- OLED TV topic
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Home/Nest
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyiku
nagyúr
cod5re meg lehet venni az ujat, vagy mi?
en asszem most megalltam a lepcson. ha kapnek booztol 5000BE-t, akkor meg kene vennem vmi vgat is hozza. de nem banom, legyen
szal valszeg marad ez a conf, a kovetkezonel meg majd koosabb leszek, nem kene megint ebbe a hibaba esnem, hogy nem tudok feszkot allitanibar akkor sem lenne jobb a helyzet, de hat meg is csak a tobb a jobb, nem?
nyarra igerik am3 + ddr3at, kivancsi leszek -
gyiku
nagyúr
lol
jol latod a dolgokat. roviden az a helyzet, hogy szoltak, hogy kapok 1 ujat. nade, itt jott az ujabb problema
21volt februarban, mikor megvettem, most meg mar utanad dobjak 13ert. mondom a csajnak, nyilvan 21korul fogok valasztani vmit. odakertem az osszes nyithato telot. volt 3 motorola, egy 2760 nokia, meg ez. hat, ez nezett ki meg a legnormalisabban, node nem noi... igy elhoztam, vehetek Reninek masikat, ezt meg el kene adni.
kapott a bolt 1 emilt a pannontol, hogy ma megyek, zarojelben biztos ott volt, hogy problemas ugyfel, seggkinyalas ajanlott, mert ahogy bementem es mondom mivan, mondja a kiccsaj, hogy olvasta az emilt, 1 pill, hatrament, jott fonokasszonnyal, es 2en dobaltak kb a szoloszemeket a szamba... -
Boci_83
őstag
Naaa az jó! Nekem is fáj egy olyanra a fogam, de azt hiszem én nem cserélek, szerintem 4 magig kihúzom ezzel a procival, legfeljebb veszek rá egy nagyobb hűtőt, és megkínálom 3,6Ghz-re a mostanit.
Kértem kölcsön fogyasztás mérőt, ma megnézem mit fogyaszt a vas cakkum púder, aztán leesek a székről....!
-
Balinov
titán
biztos,cska meg idom nem volt korulnezni... viszont van 15,4es tft/s dell Vostro 1000 Turion X2/vel meg vegre nem 965GM/x3100 intel mocsokkal,hanem legalabb egy x1150es amd vgaval...neztem ra 3dmark eredmenyt,sztem az 1,9ghzen futo tk57es turionnal elmocoroghatna 800x600ba, vagy valami wide felbontasba..olyan 300 eur korul mar hozza lehet juni...Csak meg nemtom,hogy..en a komplett.ie/t,meg a newegg/et nezegetem,elobbi ir,utobbi amerikai,de talan szallit irorszagba..neha dobbenetes akcioik vannak...
-
Balinov
titán
Urak,jelentem tul vok a mai interjun, koszonom a szurkolast!kemeny egy egesz oraig tartott...visszaertunk a hostelbe,nekialltunk bedobni egy Carlsberget,meg ebedet fozni,erre hiv az ugynoksegtol a kontaktom,hogy jo hirek,jobb offert kapok,a max fizuval,h-p melo, 9-5.30ig..juheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee idaig ugy van,hogy hetfon kezdek!
-
gyerpi
aktív tag
hát én leszek talán 7 óra körül
más:
péntek délután azt hiszem Ovecs koléga után vagy Pyros már nem tudom szval mentem 1 tdm szeróra mivel 10 perc után elkezdek lagolni/most sem derült ki mitől/ nem ment jól csak kínlódtam de így is kezdtek buzerálni a gyerekek mert állítólag az egyiket lelőttem mielőtt helit tudott volna hívni
szóval bloc volt a gyerekek 1 helyben kempeltek ezerrel bementem lelődöztem őket
jött anyázás a "kurva anyád elbsztad a helimet te buzi" stb.
no hát már hányingerem van ilyen kölyköktől igazán ........ -
gyerpi
aktív tag
amúgy tegnao felraktam az eredeti drivert ami hozzá volt tuti valamit az újjal elbsztam
mert mikor betelepitette a régit az AF 2x-en volt a AA pedig 4x-en úgy hogy sztem az újabb driver úgy futott és megfektette a kártyát
de mondjuk a régi driverell beállitottam 0 -ra mind 2-őt akkor úgy ahogy vissza jött az fps csak most is ha lövök lecsöken 90-ről úgy 40-re -
Boci_83
őstag
Ja. Igy jártam már én is párszor, hogy felmentem még anno saját szerverünkre, és húzzak el, mert ők szeretnének játszani. Mondom kapjatok már fejetekhez....
Meg egyszer mikor Booz szerverék konfigoltam, na mondom vannak fent 2-en, felnézek. 3 mp múlva szavazás indult ellenem. Pislogtam csak. Arra sem volt időm hogy megkérdezzem miért vagyok nekik ellenszenves.!? Miniadminból már vágtam is őket ki a picsába. -
gyiku
nagyúr
igenis.
szerintem vmelyik teszkos kamera csak belatott a boltba
ahogy neztem pannonban nem volt cctv
kar, pedig biztos lett volna a hiradoban, hogy a vecsesi bonni and klajd megint lecsapott
amugy jofajta jobbegyenest lathattam, pitsanak 3 percen belul meg volt a lila mokkaja -
kavicssli
addikt
most vettem meg barátnőm tesójának a gépét 10.000ft ért
Azt hiszem valami giga lap és AMD Sempron 3000+ AM2!Most van benne egy 9600xt VGA + 2*512Mb RAM! Végülis nekem itt a jó konfigom de ő is szeretné a "saját" gépén nyomatni majd! mellesleg otthon routerrel van szétosztva a net! Ez miként befolyásolja ha mind a ketten szeretnék egyidőben játszani a 2 gépen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged