértek vagy 3000 fej van kb győrben a baumaxban meg csak 800 körül ha jól emlékszem
-
mr.saint
tag
Nem hogy rohadjon meg!
Erre ma közli velem a doki hogy már a röntgenre is időpontot kell kérni! kaptam is május 9-re Lol! Kellene nekünk azért csak az a vizit díj! [Magán véleményem]
Te győri vagy ugyi? Ha mész a baumaxba ott kint ami épült az audi szallonal szemben na ott mi szereltük a spinklerttavaly
Jó kis meló volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest