- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
igen igen de ahogy elnéztem a Tesztet ami linkelve lett a logouton a 8800GT és az S1 hútőröl a cikkbe szionte megegyező hőfokokat produkál a hűtőm a gyárival sőt....1-2 fokkal jobb a 2900 Pro-m! A 2900 topicba 2 ember is vett ilyen hűtőt és mind a 2 embernek nem indul a venti rajta el!
-
PyroS
senior tag
Viszont ahonnan én is rendeltem az S1-et itt lesz május elején újra S1-es.Szerintem érdeklődj ott.
-
-
gyerpi
aktív tag
mondjuk nekem passzív hűtés van a 7600 gt- nincs is tuningolva
a proci hűtője az qrva hangosarra veszek valami jóféle hűtőt /ami jó lesz a core 2 duo-ra is/ és 1 jó és csendes tápot /habár az nem annyira hangos most sem/
mondjuk nyár előtt biztosan nem alakítom át a gépet /a tápot és hűtőt mostanában akarom de a többit proci, vkari csak nyáron vagy nyár végén/
úgy döntöttem nem veszek kis 2 magos intelt inkább spórolok és veszek core 2 duo-t azt a + 2000 koronát megér sztem no és vkariit azt még nem tudom milyen lesz
azon is gondolkodtam eladom az egészet és megint átmegyek AMD-re csak már 1 szer megjártam az amd socketekkel /2 évig AMD+ati-m volt socket A és sokat szenvedtem vele nem volt az asus alaplapom kompatibilis az ati radeon 9600 -ommalvissza meg nem cserélték mert külön külön semmi bajuk nem volt/
szóval ez a jövő zenéje még alszom rá 1 párat -
gyerpi
aktív tag
[link] ez jó amit linkeltem amit te linkeltél a közeli üzletekben nincs is
amúgy is akarok tápot venni mert ha frissítek /majd valamikor, de mikor?/ akkor ez már nem bírja el a core 2 duot és a új grkártyát
és a mostanit is tuningolni akarok
ja és adjatok 1 jó hűtő márkát a procira P4 3,2 GHz /se olyat ami jó lesz a core 2 duo-ra is/ és a gkártyámra GIGA 7600 GT -
gyerpi
aktív tag
nem esett le az fps-em a pingem is szar de úgy 60 körül van
mondjuk utána command promt-al teszteltem a pinget a router-ra minden 4-5 ms volt de minden 4 vagy 5 felugrott 14-15 ms vagy 16-17 lehet hogy azt érzékelem játék alatt
mondjuk engem inkább a kék halál izgat a memetest az boot-nál indul igaz?
vagy simán win alól indítsam és meddig 1 éjszakát -
gyiku
nagyúr
-
BandiHUN
veterán
ilyen cuccos kellene majd nekem is,valaki dobja már át msnen...a bog jól ment nekünk tudtommal,ráadásul pont az a jó hogy viszonylag nyitott,tényleg jól össze lehet dolgozni nem túlbonyolitva is.talán kezdésnek arra is jó,hogy megtanuljunk odafigyelni a másikra,akkor is ha ts-en nem informál minden lépéséről,mert nagyjából mindenki látszik,aki lemarad csipázni,vagy kimegy oldalra,nagyjából lehet tudni,merre lehet,mikor szorul esetleg segitségre...ráadásul gyors map is,nincs az,hogy szétbújkáltuk az agyunkat,meg kempeltünk hosszú ideig a semmiért,gyorsan le lehet zongorázni többféle variációt.mondjuk kell is több vari,mert az sem megoldás,ha betanulunk egy poziciót és útvonalat,mert bomlik a dolog,ha valakit kilőnek,vagy csak simán 1-2 kör alatt kitanulja az ellen.Andrishék is próbáltak ilyesmi stratégiatanulást tudtommal nem vált be...viszont szerintem többet kéne pubon,de egy csapatban játszani.eleve sokféle ember megfordul a szerón,sokféle stilussal,jobban ki lehetne alakitani egy stratégiavázat,ami többé-kevésbé megfelel minden csapat ellen
-
Pitbullos
aktív tag
-
BandiHUN
veterán
erre annyit mondok,gogy már tegnap irtam a honlapon,hogy megoldottam a problémát,nekem 4megabittel simán jött lefelé minden.és nem akarom egyébként sem a 12-es szerót piszkálni(de mintha a múltkor meg ez lett volna mondva,egyébként...tehát nem önhatalmúlag lett a 12-esen mod.)azt is mondtam,hogy az xfire dologig jobbára ejtve van a dolog.tehát én nem mondtam,hogy a mai release után zombizni lehet csak,azt mondtam,hogy felrakom a szeróra este,kipróbálom.de csak ha üres lesz.és akkor sem fogom azon hagyni.én magam mondtam,hogy az xfire gond megoldódásáig kár is kinlódni.de egyébként azt viszont nem értem,miért nem lehet 1-2 custom mappal feldobni az életet.és már az sem jön lassan,mint mondtam.és nem kell azt sem kizárólagossá tenni,hanem vagy néha,vagy a simák közé beszürni 1-2 jobbat,ami minden módot támogat.de azt is tudjuk,ehhez mod kell.de az meg eddig érdektelenségbe fulladt,pedig simán meg leht jobban oldani a perkkiszűrést,mindent.hátránya:nincs fejlődés(bár persze ezt jópár mod támogatja,tudnánk olyat csinálni,hogy a nálunk szerzett pontok alapján mégis legyen egy "rangsor,de csak a szint és a pont kedvéért,nem szólna bele perkbe,fegyóba,egyfajta stat),és hogy minden kör lején össze kell válogatni a cuccost,mint waron.de nem muszáj használni pl.extra hangot,célkeresztet,stb,ami a modban van,lehet csak sima eszköz is a custom mapok futtatására...tehát a játék leht ugyanolyan,mint sima módban,és ugyanúgy elérhető minden fajta játék.és a szabadidőről meg annyit,de ez igaz a PH!-ra is:korábban ez nem volt ám gond...itt csak simán az van,hogy már nem buktok annyira erre a játékra,mert nem nyújt újdonságot.már nem hajt egy új szint,nem hiányoznak cuccok,festések a fegyókhoz,haveri kör is kialakult,ki vannak ismerve a mapok...no Ezért nem vonz senkit a pub.A honlap meg azért,mert ennyi együtt játék alatt sem tudtunk meg egymásról túl sokat.és ez nem ugyanaz,hogy körbejelölöm a klánt az iwiwen....
-
BandiHUN
veterán
na ja,én meg még soha
ezt a bátorságot,mi?tegnap gondoltam egy merészet,de mostmár van http://nyevclan.extra.hu,tulképp azt se értem,hogy jutottam el eddig minimális ismeretekkel...dehát a szándék a fontos
üzifal,fórum már ott is van,ha itt nagyon rinyálna valaki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged